4 år!

Idag är det den 29:e april. Så för exakt 4 år sen bestämde jag och johan oss för att bli ett par. Tiden går så himla fort! Fast ändå känns det som att det alltid har varit vi. 4 år är ändå ingenting motför allt vi gått igenom, bra som dåligt. Men lycklig det är jag, och ännu lyckligare lär jag bli när vi får vårat första barn. Det är stort!
Ikväll ska det iallafall firas, med god mat(som jag förhoppningsvis kommer att få i mig..), och sen blir det garanterat nåt gott och onyttigt!
Hade det inte varit för att jag är helt matt i kroppen och knappt orkar öppna en banan, så hade jag ställt mig och bakat såhär dagen till ära. Men det får bli nån annan gång :)



Kanske inte den vackraste bilden på oss två tillsammans, men den får duga. Bilden är dessutom tagen på ett av mitt livs roligaste fester! Sommaren -08 och fotboll på sjöbodan :)

Jag älskar dig hjärtat!

Magsjuka

Städade på akuten hela förra veckan och där måste jag ha dragit på mig nån form av vinterkräksjuka. Det började fredag e.m, mamma kom förbi och skulle hämta mig så skulle vi ut och äta nånstans. Men efter en lång stunds velande så stannade jag hemma och mamma for och hämtade mat istället. Det blev pizza, vilket var ett väldigt passande ord för vad jag skulle sysselsätta mig med flera dagar framåt, usch. Jag fick i mig två tuggor tror jag, sen gick jag och la mig och sov i drygt 2 timmar. Och då jag vaknade började helvetet. Jag vet ju själv sen tidigare hur jävligt magsjuka är, att det är den värsta av alla sjukdomar man kan få, enligt mig. Men när man är gravid, ja då blev det helt plötsligt ännu värre. Trodde vid flera tillfällen att våran lilla bebis skulle följa med allt det äckliga, men som tur var så är "hon" då kvar än!
Nu har jag iallafall äntligen slutat spy, så nu ska jag bara vila upp mig och försöka bli mig själv igen. Har så ont i magen och i ryggen och även i benen(?)

Ska fixa med lite räkningar sen lägga mig och se tv! Tjing

Magen och bebis!

Magen idag, v19+6 :)



Och här har ni lillan! Men jag har tagit kort på korten så är ju ingen vidare kvalla...



Ha en trevlig kväll!

Brunett

Ja igår tog jag tag i mitt hårproblem. Det slutade iallafall med att jag färgade det mörkbrunt, så nu är jag riktigt mörk! Blir lika chockad varje gång jag går förbi en spegel och ser mig själv, men jag vänjer mig säkert :)

For och åt lunch med Lena efter att jag slutade jobba, den rackaren har farit mot Umeå nu. Och det blir intressant att se när hon har tänkt pallra sig hem nästa gång, jag hoppas på Maj! 
Efter lunchen gick jag en sväng på stan och tänkte hitta mig nå kläder, men gav upp efter ungefär en halvtimme och är nu hemma. Jag tycker inte att det finns några fina kläder överhuvudtaget i denna stad nu, riktigt trist. Men pengar sparar man ju istället :)
Det enda jag egentligen skulle vilja ha nu är ett par nya jeans, är så less att bara ha strumpbyxor och sånt jämt. Men det går ju inte, så jag får vackert vänta till hösten! Tänk, på ungefär 4,5 månad har jag och Johan en bebis! Ibland måste jag bara påminna mig själv :)

Är så grymt trött, så jag ska bädda ner mig i soffan en timme eller så innan jag måste börja med middagen.. Godnatt :)

Karatespark

Började skriva på ett inlägg igår som jag snabbt avslutade eftersom att jag var tvungen iväg. Så kanske att det går bättre nu då :)

Har vaknat för ungefär en timme sen, blev väl ungefär 11 timmars sömn inatt. Haha. Men det var jag värd :) hade ju faktiskt bestämt mig för att ta en rejäl sovmorgon idag. Men det blev istället att jag la mig kring 10 så slapp jag ju sova hela dagen! Ser ut att vara finväder idag, fast det brukar ju oftast se bättre ut innifrån än vad det egentligen är. Igåkväll var det då allt utom finväder! Snö! Usch, trodde jag skulle slippa se det på ett bra tag nu, men icket.

Vet inte riktigt vad som händer idag, men är mycket möjligt att jag far in till stan, med eller utan sällskap. Vi får se! Ikväll ska vi iallafall sitta på Nodo och surra alla tjejer. Lena är ju hemma! Äntligen. Har saknat henne så enormt mycket under dessa nästan 4 MÅNADERNA! Och snygg är hon, oj oj ;) Det är ju tur att nån ser till att vara det iallafall. Själv känner jag mig allt annat än snygg, och värre lär det ju bli :) har inte färgat håret på ungefär 5 månader och köper knappt nå kläder längre... Det måste jag ta och ändra på, tycker synd om Johan ju. Har dock lite beslutsångest, vill inte ha den här äckliga mittemellanfärgen nå mer på håret.. Antingen gör jag det mörkbrunt eller ljusblont, och just nu lutar det åt det första alternativet. Har ju varit blond så länge jag kan minnas och självklart trivs jag ju i det, men ännu mer förändring skadar ju inte. Går ju alltid att färga om det sen om jag skulle bli förjävlig :) jaja, vi får se hur det slutar. Ska ta med mig Lena på coop eller nått sen så får vi se vad som händer!

Kom på en till sak, imorse då jag just vaknat låg jag kvar i sängen en stund och kände på magen. Hade just tänkt ge upp, eftersom jag inget kände. Så jag släppte handen från magen och just då fick jag världens karatespark på den vänstra sidan, jag såg t om hur magen for uppåt! Var både läskigt och riktigt coolt. Rädd blev jag då, för jag skrek nog rakt ut och Johan var i tv-rummet och undrade vad fan jag höll på med :P

Jaja, nu ska jag sätta på mig ett ansikte. Ha en trevlig lördag! 

Ultraljudet!

Ultraljudet gick jättebra.. Men gissa om jag var nervös? Det hann komma några tårar under tiden, men hade inte räknat med nåt annat heller :) Jag vill göra om det NU! Men jag får väl inte göra nåt mer om det nu inte skulle va så att jag får ont eller så, och det ska vi väl inte hoppas på...
Hursomhelst så fick vi ett nytt BF-datum. Istället för 8:e september blev vi idag beräknade till den 10:e. Vilket var helt okej. Hade räknat med minst en vecka framåt.

Både jag och Johan tyckte dock att barnmorskan drog ut på att säga att allt var okej, och speciellt när hon kollade på hjärtat. Tog flera minuter innan hon ens sa nåt, hon satt bara tyst så då hann vi ju tänka det värsta.

Och så till könet... Vi fick inte veta något till 100%, men hon tyckte att det såg ut som en liten flicka! Och dum(och nervös...) som jag var så frågade jag inte heller om hon kunde säga ungefär hur troligt det var i procent. Så vet inte riktigt hur mycket man vågar ställa in sig på det? Vet ju att dom oftast inte garanterat till 100% då det är tjejer om man inte är väldigt långt gången, och det kan man ju förstå. Pojkar är ju lite lättare. Men vi får väl se! :)

Känns iaf skönt att ha gjort bort det här, men samtidigt var det så häftigt och mysigt så jag hade kunnat ligga där än om jag bara fått. Nu har det helt plötsligt blivit mer verkligt och inte minst för Johan!

Ikväll blir det först palt och sen fika hos Johans föräldrar, för idag är det "Farfars" tur att fylla år! :)

Imorgon!

Ja, imorgon är det dags för ultraljudet! Är så sjukt nervös så jag vet knappt vars jag ska ta vägen... Undrar om man får sova nåt inatt?!

Dom som är vakna 8.20 kan ju hålla alla tummar och tår eller vad ni då vill för oss!
Kommer väl med en förhoppningsvis roligare uppdatering imorrn! Tack och hej :)

Påskhelgen

Usch vilken ångest. Har inte gjort nåt vettigt alls under denna helg.. Inte nåt som man brukar göra under påsk iallafall. Synd att vädret inte har varit som man önskat också. Men idag kan man inte klaga, och vad gör jag? Jo sitter här...! Har försökt med lite tjat få Johan att skotta av grillplatsen men det hjälpte inte. Envisa karl! Hade ju varit så mysigt att sitta ute och kanske grilla nån korv om inte annat!
Tidigare idag har vi varit hos johans moster och ätit våfflor, det var himla gott och hela 5 st gick ner i magen! Tror jag måste jämna ut det hela med en promenad i det fina vädret strax :)

Blev inte att vi for och grillade med Sofie och krille på stugan igår heller, vädret var ju inte det bästa och så hade Johan fullt upp med att fixa här hemma. Man börjar bli gooode less! Men nu är ju iallafall badrummet så gott som klart, duschen fungerar. Gjorde min premiärdusch igår morse! Underbart :) så nu håller han på att lista runt fönster och dörr och sedan ska vattnet till tvättstället kopplas och så måste vi ju upp med krokar och sånt. Men när det är klart så är det ju bara att ta tag i hallen. Så inte blir det mycket vila för Johan Grahn inte ;)

Tur var det ju iallafall att jag fick träffa Mira igår. Den lilla tjejen sprider enormt med glädje! Tänk att man snart kommer ha en sån där solstråle själv! :)

Nu ska jag ta tag i den där promenaden jag surrade om!

60-års kalas

Är för ett tag sen hemkommen från stan. Har varit med Anna och fikat på kvarters och sen mötte jag upp mamma för att köpa en fin blomma till Agneta(hoppas inte hon läser det här...) som fyller 60 år idag! Så på en stund ska jag bege mig mot ångsågen för att hämta Johan och sen bär det av på 60-års kalas!
 
Resten av dagen/kvällen är det osett vad som händer, men antagligen bara mys i soffan. Men det passar bra för jag är himla trött och seg idag trots min ledighet! Men jag var dock uppe med tuppen imorse, vaknade strax efter 7 och skjutsade Johan på jobbet. Och sen blev det tvättning och städning här hemma vilket var väldigt behövligt!
Ska bli så skönt då man kan sätta tillbaka alla toalettsaker som smink, parfymer, diverse hårtänger m.m m.m på sin rätta plats - I badrummet! För just nu ligger det saker överallt och då är det minsann inte lätt att städa.

Glad påsk! :)

Om en vecka!

Oj oj, nu är det rejält med nedräkning... En vecka exakt kvar till ultraljudet idag! Om man då ändå hade haft nåt vettigt att göra i påsk så kanske tiden går fortare! Men tyvärr så verkar det inte bli så. Möjligtvis att vi far till krilles föräldrars stuga på lördag och grillar med han och sofie. Annars ser det inte ut att hända så mycket mer.. Dom flesta ska ju bort eller jobbar. Det är jag dock glad för att jag slapp! Ska bli grymt skönt med 4 lediga dagar!

Ikväll hoppas jag på att få komma till Frida eller att vi träffas nån annanstans. Var så längesen & dessutom så håller jag på att längta ihjäl mig efter lilla Mira! Får hoppas att hon är snabb med att montera möbler så att det hinns med! ;)

Idag har vi gått 18 fulla veckor. Så på två veckor är det halvtid! Så egentligen har tiden faktiskt gått himla fort. Men ändå känns det såå långt bort. Hela sommaren ska ju hinna gå innan våran lilla bebis tittar ut! Sjukt länge...

Finfrämmande

Får snart besök av min fina vän Emelie. Det händer inte så ofta så det ska bli trevligt!

Slutade jobba 20 i 1 idag, lite udda tid. Men blev bara 70%, skönt! Blir samma imorgon. Och ikväll hoppas jag på att Johan ska göra klart i badrummet så att duschen fungerar! Den är ju monterad och allt, men vattnet är inte draget till den än för att han saknade lite grejer i helgen.. Men idag, kanske! Ska inte hoppas på för mycket :)

Ska ta och tina lite bullar och koka kaffe innan blondie dyker upp! Ha va kul att kunna skriva så om andra nuförtiden ;)

Okej då..

Här är magen idag. Och nu är vi i v17+4! Härlig kula va?:p
Hade tagit en bild i v14 också som jag inte lagt upp, och den har jag inte tänkt lägga upp heller av en enda anledning. Men jag kan säga som så, man ser en rejäl skillnad! Kul :)


Är det sant?!

Har ju trott flera gånger att jag kännt bebisen, men aldrig riktigt varit säker. Men nu är jag nog fan säker! Vilken känsla. Och skönt eftersom att jag då slipper oroa mig lika mycket inför UL eftersom att det nu är rätt säkert att jag faktiskt har nått där inne! :) Kände tidigare idag då jag var hos sofie att det rörde sig längst ner i magen, som ett litet slag typ. Och alldeles nyss när jag satte mig vid datorn kände jag samma igen! Helt otroligt häftigt! :)

Gjorde korv i ugn och hemgjort potatismos till middag idag, så just nu stinker det lök och korv i halva huset. Måste vädra! Har kommit fram till att våran fläkt verkligen är kass, skulle vilja ha en ny. Men det lär ju få vänta, är ju så mycket annat som behövs. Och speciellt nu när vi har en liten i magen som behöver en massa saker då den kommer ut!

Har inte tagit någon ny magbild ÄN. Men det kommer, ska försöka få tummen ur imorrn och fixa det! Hoppas alla har haft en trevlig helg, hejs! :)

Snart helg!!

Underbart, imorrn är det fredag och helg. Så på lördag får jag äntligen sova ut! Riktigt skönt ska det bli! Och en sak är då säker, på tre månader då jag slutar jobba kommer ingen vara lyckligare än jag! Är så grymt less det där stället nu så usch. Fast ändå har man ju tur att man har ett jobb såklart, men ibland måste man faktiskt få gnälla över sånt också!

Ska snart bege mig in mot stan hade jag tänkt, är ju tjejkväll ikväll och jag ska dit då me med tjejerna. Men då brukar man oftast ändå inte orka stå i en lång kö för en liten tröja. Så jag gör bort mina ärenden jag har idag på dagen istället så kan man bara kika och så sen! :)

Tog nyss en magbild, men den raderades gode snabbt. Haha. Får ta en ny kanske ikväll eller så!
Man är ju inte precis läcker! :)

RSS 2.0