Shoppingdag

Hallå, hur har ni det? Vi har det jättebra! Synd bara att vädret ska vara som det är, hade varit trevligare med lite mer sommar faktiskt.
Johan har iaf semester nu, och det är ju grymt skönt att ha han hemma, även om han har mkt att göra här ute. Altanen är alldeles strax klar, är bara lite småfix ogjort. Sen är det bara börja med gräsmattan som ska bli en gräsmatta, är ju mest bara jord runt huset nu efter dräneringen förra sommaren. Men snart så! :)

Idag har iaf jag och mamma varit till Luleå och shoppat. Var inte precis igår jag var dit, närmare bestämt i april förra året!
Blev inte så jättemkt till mig själv. Ett par skor, en klänning och lite bra-att-ha saker. Molly fick dock en massa kläder från älskade Åhléns, åh vad jag hoppas att det kommer tillbaka hit!
Och så for vi till toys or us(?) och där fick hon massor med leksaker.. Hon har en riktigt snäll mormor hon! ;)
Vi kom hem strax efter 5 så vi blev borta heela dagen.

Nu ska jag betala lite räkningar och sen snöra mig isäng. Vi ser när vi hörs igen, men säkert snart.. Lite bilder kommer det också!




:)

Ja man märker ju då verkligen att det är sommar.. Det är inte bara jag som är dålig med bloggandet, jag tycker att det går lika dåligt för alla :)
Är ju skönt att inte vara ensam iaf! Men det är dött här nu, jag vet. Och så kommer det nog att vara ett bra tag till. Har som tappat lite skrivlust, men det kommer kanske tillbaka då hösten närmar sig ;)
Nog kommer jag att slänga in nått inlägg då och då, så ni behöver inte överge mig!

Nu ska jag iaf krypa isäng och hoppas på en solig och fin dag imorgon!
Vi hörs när vi hörs!



Hej vänner!

Tjoho. Vars är solen? Som vanligt vill den inte visa sig på dagarna! Jag lovar att den kommer lysa som bara den ikväll, brukar va så..
Imorrn hoppas jag iaf på finväder. Har dock sett att det ska regna, men det var för nån dag sen, så förhoppningsvis har det ändrats :)

Idag har vi iaf varit hemma hos Lenas föräldrar och hälsat på. Lena är ju hemma nu, och Anders också. Det var himla mysigt! Då vi kom dit blev jag bjuden på en jättegod pastasallad! Det är faktiskt en rätt jag glömt att man kan göra, måste styras upp nån dag :)
Efter maten blev det kaffe och jättegott och jättemycket fika.. Herregud! Inte for jag då hungrig därifrån iaf ;)
För Mollys del gick det ändå ganska bra, från början var hon ganska reserverad med så många nya ansikten, men det släppte efter ett tag. Däremot så blev hon lite rädd då jag ställde henne i Anders knä, fast det tog ett tag innan underläppen började darra :P

Ikväll måste jag dra fram min symaskin från stenåldern som står lääängst in i förrådet. Bra ställe ens. Usch, sy är nog bland det tråkigaste jag vet, så om någon tycker tvärtom är ni mer än välkomna! ;)
Måste fixa till en klänning som jag tänkte ha på mig imorrn. Är dock osett än om den kommer bli fixad eller förstörd :)

Oj, är klockan redan 5 över 4, Molly har sovit sen 13.30. Kanske att hon borde vakna nu?! Ska gå och titta.
Tjing tjing

Imorse


Det här var min syn imorse då jag slog upp ögonen! :) nu ska hon ställa sig upp hela tiden, men det här var första gången i sängen, så var ju tvungen att dokumentera det ;)

Nu har hon just somnat om, är alltid tjorvigt att få henne till att somna på morgonen. Hon är ju hur trött som helst, gnuggar ögonen och sjunger sin "godnattsång" som hon gör när hon vill sova. Men det är väl för spännande att va vaken helt enkelt, hon snurrar och vänder på sig, sätter sig och ställer sig upp. Så att hon ska somna i vagnen nuförtiden är en omöjlighet så länge vi inte är ute och går. Det är våran eller hennes säng som gäller. Men våran säng blir det bara när jag också sover, annars skulle jag inte våga lämna henne där, som hon far och flänger! 

Förresten, det var inte många sommardagar vi fick innan det blev skitväder igen! 2 eller nåt? Så jävla trist. Hoppas på finväder i helgen iaf, för då ska jag nämligen på galej! :)

Idag ska vi till Frida och Mira på mammaträff. Kul ska det bli!

Ha en bra dag!

10 månader, BVC & bilder!

Hurra, Hurra på Mollys 10 månaders dag! :)

Har inte gjort nåt speciellt idag förutom att vi varit på bvc, och så kom farfar förbi en sväng och hälsade på.. Nu väger hon 8150g och är 69cm lång. Och hennes huvudomfång är 45cm.
Jag kom förresten inte på förrän efter det förra inlägget att jag ju glömde att lägga till en sak i hennes "kan göra lista". Hon kan ju faktiskt gå helt själv med lära-gå-vagnen också! Och idag, för en liten stund sen så ställde hon sig upp mot gåstolen. Inte det smartaste stället, tur att jag var snabb! :)
Även fast jag inte vill inse det, så håller min lilla bebis på att bli en stor tjej! Men självklart är det ju hur kul som helst då hon lär sig nya saker hela tiden, för nu går det undan!

Jag lovade ju er bilder i förra inlägget, men har inte fört över bilderna som är hos mamma än. Så jag lägger in några från dom jag har här :)


Sommarmys i gräset


Gungar hos farmor och farfar..


JÄTTEkul! :)


Vi :)


Buse


I farten :)


Visst är jag duktig? :)

Oj vad det här tog lång tid, var mycket tjorvigare med den här datorn och nya Windows än med gammeln, jaja jag lär mig väl säkert :)
Nu måste jag skynda mig så jag hinner göra nåt vettigt innan gumman vaknar!


Inga ursäkter längre!

Hejhopp mina vänner.. Nuuu har vi äntligen internet och ny dator! :)
Så jäkla skönt, har känt mig ganska låst utan, beroende som man är..

Det har hänt en del sen sist, iaf med Molly.
Nuförtiden har hon två tänder, dom kom upp samtidigt, men hon har faktiskt inte varit på nåt sämre humör för det. Tur :)
Hon har även lärt sig att ta sig framåt, nu masar hon för fullt, och vi får inte en lugn stund så länge hon är på golvet ;) kryper gör hon nog snart också, har som mest tagit 8 krypsteg, så det tar sig!
Hon kan även fara iväg från sittande och sätta sig efter att hon har varit på mage, duktiga lilla tjej!

Sjuka har vi också hunnit vara, igen. Molly har verkligen haft otur, hon har varit förkyld 3 gånger på bara 4 månader! Och om då ändå förkylningarna hade gått över fort, men det gör dom inte, utan håller i sig i veckor :(

Hade gärna visat er en massa bilder, men nu är det ju så att den här datorn är tom. Och alla bilder finns på ett minneskort som är hos mamma. Vilken jävla tur att vi sparade dom på ett sånt, annars hade vi väl tappat sisådär 4000 bilder på Molly! Ibland är man smart ;) 
Men nästa gång, då ska jag lägga in en massa bilder! 

En kort update, men nu vet ni iaf att vi lever.. :) 
Vi höres!  

RSS 2.0