Valborg

Johan for just iväg till krille för att dricka lite öl med han och balton. Typiskt dom. Det gäller å börja tidigt tydligen:)
Ikväll ska vi hålla till i öjebyn, i PC´s föräldrars hus närmare bestämt. Det ser jag framemot! Blir dessutom grillpremiär för mej i år så det lär nog sitta mer än fint i magen:p

Börjar känna mej lite småtrött nu dock, gick upp tidigt idag. Vaknade nångång före 7 då johan for iväg till jobbet och sen gick det fasiken inte att somna om..
Förövrigt är det ju underbart valborgsväder! Hoppas det håller i sig hela kvällen :)

Trevlig kväll allihopa!

Tjejkväll

Har i princip legat och sett tv hela dagen förutom när vi for på maxim och åt pizza med anna, tommy och angelica... Det uppskattade magen!:)
Igår var vi iaf hos Linnea.. En ganska lugn fest med 5 tjejer, men lika trevligt för det!:) Vi hade tänkt pröva gå in på valdino men kön dit in var så lång så det var inte värt det ifall vi inte skulle ta oss in. För man har ju faktiskt inte blivit 25 än! Inte ens 24 heller för den delen, men gammal känner jag mej, o ja! Tillsist hamnade vi iaf på pentryt.. Och där känner man sig ju inte precis yngre men:p Blev som vanligt mycket dans, förutom när anna och angelica fastnade vid blackjackbordet?! Vet inte om det heter så:)

Här kommer lite bilder....

image58
image59
image60



Tvn väntar!

Fredag

Åh, solen tittar fram idag också... Härligt!:)
Har inte hänt sådär jättemycket sen jag skrev sist... Igår var jag och fikade på rollan med Sofie, trevligt! Och i onsdags följde jag med Emelie till Frida Granström för att hälsa på henne och det lilla pyret Ailie. Vilken sötsak! Inte går det att komma ifrån att man längtar efter sin egen bäbis:) Nu lät det ju dock som att jag är gravid, men det kan jag upplysa er om - det är jag INTE! Man vet ju aldrig, som det kan börja spekuleras här i lilla pite ;)
Glömde tyvärr att ta med mej min kamera så blev inga bilder tagna, får bli nån annan gång!

Imorgon var det tänkt att vi skulle till Ikea. Jag, anna, tommy och johan. Men vi får skjuta fram det, för ekonomin är allt annat än bra just nu. Herregud vad pengar kan göra en deprimerad!
Vi måste ju då iaf dit innan den 1/7 för vi ska skaffa oss ett nytt databord och lite smått och gott till nyläggan.. Längtar!
Imorgonkväll ser det dock ut som att det blir fest. Är inte spikat än exakt vilka vi blir och vars, men det brukar lösa sig:)

Nu ska jag duscha och sen börja göra lunch till Johan.. Tack & hej!

Inredningsångest!

Ja herregud vilken djungel det är med tapeter nu... Hur ska JAG kunna bestämma mej!? Jag som för det mesta blir less på min inredning och mina möbler alldeles för fort. Det är nästan sjukligt! Vet inte hur jag nångång ska klara av att inreda ett helt hus utan att ha denna ångest krypande över mej? Jaja, det är ju inget problem jag ska ta itu med nu, men tanken skrämmer mej lite!
Har iaf hittat en fondtapet som vi ska ha i vardagsrummet, den är beställd och klar. Men nu återstår ju sovrummet... Är inte lätt. Är iaf tur att min sambo jobbar där han jobbar så vi får rabatt på dessa tapeter som jag mest troligt kommer bli less innan jag fått upp dom på väggen! :p
Är även väldigt sugen på att sälja vårat köksbord... Ja där ser ni! Det är inte mycket mer än 1 år gammalt och egentligen jättesnyggt! Rejält, och i valnöt. Meeen, nu har ju lilla jag kommit på att ett runt köksbord skulle vara hur fint som helst i vårat blivande kök! Så, någon som är intresserad? Kan ju fixa bild såklart! :-)

Nu blir det mys!

Helg och annat

Måndag återigen... Känns som att det är jämt! Någon som håller med?:)
Har inte skrivit nåt på hela helgen vilket jag ber om ursäkt för... Men det är väl iallafall tur att jag har ett liv och inte sitter här och skriver dagarna runt?!:-)

Fredagen spenderades hemma i tvsoffan och även i Sofie & Krilles soffa en stund. Blev inte mycket gjort den kvällen, men aj så skönt ändå!
I lördags började jag och johan dagen med att ta en biltur till antnäs möbler där vi hittade oss en tvbänk som vi beställde.. Grymt fin, och tro det eller ej - ändå billig! Sen for vi och åt lax & potatis hos johans föräldrar och sen begav jag mej hemåt och johan for till tommy för att sen fara på skotercrossen på kvarnvallen.. Jag slappade hemma en stund innan jag for iväg till Nodo för att fika med Emelie och Kajsa. Som förövrigt händer alldeles för sällan! Efter fikat styrde jag iväg mot annelund för att hälsa på Anna, sällskapssjuk som jag är. Vi såg en film som hette Helens små underverk. En sån film som man vet hur den slutar. Men trots det väldigt söt, en riktig tjejfilm må jag säga! :-)

Idag har jag varit duktig, som så många andra gånger!;) Har äntligen tagit tag i att putsa fönstrena. Nödvändigt, o ja! Dom blir inte så fina när man har en katt som sitter och duttar nosen mot dom hela dagarna :p

Imorgon ska jag på ett möte kl 10 och sen ska jag ut på tapetjakt! Hoppas att jag får med mej Anna som smakråd :-)

Hejs!

Hejdå 105A!

Sådär ja.. Nu är lägenheten uppsagd och den 1/7 flyttar vi till huset bakom det här. Är riktigt skönt att inte behöva flytta så långt, nog för att jag antar att inte jag kommer få stå för bärandet av alla tyngre grejer men :-)
Det kommer kännas riktigt konstigt att flytta härifrån må jag säga...Vi/jag har bott här i nästan två år, min yngsta kusin bodde här före mej i drygt ett år och innan henne bodde min andra kusin här i hur många år som helst. Så lägenheten har funnits länge inom släkten! Men nu blir det slut på det :/
Fast fy sjutton vad jag längtar ändå, önskar och hoppas att vi får flytta in tidigare men sån tur brukar inte jag ha....
Ska köpa ny tv-bänk och nytt soffbord, har redan kikat ut vad jag vill ha... Måtten på tv-bänken stämde dock inte riktigt med väggen som den ska stå mot så jag vet inte riktigt hur det blir, ska se om jag hittat nån annan liiiite kortare. Annars tar jag den där ändå :-) Och så måste vi på ikea å köpa ett nytt databord, och när man ändå är där brukar det ju kunna bli en del annat också :P

Ihelgen kommer Emelie hem, blir jättekul! Var inte direkt igår jag träffade henne på hemmaplan så då blir det surr och mys! :) Ska ta det riktigt lugnt i helgen, har blivit alldeles för mkt fest och utgång dom senaste helgerna så nu jävlar :-)

Nu ska jag in i förrådet och gå igenom lite kartonger, är nog mycket som inte behöver vara kvar skulle jag tro.... Tack och hej!

Flyttplaner

Åh vilket härligt väder det är! Ska strax bege mej ut på en promenad :)

Som jag nämnt tidigare i något inlägg så var jag och johan riktigt sugna på att skaffa hus, men har nu insett hur dyrt det faktiskt är. Och egentligen är ju inte det någon stress. Vi hittade ju ett speciellt hus som vi blev jätteintresserade av, men tyvärr så hamnade inte det huset i våran prisklass. Så vi sket i det. Det var väl inte meningen helt enkelt. Men nu är jag så oerhört less på att behöva vara förbannad när man har tvättat och ska sätta in de rena kläderna i garderoben och byrån. Så vi har bestämt oss för att byta lägenhet... Ikväll ska vi och se på ett av alternativen som bara ligger i huset bakom vårat nuvarande. Alltså i samma bostadsområde, vilket är jätteskönt!
Det blir med sorg i hjärtat vi, eller speciellt jag flyttar från den här lägenheten. För den är jättefräsch och fin, med världens kanske härligaste bakong! Men det funkar inte att bo 2 st i den, det bara är så. Eller egentligen är vi ju 4 om man nu ska räkna med husdjuren :-)

Nu ska jag ut i solen!

Lite av helgen

Hallå hallå! Har varit vaken sen halv 8 och oj vad jag hunnit med mycket... Är skönt att vakna tidigt! Nog för att vädret gör en lite sur men..
Helgen blev då lyckad. Fredagen var bara lugn och i lördags var jag ju på två firmafester.. Med Gina & Kvartersbageriet. Alkoholintaget blev väl lite mer än vanligt eftersom att vi aldrig gick ut, och det kändes igår kan jag lova. Har nog aldrig upplevt att mitt huvud har varit tyngre än igår.. Ajaj. Men det var det värt :-)

image43
image44
image45


image52
image53


Fler bilder finns på min pixbox! :-)

Nu ska jag ut i snöstormen... Hejs!

Fredag

Skrev ett långt inlägg igår, som av nån konstig anledning bara försvann. Så då blev jag less och gav upp, gör ett nytt försök idag så får vi se om det funkar den här gången :-)

Igår var jag med tjejerna på Nodo och fikade, det var jättetrevligt. Har ju inte träffat några av dom på ett bra tag.. Och det får ju inte hända! Johanna, Johanna och deras karlar far till Kanarie Öarna nästa vecka. Är inte det minsta avis alls. Usch va tråkigt dom kommer ha!:p Nej, jag skojar ju såklart... Kan ju meddela att jag gärna skulle följa med dom, för här verkar det ju aldrig bli vår/sommar... Less!

Imorgon ska jag ju på fest med gina som ni redan vet. Men blev även bjuden till kvarters firmafest som dom naturligtvis också ska ha imorn! Men det ska jag lösa, kommer först att fara till öjebyn och ginatjejerna och senare bege mej iväg mot sjulnäs där dom andra håller till. Blir säkert jättetrevligt! Och då slipper jag dessutom gå ut vilket inte är någon höjdare, speciellt på kalles.. Det blir nog en toppenkväll! :-)

Idag måste jag traska in till stan för att bla köpa hårfärg.. Kan fasiken inte se ut såhär nå mer. Utväxt är aldrig kul!
Har dock lite planer, men det väntar jag med att berätta tills jag riktigt bestämt mej! :-)

Nu ska jag på mitt kära Ica! Tack för mej...

Film & fruktsallad

Har hunnit vara väldigt aktiv på förmiddan, städat, diskat och renbäddat.. Man har ju som inget val när det är sånt här väder ute, för vem vill vara ute idag?!:-)

Igår gick jag in till stan för att prata med dom på gina om helgen, vi ska nämligen ha firmafest på lördag. Blir jättetrevligt tror jag! Fick dock inte så mycke info som jag kanske hade hoppats på, ingen tid är spikad än men det lär ju komma fram snart. Vi ska iaf vara hos Jennie, ska bli jättekul att få se hur hon har det. Har ju hört det ena och det andra om deras finfina hus ;)

På kvällen så for vi till Anna och Tommy för att se film. Jag och Anna hade hyrt 1408 tidigare på dagen så den skulle det bli.. Jag är ju inte direkt någon skräckfilmsälskare, men bestämde mej ändå för att ge den en chans. Riktigt läskig var den, men väldigt skum också.. Inte mycket verklighet, fast det är jag då bara glad för.. Tänk om den hade varit sann, ojoj! :-) Anna hade också gjort en såå god fruktsallad som jag passade på att äta innan filmen kommit igång, hehe. Hade hunnit glömma hur gott det faktiskt är, så det ska jag ta och göra nångång framöver!

Idag så fyller svärmor år, så vi ska dit ikväll och gratta henne..

Vill ha sommar!

Tack!

Då är helgen snart slut. Shit vad tiden går fort när man har roligt!
Igår var vi iaf hos Emma. Jag, lena och Fia. Jätte trevligt! Det gör jag gärna om snart! :-)
Vi surrade, sjöng singstar och surrade lite till. Och angående mitt inköp av vin så blev det hur lyckat som helst... Humöret var på topp så länge som det behövdes :p
Utgång blev det, på p e n t r y t. Och ja, jag är väl egentligen för gammal för det stället men jag måste erkänna att det har fått sig ett uppryck. Är ju lika mycket folk där nu som förr i tiden, när jag var 18 alltså... Kalles har då jag bojkottat helt, är inte många ggr man verkligen varit nöjd med en utekväll där tyvärr :/

image37
image40
image41
image42
Grymt taggade tjejer! Tack för en sjukt rolig kväll ;)

Nu ska jag lägga mej i soffan igen och se "flightplan" som går på 4:an..

Heeeejs!

Smärta

Jag har verkligen blivit lat med uppdateringarna här märker jag. Ska försöka att skärpa mig!:)
Torsdag idag, så mycket snart helg. Halleluja! Idag har jag äntligen fått träffa och vara med min lena som kom hem till pite idag. Jättekul! Vi gick på stan (såklart, vad annars?), fikade och köpte klart alkoholen till på lördag.
Och jag ska pröva nått nytt, hör och häpna! Istället för öl och cider som jag alltid dricker så köpte jag vin! Vi får se hur det går. Sist jag drack det så gick det verkligen inget vidare, men det var i mina yngre dar när jag kanske inte riktigt förstod att vin är liiite starkare än cider :-) Så förhoppningsvis har jag lärt mej en läxa och så går det galant på lördag. Vi får väl se;)
Imorgon ska jag till lule och träffa min andra favvotjej Emelie, har dock ställt in mej på att inte shoppa så mkt. Det enda jag egentligen behöver är faktiskt nya skor. Men den största anledningen till att jag far är ju inte för att shoppa så hur det än blir med det så får jag ju ändå umgås med min nuvarande plugghäst till vän!;)

Annars händer det inget särskilt. Har fått stora problem med min nacke, vet inte vad som kan vara fel. Men så fort jag rör på huvvet så ilar det till i nacken och dunkar i pannan och bakom ögonen. Inte vidare skönt kan jag lova. Johan tycker att jag ska göra som han, nämligen fara till en kiropraktor.. Men, det låter himla farligt så jag vet inte om jag vågar det... Hmm:/
Ska ta en alvedon nu och hoppas att det släpper för en stund iaf..

Trevlig helg, snart! Hejs:)

April april!

Det var ett tag sen, har varken haft tid eller ork till att skriva här och när jag hade tänkt göra det för nån dag sen så fungerade ju inte blogg.se som säkert många redan vet. Nåja.

Jag minns faktiskt inte vars jag slutade senast, men kan väl börja med att berätta lite om helgen...

Fredag : Då blev det efter många om och men fest till slut, ingen av tjejerna var från början säker om dom skulle orka, även jag. Men vi slutade till sist hos Anna, och det var då mer än värt det. Hade jättetrevligt! Men när det var dags för utgång så fick johanna ett oroande samtal från hennes bror, så vi fick svänga förbi där hos deras mamma där det var världens liv. Polis och väktare och fullt med folk. Men johanna agerade vakt själv och till sist var i princip alla ute från lägenheten och vi kunde traska vidare mot krogen. Hade först tänkt gå in på toxic, men insåg ganska snabbt när vi stod där utanför att det inte var värt det. Lite folk och en timme kvar. Så vi gick på kalles och drack varsin cider och sen begav vi oss hemåt:) Här kommer lite bilder...




Lördag : Sov till ungefär 12, och när jag kollade mobilen så hade sofie skrivit nått sms och förmodligen hoppats på att jag skulle vakna. Men utan resultat:) Hon var nykter fredagen så alltså betydligt piggare än vad jag var. Vi hade iaf bestämt oss tidigare för att fara till krilles föräldrars stuga i jävre och sova där till på söndag, så dom var stressade och ville ha iväg oss tidigt. Men dom fick fara före oss så tog vi bilen senare kring 3 tiden dit. Där hade vi det mysigt med god mat och efterrätt. La oss dock rätt tidigt men mina ögon orkade inte hålla sig uppe så länge som jag kanske hade önskat:)

Nu har jag för ett tag sen kommit hem från stan, har varit med Anna. Och hon storshoppade:) Blev även en obligatorisk fika på rollan.

Längtar så mycket till i helgen när äntligen min lena kommer hem!


RSS 2.0