Midsommardagen

Är grymt skönt att slippa vara bakis idag! Var en väldigt skön dag igår... Jag och johan var hos mamma i princip hela dagen... Grillade och åt blåbärskaka med vaniljvisp till efterrätt. Sedan spelade vi kubb. Jag och mammsen mot johan:p
Han var så jävla säker innan att han skulle som han säger - krossa oss. Men jag skulle nog säga att det blev tvärtom! Vi vann över honom 3 ggr :-)
Då blev det lite sura miner från hans sida, men det gick över rätt fort..

Idag har vi monterat ner sängen och hallmöblerna. Så inatt(och en vecka framåt) ska vi sova på enbart madrasserna på golvet. Blir nog inte särskilt skönt:p

Nu har jag inte tid med det här nå mer, ska göra en tårta till mormor som fyller år imorrn. Och sedan ska jag göra mej klar för att fara till Anna.

Grattis på 23-års dagen Lena! Puss & hej :)



Lyckan är total

Har just kommit hem från jobbet... Fick sluta tidigare idag för att chefen skulle på semester och ville hem tidigare! Det var väääldigt uppskattat!:) Och ännu mer uppskattat är det att det nu är långhelg... Som jag väntat! Jag och johanna har haft nedräkning :p
Är jävulskt tur att jag har henne i samma byggnad må jag säga.. Hade nog inte överlevt annars...

I helgen blir det bara lugnt, är första midsommaraftonen som jag är nykter på många år. Men det blir skönt! Ska antingen till johans föräldrar och äta gott eller så är vi nog bara hemma och gör nån gomiddag med efterrätt:)

Vi hade tänkt fara till Ikea på söndag, men får skjuta upp det 2 helger för min kära mormor fyller ju år, och jag kan bara inte låta bli att fara dit då. Skulle få så himla dåligt samvete! Vi ska köpa ett nytt skrivbord på ikea, men vi får klara oss utan i nån vecka för jag har då absolut inte tänkt ha det här gamla fula :p
Är ju flyttning som gäller nästa helg. Känns som ändå tråkigt, men jag klättrar på väggarna här snart! Tror ändå inte att vi kommer att bo där så himla länge, för inte kan jag ju förneka att jag är grymt sugen på hus... Hade bara tänkt vänta tills jag får något fast jobb.

Näe nu måste jag mot min vilja städa här hemma! Usch, det är inte precis så att man är sugen på det efter att ha gjort det en hel vecka kan jag lova...:p Men lägenheten håller på att svämma över av saker och damm, huvva :(
Blev förresten glatt överraskad av min lilla johan i förrgår... Vad det gällde återkommer jag med senare!
Hejs;)

Fotbollskväll

Var grymt kul igår! Som jag sa tidigare så är jag ju inget fotbollsfan, men nog fan satt jag spänd och följde matchen ändå. Grymt jävla irriterande att inte Sverige kunde hålla 1-1 i en min till! Ni kan ju bara tänka er hur mycket skrik det blev på sjöbodan då! Och när Sverige gjorde 1-1 var det verkligen inte sämre... Folk ställde sig på borden och skrek, blandannat min lilla johan. Haha :)
Innan vi for till sjöbodan så åkte vi runt i en blå cabbad bubbla. Grymt cool! :)


Eller hur?! :))

Efter matchen så for vi tjejer till Sofie där vi satt och surrade och drack lite billigare alkohol som vi köpt på systemet. Är ju fan inte billigt att dricka ute.. 60:- för en öl är verkligen inte nånting som jag har råd med på en hel kväll!
Kvällen avslutades med utgång på 1906. Jag och johan gick dit själva, det händer ju inte varenda dag precis! Vi kunde nämligen inte komma överens om vars vi skulle gå ut, så därför blev det så. Och jag misstänker att dom andra gick hem istället för på kalles eller pentryt ändå. Jag var ju på topp, och inte vill man ju gå hem då! :)
Det var grymt mycket folk ute, som det brukar vara på 1906. Men kul hade vi!


 
Fler bilder finns på min pixbox.

Imorgon börjar en ny jobbvecka, så ikväll ska jag passa på att slöa rejält i soffan. Heeejs! :)

Helg, äntligen!

Hallå hallå! Fredag idag, UNDERBART!!:)
Har varit sjukt trött igår och i onsdags så har inte ens orkat sitta vid datorn... Är så mycke nytt jag ska lära mej så det har mest bara snurrat i mitt huvud. Var jävligt orolig igår efter det att jag kom hem från introt. Följde med kvinnan som jag ska vikariera för nu dom första 4 veckorna.. Och då visade det sig att hon blandannat hade patologen som område där hon städade. Jag visste inte vad det var först men då förklarade hon att det var dit dom som avlidit kom innan begravningen :-/ Så vi gick ner dit, längst ner i källaren. Och jag med världens klump i magen. Usch va obehagligt det var! Blev nästan gråtfärdig... Där skulle jag alltså städa SJÄLV en gång i veckan. Aldrig tänkte ju jag såklart...
Som tur var så ringde jag då iaf chefen imorse och förklarade för henne hur läget var, och hon sa att vi skulle lösa det - jag behöver alltså inte fara dit. Skööönt! Vilken lättnad.
Annars har det gått bra dom här dagarna, känner mej väl inte så jättesäker på det jag ska göra, eller framförallt - vars jag ska vara. Men det lär jag mig nog till slut.

Idag har jag varit på stan med sofie och johanna. Gjort bort systemet till imorgon och så hann jag ju i vanlig ordning hitta kläder jag vill ha. Får se hur det blir med det...

Längtar sjukt mycket till imorrn! Då ska jag och tjejerna p
å sjöbodan för att se fotbollen och käka där.. Vi ska åka dit i en BLÅ bubbla som vi ska pynta lite med svenska flaggor. Haha! Sofie hade först tänkt gå in helhjärtat med klädseln och prövade en blå klänning och knallgula leggings. Slutade dock med att hon bara köpte klänningen, men det blir nog bra med lite målade flaggor i ansiktet :P
Jag är ju verkligen ingen fotbollsnörd, tycker egentligen att det är en väldigt tråkig sport att titta på. Men när det är EM och vi ska till ett ställe där stämningen lär vara på topp så blir det nog klockrent iaf! Kommer säkert sluta med att jag står å skriker ungefär lika mycket som alla andra :-)

Nu måste jag ut me vovven... Ha en trevlig helg! Tack och hej :-)

Varning för långt inlägg!:)

Har verkligen tappat lusten för att skriva här egentligen, men slänger väl in ett snabbt inlägg ändå,(blev dock inte så snabbt som jag hade tänkt...)
Jag får mina ryck ibland då jag tycker det är kul att blogga. Men det börjar bli mer och mer sällan tyvärr :/

Som vanligt så har en hel helg och lite till hunnit springa förbi efter att jag skrev sist, så jag börjar väl med att säga att helgen har varit jättebra!
Fredagen blev en av de stressigaste dagarna på väldigt länge, eller egentligen var jag väl kanske inte stressad. Utan var mer så att vi hade fullt upp. Jag och johan for hemifrån där kring 12 och var inte hemma igen förrän 12 timmar senare! Och ingen utav sakerna vi gjorde var överhuvudtaget planerade förutom den som vi trodde snabba visiten till hans föräldrar :p
Blev iaf att vi fick hämta tommys vattenskoter bortanför havsbadet med släp för att han och roger inte orkade köra hem den igen. Sedan grillade vi tillsammans med han och anna. Och efter det så ville johan köra cross så då for vi till grönan så han fick leka lite!:-)
Och då vi äntligen var påväg hem därifrån så fick vi naturligtvis punka på släpet... Så där stod vi, mitt i skogen och jag kan säga att myggorna har nog aldrig varit ihärdigare! Men det löste sig iaf till slut. Backman fick komma och hämta upp grejerna tommy hade på släpet med traktor och så körde vi på fälgen hem. Det gick ju också!:-)

I lördags blev det efter lite tveksamheter pga av vädret till slut fest och utgång. På förfesten höll vi till hos anna. Jag, lena, sofie, emma och anna(givetvis)! Jag hade iaf jättekul, är väldigt sällan jag har tråkigt tillsammans med dom flickorna;)
Utgång blev det på 1906. Väldigt efterlängtat! Älskar det stället på sommaren. Ännu bättre är det ju förstås då det är varmt och härligt ute, men jag klagar inte över i lördags ändå! Vi behövde ju iaf inte vara med om något regn, och det är ju huvudsaken!

Brudarna hos Anna

Sofie och jag:-)


Och som ni ser så har jag inte hunnit sola nånting än! Som sagt, jag lär ju vara blekast i stan i sommar :(

Har just ätit en blandsallad från ängeln och är nu proppmätt! Tjejen som gjorde den var troligtvis ny vilket innebar att jag fick MYCKET mat. Det gillade magen som inte fått i sig något sen personalmötet med gina imorse :-)

Imorgon ska jag på introduktion på städet där jag ska vara i sommar, detsamma gäller på torsdag... Vet inte om jag ens nämnt det här - men ska agera städtant på sjukhuset. Var ju egentligen meningen att jag skulle vara på Gina, men var tvungen att tacka nej till det eftersom att jag endast fick som mest 16tim/vecka vilket är alldeles för lite! På städet fick jag ändå 100 och 75%, så valet var ju enkelt om än arbetsuppgifterna är långt ifrån lika intressanta!

Nu blev det en rejäl uppdatering! Ha en trevlig kväll gott folk och hejja på sverige!:-)

Imorgon

Hejhopp! Jag vaknade pigg och utvilad halv 8 imorse :-) är inte heller lätt att sova när solen skiner rakt in i sovrummet, men det är ändå ett mycket trevligt uppvaknande så det gör absolut ingenting! Ska snart bege mej mot öjebyn för att sedan fara en sväng förbi ams. Måste ha lite papper ifyllda så att jag får min stämpling. Herregud vad less jag är på det... Har blivit en massa tjorv efter det att jag fick börja stämpla genom försäkringskassan istället för a-kassan. Denna jävla regering säger jag bara, usch! Men det här blir sista gången för sommaren iaf, så det känns ju bra! :-)

IMORGON kommer Lena & anders. Jippi! Är alltid så grymt kul att ha henne hemma. Beroende på vad det blir för väder så får vi se om det kanske blir en liten fest på lördag. Jag hoppas att solen vill visa sig heeela helgen!
Hoppas också att det ska vara fint väder så att även jag kan få lite sol på min kropp.. Jobbade ju igår precis under dom bästa soltimmarna och så blir det även idag. 12 - 15.00, typiskt!
Nu inser jag hur grymt deprimerad jag kommer vara i sommar då jag kommer jobba 7 - 15.45 varje vardag och det är sol ute. Mest irriterad lär jag nog vara då Johan får semester och kommer fara på havs. Bläää! :p



Ha en fin dag!

Sommarkläder tack!

Sådär ja.. Då har jag duschat och gjort mej klar. Och varit ut på prommis med Amie.
Blev utringd för jobb idag. Så ska och jobba mellan halv 1 och halv 4.. Marie sa att det var fullt ös där så jag vet vad som väntar... Hade tydligen kommit massa nya varor också. Lär väl förmodligen hitta något jag vill ha, brukar bli så..

Hade egentligen tänkt fara till mamma idag och sola... Är helt underbart väder ju! Var där igår också, och det var grymt skönt. Men jag tror att det är ännu varmare idag. Kändes så då jag var ute med Amie. Är ju typ vindstilla.

Har kommit fram till att jag behöver massa nytt till min sommargarderob.. Kanske får med mej nåt plagg hem sen, vi får väl se!:-) Shorts skulle verkligen behövas om jag nu lyckas hitta några som jag iaf ser lite normal ut i.. Är inte lätt då man är 1,57 lång kan jag lova...!

Nu ska jag börja röra mej mot staden! Sola lugnt :-)

Sommar sommar!

Attans.. Jag som var så duktig där ett tag och uppdaterade i princip varje dag. Men det sket sig ju till slut :p

Lite kortfattat om helgen då...

I fredags så färgade jag håret på sofie. Och sen for vi till frida för att se talangfinalen. Åt apelsin och chips(men jag måste väl erkänna att det blev mer chips för mej, godisgrisen:p). Tjejen som vann - Zara Larsson, var då hur duktig och söt som helst. Så det var helt rätt tyckte jag :-)

Lördagmorgon hade vi bestämt att vi skulle gå på loppispremiären, och det gjorde vi - jag, sofie, johanna & frida.
Men där blev vi inte mer än 30min så var vi less. Så då traskade vi in till stan och satte oss på rollan istället. Hur mysigt som helst, strålande sol & underbara tjejer. Det är sånna stunder man längtat efter i vinterkylan..
Och det var inte tänkt så, men sedan blev det iaf fest. Jag, sofie, sara, frida & johanna for till Idas gårdshus på norrmalm. Verkligen jättemysigt hus! Vi satt ute på hennes altan mest hela kvällen och surrade.. Var ju så underbart väder, så det var ju mest pga det man blev sugen på att dricka lite öl :-)
Och det blev då lyckat, som det oftast brukar bli då det inte är planerat.

Söndagen är ingenting att berätta om, helt ärligt låg jag mest i sängen framför tvn bakis och jävlig. Precis som jag förtjänade!

Tack och hej!
 

RSS 2.0