Helgen

Hejhopp, borde sova, men nixpix jag hamnade här istället.. Har inte suttit vid datorn sen i fredags så jag blev tvungen att ta igen lite :)

En helg har gått, och trevlig har den varit! Fredagen var lugn och skön, jag la mig strax efter 22. Johan var hos Peppe och drack öl å såg nån jävla fotboll. Men inte mig emot, då behöver man inte ha dåligt samvete för att man är trött jämt och vill lägga sig tidigt :)
Lördagen hade jag iaf en liten fest här, vi var 6 tjejer och hade himla skoj! Vi satt ute på altanen ett bra tag, även om vädret inte var det bästa, men man måste ju trotsa då det faktiskt är(eller ska vara..) sommar!
Vi gick ut på 1906 då det såg ut att vara jävligt dött på challenge. Där var det iaf mkt folk och kul hade jag! Blev väl mest dans hela kvällen, men det är ju så det ska va :)
Har lagt upp bilder på facebook. Orkar inte här, iaf inte nu, så kika där vettja!

Snabb och kort uppdatering, men nu håller jag bokstavligt talat på att somna på tangentbordet, så det är nog bäst jag kilar upp och lägger mig!
Tjing tjing :)

Soool

Förstår inte riktigt vad jag gör vaken, Molly har äntligen somnat efter att ha varit vaken sen 04.30(!). Hade ju tänkt lägga mig, men helt plötsligt så fick jag såg mycket annat för mig, det är nog fan sant att man blir pigg av solen! :)

Jag färgade håret igår, och fyfan hur jag ser ut. Måste fara till nån frissa sen och köpa ett shampo som tar bort gråa och silvriga toner, jag ser ju ut som en gammelkärring!!
Ska till Sofie kring 12 på en liten mammadejt, och vad dagen har att erbjuda sen vet jag inte. Jag hoppas på att få träffa Lena ikväll, men det vet jag inte om jag får än :) hon kommer iaf hem idag, och det var ju då verkligen på tiden! På lördag ska vi ha tjejfest här, det blir nog fan första festen i huset. Eller andra, om man kan räkna med den första typ dagen efter då vi flyttade in och halva gänget var gravida :P
Jag hade ju hoppats, eller hoppas än på finväder på lördag. Men det verkar vara för mycket begärt, för det ska ju tydligen spöregna :(
Men nog ska vi se till att ha kul ändå!

Ska fortsätta att göra lite nytta och dricka kaffe.. Vi hörs!

1-års kalas

Hejhopp! Jag har visst några trogna läsare som stannar kvar även fast jag är kass på att uppdatera. Ber om ursäkt för det, återigen ;)

Idag har vi varit på Hugos 1-års kalas! Kan inte fatta att det redan har gått ett helt ÅR sen han kom, känns inte så. Han var så himla söt då han fick äta sin lilla tårta själv, blev ju lite grisigt, men det är ju så det ska va :)
Emma hade bakat en massa gott fika och goda tårtor, det satt fint i magen, tack för det!
Kring 15 var vi iaf hemma och bänkade oss i soffan framför tennisfinalen. Jävla skit att han inte vann, men den andra var ju då grymt mycket bättre, även om det tar emot att säga så.. :)
Annars idag har det inte hänt så himla mycket.. Johan har målat på altanen, Agneta har varit hit och hälsat på, jättebrun och fin efter en vecka i Kreta! Och jag har mest bara försökt att sysselsätta en trött men ändå ganska glad tjej hela dagen. Hon har endast sovit mellan 11.00-12.15 på hela dagen. Vet inte vad hon har fått för sig, har sovit jättedåligt och jättelite de senaste tre dagarna. Hon slockande i mitt knä med vällingflaskan i munnen strax efter 19.00 :)

Imorgon ska vi på bvc kl 11, och senare vet jag inte vad vi ska hitta på. Kanske träffa Emelie om hennes förkylning är bättre..
Nu kommer det i vanlig ordning lite bilder!


Hugo petar lite försiktigt på tårtan..


Sådär ja :)


Och så var han klar, haha :) sötunge!


Molly hos pappa :)


Beundrar sig själv i spegeln ;)


Och vinkar, med båda händerna :)


Busunge!


Titta vad söt rumpa jag har! :)

Bildupdate

Idag har vi haft mammaträff här, himla trevligt. Och kul att Linnea och Ida med deras småttingar ville komma också :)

Har laddat in en massa bilder på datorn nu så jag tänkte att jag lägger upp några. Kände inte för att skriva idag..


Hos gammelmormor på mors dag :)




Och lite träning och armhävningar ;)


Världens bästa Molly och Theo!



Lilla söta Melvin :)


Molly i full fart, hejja


Hugo som nuförtiden är på två ben, stora killen! :)


Haha!


Underbara älskade barn!!!


RSS 2.0