Sitter hos mamma

Sitter hos mamma nu, ska föra över lite pengar hit och dit. Lön idag! Vi har inte skaffat oss nåt internet än i huset för er som undrar... Därför är jag vääääldigt inaktiv här på bloggen just nu.
Trivs jättebra i huset iallafall, har väl fått iordning rätt så mycket. Har dock inte fått upp några gardiner i vardagsrummet än.. Har inte hittat några jag fastnat för helt enkelt. Blir ganska less på mej själv ibland då jag är så förbannat kräsen.

Julen närmar sig, till helgen är det första advent och det innebär rejält med julpyntning för vissa. Men själv tror jag att jag ska ta det rätt lugnt med det, som alla andra år.. Är ju himla mysigt hos andra, men själv blir jag bara less och kan inte alls tycka att tomtar, julgardiner, grön julgran eller överdrivet med ljusstakar och stjärnor är snyggt överhuvudtaget.
Men nån liten stjärna och lite små röda detaljer ska väl kanske kunna ordnas :)
Johanna kom med en idé i lördags som jag tyckte lät helt i min smak... En vit julgran! Om det är nån som vet vars man kan få tag i en sån så kom gärna med tips! :)

Ska in till stan senare idag med sofie och johanna. Måste köpa en födelsedagspresent till johan som fyller år på fredag... Tur att jag redan vet vad jag ska köpa, för det brukar inte alltid va det lättaste att komma på. Men han hjälpte till rejält den här gången! Innan stan så ska anna komma förbi, är verkligen på tiden! Hon och niklas kom samma dag som vi flyttade in i all röra, och då fanns det ju inte så mycket att se... :p

Ja få se då hur länge det dröjer tills jag skriver nästa gång... Drygt en månad till kanske!?:)
Tjing!

RSS 2.0