Lördag

Har just kommit hem från stan, blev en sväng med Emelie som åker tillbaka till Luleå idag för att fortsätta plugga. Och jag handlade såklart... Blev ett par höst/vinterskor, samt en jätteskön lång tröja med polokrage. Helt perfekt nu när kylan kommer sakta men säkert.

I helgen blir det lugnt, ska snart försöka få lite liv i Johan som ligger nerbäddad i soffan och slöar. För vi måste städa. Sedan ska vi ta oss en långpromenad med Amie om nu vädret håller i sig. Nyss regnade det ju.. Och efter det ska vi hyra oss en eller flera filmer och äta gott.
Synd bara att vi inte bor i hus så hade man ju kunnat grilla idag... Är väldigt sugen på det! Men snart kanske vi får vårat drömhus om vi har tur!:)
Jag HOPPAS!

Bäst jag tar tag i det här nu så vi blir klara nångång... Ha en trevlig helg allihop! Tack och hej



Tillbaka till verkligheten

Jahapp, då var det måndag återigen.. Men denna måndag är inte som dom senaste 10 måndagarna. Nu är det slut på mitt sommarvikariat och det har redan börjat klia i fingrarna. Nog är man rastlös alltid, oja. Hoppas på att jag får mycket vik i höst, eller ännu bättre vore det ju om man lyckades få fast nånstans. Speciellt med tanke på mina å johans planer... Jag vill, jag vill! Är helt sjukt kär, SKA ha!!!

Helgen har varit bra, tog det lugnt hemma i fredags förutom den lilla svängen jag var förbi sofie som hade sällskap av johannorna. Där surrades det som vanligt:) och i lördags tog jag mej en liten fest tillsammans med tjejen med det vackraste namnet - Anna! ;) det blev en lyckad tillställning som började med alldeles för mkt ölspel och sedan slutade med mycket dans och skratt. Var tyvärr väldigt dålig med kameran pga slut batteri. Så ni får helt enkelt låta fantasin flöda :p
Igår blev det en skön bakisdag med den ultimata dagen-efter-pizzan, och ett besök hos min kära mormor i ä-byn.

Ska ta och dra fram dammsugaren och städa bort lite amie och siggepäls som ligger fulla golvet. Dessa hårlösande krabater! Hör av er om det händer något idag, hejs:)

Tripp till Gävle

Sitter och väntar på att filmen som går på 3:an kl 21 ska börja.. Johan spelar xbox i hopp om att ta sig upp till den ranking i tennisspelet jag har.. Haha! Han ligger på 61 och jag 3, det ni!:-) Jag har blivit en riktig nötare, är t om så illa att jag brukar ha träningsvärk i händerna och ont i ena tummen dagen efter...

Den här helgen har sprungit förbi som alla andra... Blev en lååång tripp till Gävle igår, Johan skulle dit för att köpa en bil. En gammal "raggarbil". En skönhet enligt många men absolut inte enligt mej må jag säga! Det var ingen lätt match att åka 70 mil i en sån där bil. Skulle ha behövt rejäla hörselskydd eller iaf öronproppar!:p
Vi startade från gävle 17.30 och var framme i lägenheten ungefär 04.15. Dock så stannade vi ju och åt i sundsvall och sen stannade vi även hos Lena och Anders i umeå ett bra tag. Hursomhelst, det är då verkligen ingenting jag vill göra om. Men hade ju oroat ihjäl mej om lillgubben skulle ha kört hela den där långa vägen själv..


Johan i bilen på Ikea i gävle:)

Nä får ta en bättre uppdatering nån annan dag... Nu har ju filmen börjat! Hejs

Söndag

Jaha, då har en till helg snart passerat... Fy bubblan vad det går fort!
I fredags blev det en härlig hemmakväll som planerat, är alltid skönt att varva ner med det efter en arbetsvecka. Och igår så var jag på födelsedagsfest hos Anna. Väldigt trevligt med nästan alla tjejerna samlade!:)
Det bjöds på tårta och fika vilket aldrig är fel. Sen slank det ju även ner några öl och cider som beräknat :p Utgången blev på 1906 där det var proppat med folk! Antagligen för att det var sista gången för i sommar med uteserveringen, usch vad trist... Har riktig jävla ångest för att sommaren i princip är slut. Känns knappt som att jag fått nån sommar överhuvudtaget.. Den enda gången det har lyckats vara fint väder på en helg är väl pdolhelgen.. Och då hade man ju inte precis tid med att ligga ute. Nä nu väntar bara hösten vintern och kylan... Blä!

Egentligen har jag himla mycket som jag skulle vilja skriva, men det är jävligt svårt med tanke på att vem som helst kan läsa. Funderar starkt på att gå och köpa mej en hederlig jävla dagbok istället, för i den kan ingen annan än jag själv läsa. Skulle behöva skriva av mej känner jag. Är nog därför jag varit väldigt dålig på att blogga den senaste tiden, det har varit så mycket annat som jag haft i tankarna.

Ska strax lägga mej och se en film som jag har hyrt. "27 dresses". Väntar bara på att johan ska se klart hans film, sen är tvn min! Hehe lite udda kanske att vi inte ser film tillsammans, men såhär blir det när jag hatar actionfilmer och han som det så fint kallas - tjejfilmer..:-)

Vi hörs!

RSS 2.0