Grattis!

Hallå. Nu börjar det närma sig mer och mer... 6 dagar, snart 5 kvar tills avfärd!:)
Jag vet att jag tjatar mycket om resan, men det är väl ungefär det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu. Så det får ni ha lite överseende med, och dessutom så är det ju faktiskt valfritt att läsa eller inte men snart är tjatet över;) Har iaf packat ner lite grejer i väskan idag, kunde inte hålla mej! Vet ju redan nu att jag garanterat kommer ta med mej alldeles för mycket. Typiskt mej, jepp! Men får börja med att packa ner allt jag tänkt ta, och så får väl jag försöka rensa bort lite grejer sen som jag förmodligen ändå inte kommer hinna använda. Måste ju försöka tänka på att jag faktiskt kommer köpa grejer där också!:)

Har ju inte skrivit nått sen i måndags så kan ju uppdatera lite om vad som hänt sen sist då.. Igår var jag hemma hela dagen, förutom när jag gick på en långpromenad med gumman då förstås. På kvällen for jag till Sofie för lite surrande med henne och emma. Kaffet fick också vara med, och sofies nygjorda chokladbollar;)

Idag har jag varit en snabbis in till stan för att köpa sofies födelsedagspresent.
Sedan for jag hem för att tvätta och laga mat. Blev pannkaka... haha. Börjar bli lite av en vana nu. Men vad gör man då man inte har råd med så mycket annat?:p

Imorgon ska jag och sofie gå på stan, ja det brukar bli så ungefär en gång i veckan:) Och på kvällen ska alla tjejerna samlas på fika hemma hos henne. Så kan inte avslöja än vad jag/vi köpte till henne i present utan det får bli efter imorrn isåfall.

Nu ska jag ner till tvättstugan. GRATTIS på 23-års dagen Sofie! 

Måndag

Godkväll kära bloggare!

Har just kikat klart på design simon och tomas... Herregud vad dom brassade på med färger i detta avsnitt! Limegrönt i datahörnorna och orangea väggar:) Blev ju en grym skillnad motför hur det såg ut före. Men inte direkt i min smak ändå...

Idag har jag gjort lite ärenden på stan, har köpt välbehövliga grejer både inför resan och annars. Jag kommer på grejer hela tiden som jag måste köpa och ta med mej innan vi far. Blir galen på mej själv snart! Efter stadsrundan gick jag och solade solarium. Måste ju försöka vänja huden lite:) Vissa säger att det inte hjälper men av egen erfarenhet så tycker då jag att det gör det! Självklart kommer jag säkert bränna mej ändå men det känns ändå bättre att ha solat lite innan.

Till middag idag åt vi kyckligfilé och ris. Riktigt gott! Fast egentligen borde vi kanske äta något mer svenskt innan vi far och inte hålla på och äta massa kyckling, för det lär det ju bli i överflöd i Thailand! Men det är ju SÅ gott!:-)
Efter maten tog jag även äntligen tag i att hämta väskan jag ska ha till resan. Tack Emelie för lånet!

Imorgon är det dags för att färga håret igen... Herregud det växer ju som gräs!!

Nu kom johan hem från träningen så ska umgås lite med honom... Hejs!:)

Jag är Miljonär!

Eller så inte...
Hej hej! Gud så fort den här helgen har gått, tyckte nyss det var fredagkväll då jag låg och såg på Let´s Dance!:)

Igår var vi ju då och spelade bingolotto och såg melodifestivalen hos krille och sofie...
 Men inte fick jag bli nån miljonär, nej nej... Inte ens en hundring kunde jag få vinna! Attans:) Men det är som ändå ett roligt tidsfördriv om man nu inte har något bättre för sig! Spelade sist på uppesittarkvällen och det var då det lääängsta bingolotto jag varit med om!:/ Men igår var det lämpligt, bara 2 tim.... Och melodifestivalen då, jaa... Inte vet jag om någon var särskilt bra. Tycker att Bwo alltid har likadana låtar och Patrik Isaksson är inte min direkta favorit! Men måste då säga att Fridas låt va rätt rolig... En låt man ska lyssna på för att bli lite glad kanske?:)

Idag var det meningen att jag och mamma skulle till mormor, men vädret gjorde så att vi hellre stannade hemma(min mormor bor i älvsbyn kanske jag sak tillägga)... Var ju typ snöstorm tidigare idag, huvva! Så nu har jag tänkt gå ner till tvättstugan och se om det finns nån ledig tid ikväll och sen blir det inte något särskilt... Lugnt och skönt, som det ska vara en söndag!:)

Måste avsluta det här inlägget med att skriva en liten rad till lenas mamma Maria
Självklart får du skriva på min blogg, är ju bara kul! Tack för kommentaren!:)

Bingolotto

Puh, vilken dag... Har jobbat på kvarters idag, och jag skojjar inte när jag säger att jag höll på svimma!
Fyyyyfan vad folk det var, och ingen frukost hade jag hunnit få i mej! Smart av mej, nja... Är väldigt glad för att jag bara jobbade 4 timmar idag, hade inte orkat nåt mer... Har sprungit som en tok hit å dit. Det där med att bygga större var inte så lyckat... :P
Efter all stress när jag äntligen fick börja traska hemåt så svängde jag förbi solariet och la mej där, oj så skönt! Somna hann jag också göra, vilket inte är så ovanligt!:)

Nu har jag just ätit en välförtjänt räkmacka och ska strax gå och duscha.. För klockan 18.05 måste jag befinna mej hos sofie och krille för då börjar bingolotto! Haha... Vilka nördar vi är!:-)
Laddade upp med en fet godispåse igår som jag iofs har hunnit plocka lite från, men den ska då me! Sen efter bingolotto ska vi ju självklart se melodifestivalen!

Ha en trevlig kväll allihopa! Och vem vet, jag kanske blir miljonär idag!!;-)

Bokat och klart

Hallå! Sitter och småkikar litegrann på efterlyst medans jag skriver...
Johan är och tränar som vanligt... Att träna innebandy 4 dagar i veckan + dessutom spela en eller två matcher per helg kan inte vara nyttigt! Tur att säsongen snart är slut då :-)

Idag har jag och johan haft en heeel dag tillsammans, han har nämligen varit ledig idag eftersom att han jobbade i lördags. Det var verkligen uppskattat. För nu har vi bokat klart alla hotell på hela resan... SKÖNT!
Blev dock inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det är då bara vårat eget fel som har dragit ut på det så länge.. Vi hade ju tänkt att iaf boka in oss en till natt på det första hotellet som ligger i Ao Nang. För som det är nu så har vi bara två nätter där och det kommer nog kännas stressigt, speciellt när det är dom första nätterna från det att vi har landat. Men vi ringde idag, och det var fullbokat. Typiskt...
Så nu blir det så att vi bor två nätter i ao nang, fyra nätter på koh lanta, tre nätter på phi phi och så avslutar vi resan med fem nätter på karon beach i phuket!
Har fortfarande inte förstått att vi verkligen ska fara.... Känns helt sjukt! Som sofie sa "jag kan då inte ens fatta att vi har varit där!" haha :)
Nä nu är det verkligen nedräkning.... 1 vecka och 5, snart 4 dagar kvar!!:-)

Imorgon ska jag på stan med sofie. Tittade lite snabbt på en tunika på gina i tisdags, så ska kika lite närmare på den imorrn har jag tänkt. Och så blir det ju självklart ett besök på rollan för en kopp kaffe!;)

Hejs!

Nattprat

Hejhopp! Här sitter jag mitt i natten nästan och tittar runt på olika hotell i Thailand eller speciellt på Karon Beach. Har inte hittat det perfekta än. Eller rättare sagt, kan inte riktigt välja..:-)
Om än jag inte kräver värsta lyxhotellet så vill jag ändå bo fräscht och fint där jag kan känna mej trygg och där jag törs sova.
Dom säger ju att man vänjer sig med ödlor i taket och alla småkryp... Men jag undrar hur det kommer gå för mej, för krälande djur och insekter är bland det värsta jag vet! Det blir nog spännande :-)

Imorse gick jag upp kring 10, och så gjorde jag mej klar och sen for jag in till stan för att köpa frans och ögonbrynsfärgning åt min kära mor. Sedan har jag varit på vårdcentralen för cellprovskontroll. Det märks att jag börjat komma upp i åren när jag blir kallad till sånt!:P
Men, det är ju bra att dom gör det så man så fort som möjligt kan göra nåt åt saken om det nu skulle vara något fel..

Och ikväll har vi varit hos Ingrid, johans mormor som fyllde 81 år idag. Där blev vi bjudna på våfflor. Och det var inte helt fel må jag säga! Är ju inte precis varje dag man äter det!:-)
Jag minns hur galen jag var i det när jag var liten, åt alltid det hos mormor. Och då kunde jag äta hur många som helst!! Fick då i mej minst fem, helt sjukt ju! Idag åt jag två, och var proppmätt efteråt!:-)

Nu ska jag ta och väcka johan som har somnat på soffan... Tycker att han ska lägga sig i sängen istället så slipper han väcka mej när han kommer klättrandes inatt!

                                               Åhhh snart är vi där!!!
image16

Godnatt! ;)

Rackel

Godkväll kära vänner!

Sitter just nu och är måttligt förbannat över våran boxer till tvn.. Den vill inte va me nå längre! Rackel.
Men då är det ju tur att vi har en tv i sovrummet också så att man kan se ändå!:)
Måste ringa tele2 imorrn och få en ny hemskickad, omgående! Att se tv i sängen är som johans grej, han är så glad över tvn på väggen där, men jag ser mycket hellre i min underbara soffa! Så det saknas må ja säga!

Idag har jag inte gjort mycket alls, har städat undan diskat och så... Varit ute på långpromenad med Amie och sen gjort middag såklart.

Igår var jag sofie och krille och såg en innebandymatch... Johan spelade ju såklart, annars är jag inte sådär jätteintresserad.. Eller rättare sagt, då är jag inte intresserad överhuvudtaget.. Men när johan spelar då hejjar jag som en tok. Kan vara grymt spännande ibland!:) Dom vann iaf med 7-3 mot Haparanda och johan gjorde ett mål och två assist! Duktig pojke;)

Nu ska jag ta mej lite kvällsfika! Nattinatti:)

Dagen efter

Är ganska sliten så blir inget långt inlägg idag...
Blev ändå en hyfsat tidig kväll igår, vi var väl hemma kring 1 för ovanlighetens skull! Men vi började dock dricka strax efter 5 så det jämnade ut sig! Det blev ingen utgång, och då vet jag inte om jag ska skriva tyvärr eller att det var skönt.. Är som både och!:)
Kvällen avslutades då iaf på max med johan, sofie och krille. Mycket mumsigt!
Annars så var det en helt okej kväll, med trevliga människor och mycket skratt. Och det är ju det viktigaste!

Det finns lite bilder på min pixbox, Anna84. Orkar inte lägga upp här nu.. Kanske sen!

Nu blir det pizza!

Uppladdning

Jag är sämst!
For på stan en sväng för att köpa strumpbyxor. Och när jag väl var inne i stan så upptäckte jag att mobilen låg kvar hemma. Irriterande! Känner mej inte hel utan min kära telefon!:-)
Sen var det såklart inte nog med det, jag köpte mina strumpbyxor och började traska hemåt, halvvägs hemma börjar jag gräva i jackfickan efter nyckeln bara för att kolla så att jag med säkerhet hade med den iaf. Men nädå, jag hittade ingen nyckel. Panik! Utan nyckel och telefon, hur ska det här sluta? Johan var ju såklart inte hemma. Sofie jobbade och Krille är i Kåbdalis... Men till slut kom jag på den briljanta idén att gå på Ica och fråga snällt om jag skulle få låna deras telefon. Det var pinsamt, men funkade... Så johan fick komma hem något irriterad och låsa upp åt mej! Det tackar vi för!:-)
Måste även tillägga att det här är lite utav ett Emelie-syndrom. Nu måste jag skärpa mej! Haha!:-)

Nu sitter jag iaf i lugn och ro framför datorn med en stor kaffekopp. Väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan börja göra mej klar för kvällen. Har redan bestämt mej för vilka kläder det blir, vilket oftast brukar ta mest tid så det är skönt!:-)

image15

Ser framemot en jättetrevlig kväll med hela gänget! Nog för att grabbarna säkert mest kommer hänga i badtunnan som vanligt. Men vi klarar oss nog ändå:P Det är ju melodifestivalen idag också, så det lär vi ju se.

Kanske kommer upp några bilder imorrn från kvällen.
Sköt om er!:-)

Om helgen

Hej och hallå!:-)

Har just kommit hem, följde med mamma på Jysk, ÖB och på soptippen för att slänga lite grejjer. Det har blivit lite av ett stammisställe för oss.. Var där förra fredagen också, haha...
Nämen mammas bil är ju inte direkt nån lastbil, utan en liten Renault Clio så det rymms ju inte såå mycket i den!:P

Sitter och väntar på att Johan ska komma hem nu, han slutar 5. Sen ska vi på Ängeln och köpa mat, och fara till mamma och äta. Är grymt hungrig! Blir nog en blandsallad igen... Yummie!:-)

Ikväll blir det lugna puckar, ska slöa framför tvn och se Let´s Dance.. Får ta igen det imorrn istället för då ska jag iaf festa... Känns som att det var evigheter sen fast det ändå bara var två helger sen.. Men det beror nog på att jag var så lugn då kanske!:-) Ska iaf bli kul imorrn. Alla samlade hos Frida och Peter, även grabbarna.

Lägger in tre bilder här på Amie från gårdagen... busfröt i full fart! Hon är galen i sin leksak:)

image12
Skakade huvvet och då fick jag denna "vackra" bild...

image13
Dragkamp med Johan

image14
Och här blundar sötnosen!:-)


Ett litet tack

Tänkte i det här inlägget börja med att skriva hur lyckligt lottad jag är som har min älskade mamma, min kära pojkvän och alla mina fantastiska vänner!
Ni betyder så oerhört mycket för mej! Tack för att ni alltid finns vid min sida och ställer upp i vått och torrt. Jag är evigt tacksam för det!
Jag älskar er!

Jag lovade ju att jag idag skulle tänka speciellt mycket på mina närmaste, så därför kan det här inlägget kanske bli lite känslosamt... Men det är ju alla hjärtans dag, och det är väl det som är meningen med den här dagen!?:-)

Under åren har jag hunnit vara med om mycket. Jag har blivit sviken, och förlorat vänner som jag trott stått mej närmast, jag har blivit sårad och ledsen. Men när det har hänt har jag ändå lyckats ta mej upp igen. Och det har jag er att tacka för!
Jag är oerhört glad för att jag träffat "nya" vänner. För ni har lärt mej mycket. Ni vet vilka ni är!:-)
Utan er hade jag nog aldrig orkat stå upp för mej själv, eller vara lika stark. Men jag klarade det med eran hjälp.
Tack, tack, tack!

Jag är iallafall väldigt lycklig i livet jag lever nu. Det är underbart och jag njuter av varje sekund!


Onsdag

Då börjar ännu en dag lida mot sitt slut... Man hinner knappt vakna så ska man lägga sig igen känns det som!:-)
Tycker dagarna har börjat gå så sjukt snabbt... Fast det är ju bara bra, för då är det snart den 4:e Mars... Yes!

Fick ett överraskande sms av Anna igår att hon och Tommy också ska till Thailand i Mars, den 11:e. Och det innebär ju att vi är där en vecka tillsammans, jättekul! Vi kommer dessutom att vara ganska nära varann, eller kanske t om på samma ställe... Dom skulle bo på Karon beach, och vi kommer ju avsluta våran resa i Phuket antingen på Karon eller Kata... Har inte riktigt bestämt oss än...:-)

Och imorgon är det alla hjärtans dag - kärlekens egen dag.
Det är då man ska tänka speciellt mycket på dom som man tycker om, och det kommer jag att göra. Men inte med en massa presenter...
Jag och Johan ska göra nån mysig middag tillsammans, det får räcka!:-)
Vi har nämligen bestämt oss för att inte köpa något åt varann med tanke på den kommande resan. Och jag vet dessutom redan hur mycket han tycker om mej... Haha:P

Nu blir det mys framför tvn... Hejjs!

Promenad

Imorse var vi och tog sprutorna som vi va tvugna att ta innan Thailand. Måste väl erkänna att jag alltid har varit lite smårädd för sprutor...
 Men nu är min skräck över för idag gick det hur bra som helst!
Som Johan sa - ett myggbett kan ju göra ondare!
Jag antar att det beror på att jag var liten när jag sist tog en spruta:-)

Nu har just kommit in från en härlig promenad med Amie... Vi har traskat omkring i närmare en timme runt här på Backen:) Det uppskattade hon då verkligen, för nu ligger hon å snarkar i hallen... Slöa hund!:-)

image11
Nöjd tjej som fick ligga i sängen:)



Ikväll blir det tv-kväll... Fast det blir det väl iofs nästan varje kväll, men tisdagar är speciella!:-)
Hejsvejs!

Sorgligt

Har just sett och snyftat klart till Titanic... Herregud så bra film! Hinner glömma bort mellan gångerna jag ser den hur bra den är... Är lätt bland dom bästa filmerna jag har sett i alla mina 23 år!

Tidigare ikväll såg jag ju såklart melodifestivalen... Hejja Christer Sjögren!!! Haha, nee... Men nog är han ju ändå lite av en legend må jag säga!:-) Fast inte vet jag, nog hade ju hellre någon annan fått gå vidare... T ex Michael Mich?? Kan inte stava till efternamnet men den låten gillade jag! Amy Diamond var ju rätt tippad att hon skulle gå vidare. Och det har jag väl ingenting att säga om, för hon är ju faktiskt grymt duktig för att bara vara 15 år!:-)
Blev dock grymt besviken när jag hörde att finalen är den 15:e Mars.... Attans!! Då är ju inte jag hemma... Fast självklart är jag ju mycket hellre i Thailand. Men det var ju ändå lite synd att det skulle vara just då, men man kan ju inte få allt!:)

Nä nu blir det sängen fort som bara den... Är ju en dag imorgon också! Natti natti!:)

Let´s dance

Sitter och ser på Let´s dance... Har en myskväll hemma alldeles för mej själv. Johan är i lule på innebandymatch och Amie är i öjebyn. Sigge är ju dock hemma, men han sover mest bara!:)

Idag har jag sprungit en sväng på stan för att lämna tillbaka en scarf som jag köpte för nån dag sen, onödigt inköp av mej. Kring tolv var jag och hämtade mamma från jobbet och så for vi och gjorde lite ärenden... Sen bjöd hon mej och johan på mat från ängeln när han hade slutat.. Jag åt en blandsallad. Mycket gott!

Blir en riktigt lugn helg känner jag... Morgondagen kommer nog även den att spenderas framför tvn, det är ju melodifestivalen!!!

Får ta igen mej nästa helg, för då har jag nämligen lovat thailändskan sofie att vi ska gå ut!:P Och dom negrerna kommer förövrigt hem på söndag. Det ska bli kul, fast ändå inte! Lär ju känna mej som ett lakan när jag är med henne. Men jag får ju snart komma hem brun också... Är nämligen bara tre veckor kvar tills vi far på tisdag! Känns grymt overkligt:-)

Handlat lite

Hallå igen!

Tänkte bara lägga upp två bilder på det jag har handlat idag.... Så varsågoda:-)


image9
Lång tunika från Gina Tricot, billig och fin!


image10
Och den omtalade "gubbskjortan" köpt på Vila


Nu ska jag till mamma! Hejs

Äntligen!

Som jag har väntat, nu är äntligen min kamera klar från lagningen... Ska och hämta den snart!:-)
Så då Lena kanske jag kan ta lite mer bilder!

Sitter å häller i mej en massa kaffe nu och mumsar på lite kakor... Nyttiga jag, eller så inte:P
Tror att jag ska fara med Amie till Ronja, johans föräldrars hund... Dom har en bur ute där hon trivs som fisken i vattnet... Hon gillar nämligen inte att vara hemma själv, och då kan jag slappna av desto mer också... För ibland får hon för sig att gnaga på det ena och det andra här hemma, buse!:-)

Återkommer senare med uppdatering! Ciao!:-)

Onsdag

Hej allihopa!

Har just kommit hem från stan... Hittade en jättefin lång gubbskjorta på Vila, synd bara att färgen som jag tyckte va finast inte fanns i XS. Fast den fanns undanlagd, så hoppas att den som har lagt undan inte köper den!:-)
Det är faktiskt inte kul att va liten alla gånger... Den minsta storleken tar ju alltid slut först, och ingen affär lär sig heller att det är den som går mest heller... Jag vet ju bara hur det är på gina, där kommer det in 8-10 plagg i strl S och M. Och högst 4 i XS! Inte bra...
Och jag VET, jag ska inte handla... Men har faktiskt varit grymt duktig, så ett plagg kan jag väl få unna mej!?:-) Huvudsaken är ju att jag får ihop pengar till resan, och det gör jag! Sådeså!:-)

Nu ska jag kila ner till tvättstugan... Dags för tvättning! Jippie.....

Fettisdag

Godkväll!

Nu är jag väääldigt väldigt trött, så ni får ursäkta om det här inlägget blir lite skumt!:)
Gick och la mej halv 10 igårkväll men utan resultat, somnade inte förrän närmare ett ändå... Har nämligen gått upp 03.00 imorse(inatt) för att sen fara till kvarters 04.00... Är ju fettisdag som nog dom flesta vet, så av den anledningen var jag vaken så tidigt... Har jobbat i nästan 13 timmar i sträck och det är INTE min kropp van, säkert inte många andras heller för den delen!:-)
Men dagen har iaf gått relativt bra, betydligt bättre än förra året! Men det beror nog på allt det stora utrymmet vi har nu, förut har man ju nästan fått stå på varann. I år har vi tillverkat och sålt lite drygt 7500 semlor... Inte illa va?:-) Är nog säkert svårt att förstå att det verkligen går så mkt för er som inte har någon vana från bageri, men så är det!

Den här semlan såg ju god ut, men inte lika god som dom jag har gjort idag!:-)

image8


Nu ska jag krypa ner framför tvn.... Hej så länge!:-)

Dopdagen

Sådär ja, nu har jag sett klart världens bästa serie.. One tree hill!
Hjälp vad spännande det är!:-)

Idag har jag som sagt varit på dop, mysigt! Fast det där med att sjunga i psalmboken är inte riktigt min grej... Blev inte många pip:P
Efter själva dopet i kyrkan fikade vi på kyrkcenter och sen blev det middag hos mamma... Mycket mumsigt!
Här kommer ett kort på mej och Jolina... Eller rättare sagt Ella Jolina Linnéa!:-)
Jag är grymt lejd, men det bjuder jag på!


image6


Sötungen ville suga på mitt finger istället för på tutten, mumma!:P

Jobb och kalas

Nu har vi äntligen kommit hem!

Har först varit och jobbat på kvarters, och efter det var det bara hem för att byta om och sen bege sig till Birgitta(johans moster) på 60-års kalas:-) Därifrån har vi inte kommit hem förrän nu. Är jävulskt trött, så nu ska vi lägga oss å se en film med varsin chipspåse:P Ska se "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry".
Tror att den är riktigt rolig!

Igår blev det nån öl och cider hos johanna och sen gick vi ut på kalles. Hade riktigt trevligt! Fast det var ju ändå inte samma avslappnade känsla eftersom att jag var tvungen att ta det lite lugnare med tanke på att jag skulle jobba idag, men det var samtidigt skönt... Avslutade sen kvällen på adana. Det bästa!:-)

Imorgon ska vi på dop, det blir nog jättebra... Har inte varit på dop sen -93 tror jag. Och det var ju inte direkt igår:-)

Nu ska vi se filmen... Jag återkommer!:-)

RSS 2.0