Hårfärgning

Hallå!:)

Har just kommit hem från rollan(Nodo), men kallar det fortfarande rollan och kommer nog fortsätta med det! :-)
Jag och tjejerna har varit och fikat, mysigt!
Sitter med hårfärg i håret nu, usch vad trist... Det är nog bland det värsta jag vet, ibland funderar jag på att färga mitt hår mörkt bara för att slippa detta! Men det kommer jag nog aldrig våga tyvärr! Gjorde det misstaget en gång i ja vad kan det ha varit 9:an eller kanske första året på backa. Och det fick vara så 1 vecka och sen blev jag ljus igen:P

Imorrn blir det nog fest hos johanna... Fast jag ska ta det lugnt för jag jobbar på lördag. Börjar dock inte förrän 11.30 men är så sjukt jobbigt att vara bakis då man jobbar. Hade ju faktiskt tänkt va nykter, men lyckades bli övertalad ikväll, typiskt:-) Har hört att kalles ska öppna imorrn också, så jag hoppas att ryktena stämmer den här gången och att det inte är som alla andra gånger! Någon mer som har hört det?

Dags att skölja ur hårfärgen nu... Hej så länge!

Pannkaka

Håller på att tvätta för fullt nu.. Amie har nämligen spytt på en av mina älsklingsfiltar inatt:( Men det går nog bort hoppas jag, däremot lär den ju inte vara lika fin efter en vända i tvättmaskinen, men det är smällar man får ta!

Har ätit pannkaka idag, det var ovanligt gott. Kanske för att jag var så sjukt hungrig, vad vet jag:-)
Vi försöker att äta så snålt och billigt som möjligt nu, men det är inte det lättaste... Jobbigt att behöva tänka efter vad man kan och inte kan handla. Fast det är ju klart värt det sen!

image4


Angående dop-presenten så fick jag ett bra tips av Maja, tror det blir något sånt... Så det tackar vi för!:-)
Nog är ju en bok där man skriver om hennes liv också bra, men då är ju frågan... Hur många av dom 60 gästerna kommer med en sån inslagen?:p Känns som en ganska "vanlig" grej... Så då är nog det andra ett säkrare kort!

Nu ska jag ner till tvättstugan, och sen lägga mej och se Roomservice... Adios!:)

Godmorgon!

Har just varit och skjutsat mamma till jobbet så har jag bilen idag, det är skönt... Gillar inte att köra Johans bil, eller rättare sagt vägrar köra Johans bil, igen. För första och sista gången jag gjorde det så var det verkligen ingen trevlig upplevelse, bilen är ju knäpp! Och dessutom stor som ett hus:(
Ska till ams 09.00, tur att man inte behöver gå dit allt för ofta för det känns verkligen grymt onödigt. Inte tror jag att det är så många som har fått hjälp genom dom att få fast jobb... Nja, det fixar man nog lättast på egen hand.

Gårdagen blev en hemma-mys-dag. Plockade och grejade här hemma, och sen gjorde jag maten klar till då Johan kom hem från jobbet, blev kycklingwok... Mums!
Sen blev det en lång kväll framför tvn... Gillar Tisdagar!:-)

Idag ska jag som sagt först på ams, sen måste jag in till stan och leta en doppresent till lilla Jolina som ska döpas på söndag. Någon som har nåt förslag? Vad brukar man ge i doppresent? Har köpt alldeles för mycket kläder åt henne, så nåt sånt blir det då inte.. Det ska väl vara nåt mer speciellt, nåt som hon har kvar "hela livet"... Hm:-)

image3

Nej nu måste jag skynda mej lite... Ha en bra dag!:)

Jobb, hus, och tatuering

Vilken dag! Vaknade ca 08.20 av att telefonen vibrerade som tusan... Så tittade och då var det Jennie som ringde, ett av hennes barn hade blivit sjuk inatt så hon kunde inte fara på jobbet, så jag fick rycka in istället!:-) Skulle börja kl 9, så då var det bara att skynda sig upp ur sängen, klä på mej och sminka mej och såklart gå ut med Amie.. Och kolla nu, 08.50 stod jag utanför Gina, och dessutom så gick jag dit... Jag är nog en av dom snabbare! Fast då har jag ju sett ut lite som ett skogstroll idag, men det fick gå det också:P

Fick just ett sms av Johan, han vill att vi ska anmäla oss till en husvisning, det huset jag skrev om i förra inlägget... Så vi ska fara dit antingen på torsdag eller på måndag. Och det lär ju säkert inte göra så att man blir mindre sugen, åh!

Ikväll ska jag kanske fara till mamma en sväng igen, vi hann inte sätta upp tapeten igår så kanske blir idag istället.. Beror på henne, så vi får väl se:-)
Annars har jag tänkt "hjälpa" Johan när han ska rita på min blivande tatuering... Den kommer bli sååå fin!

Ska ta och börja med middagen nu... Ha det så jättebra!:-)

Tacos och Fondtapet

Har just varit ute med Amie, och så håller jag på tvätta.. Är ju söndag och då brukar man ju ta tag i sånt:) Ska snart gå ner och handla, för ikväll ska vi äta Tacos hos mamma, mums! Men hon ville att jag skulle handla grejerna så då allt blir rätt, hon är inte en lika rutinerad tacosätare som oss!:P

Ska hjälpa henne sätta upp en fondtapet i hallen också, jättesnygg! Vill också ha:) Men det där med fondtapeter och grejer får vänta tills vi flyttar till något större, hus t ex! Såg ett fint hus igår som är till salu, på annelund... Skulle absolut kunna tänka mej det, fast nu får vi nog ta en sak i taget.

Vi vaknade av ett sms från krille och sofie imorse... "40 grader varmt i solen och roomservice påväg!"
Skitungar!

Tvätten nu då... Hejs!:-)

Beck

Jaha, då sitter man här igen... Har sett lite film, blev "Beck - I guds namn" ikväll. Har sett den tidigare men gillar Beck så måste ju se dom gamla filmerna nu när det aldrig mer kommer någon ny:(
Johan ligger och ser Rush Hour 2, men den filmen är inte jag så intresserad av, så då passar jag på att skriva lite här:)



Det gick då bra på jobbet idag, fast jag var grymt virrig och trött när jag väl var hemma. Blev mycket siffror att hålla reda på idag, herregud va folk!
Däremot så måste jag då bara påpeka... När jag hade hand om "golven" i kanske 15min så kom det in en kvinna som verkligen STANK ladugård och koskit... Verkligen jätteäckligt. Hur kan man seriöst gå ute bland folk sådär? Och dessutom gå in i en klädaffär och prova kläder, för det var precis vad hon gjorde. Och naturligtvis skulle hon ha min hjälp. Det var ingen trevlig upplevelse...

Nu har Sofie och Krille varit i luften i snart 4 timmar.... 8 kvar då, sen är dom framme i paradiset!

Dags att göra sig klar för sängen nu, så nattinatti!
Och förresten, tack Lena för att du gav mej en "kommentar" :P

Lugn helg

Har just varit och träffat sofie, gah vad jag är avis nu! Skitungarna far ju idag till Thailand! Jag vill också fara nu nu nu ÅH:-)
Men jag får försöka att tänka positivt, vi har ju vårat kvar:P

Ska snart fara in till stan, börjar jobba 12 men måste göra lite ärenden innan. Så nu sitter jag å väntar på johans mamma som är så snäll och ska ha Amie medans jag jobbar och dessutom slipper jag gå! Är ju inte så långt, men inte tackar man nej till skjuts ändå! Gruvar mej lite för idag, för det kommer vara mycket folk. Är ju löningshelg och då brukar folk vara shoppingsugna... Även jag:-) Var nog mkt folk igår och då tycker man ju ändå att folk borde jobba, men nädå.. Nog hann dom flesta in och handla kläder ändå, jajemän!

Gårdagen spenderades mest framför tvn, först såg vi let´s dance.. Eller mest jag, johan är väl inte SÅ insatt:P Och sen såg vi en film, och det var nog samma där, att han inte var så intresserad.. Bara namnet säger ju allt "kärlek på menyn" :-) Den var söt och rolig. Jag älskar romantiska komedier!

Thailand snart! Försöker jag att intala mej själv... Men jag vet ju att det kommer kännas som en evighet dit...

Nej nu måste jag fara! Ha det underbart!:-)

Torsdag

Vaknade kring halv 10 imorse, och insåg ganska snabbt att det var skitväder ute med tanke på att sovrumsfönstret var igensnöat och hela lägenheten var mörk och trist:(
Men har iaf tagit tag i vissa grejer... Har varit med johan på polisstationen och fixat hans pass, lämnat in kameran och tyvärr har jag varit tillbaka med skorna jag köpte... Så morgondagen kommer först att spenderas på jobbet mellan 12-15 och sen måste jag ut på jakt efter ett par mer passande skor för denna underliga vinter!

Nu har johan varit och hyrt en film som han ligger å ser på... Och fast man kanske kan unna sig det en sån här dag så har jag inte ro i kroppen, vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på istället men funderar!:)

Måste iaf gå och handla, så det skulle jag ju iofs kunna roa mej med nu... Jepp så blir det!

Iskallt!!

Det märks att vi inte haft så mkt vinter än, usch och blä vad kallt det är idag! Har nog blivit lite bortskämd med plusgrader och så!:-) Idag har jag städat här hemma på förmiddagen(som vanligt), och sen for jag in till stan för att träffa sofie.. Blev en fika på rollan, eller numera "Nodo"!:) Inte så fint namn... Förlåt... Men däremot måste jag ge ett stort + för den nya inredningen... Mycket finare!

Imorrn är johan ledig vilket innebär massa ärenden för oss gällande resan. Ska göra bort att handla nödvändiga "apotekgrejer", och så måste johan fixa ett pass. Sen ska jag även skicka min kamera på lagning... Nån klant lyckades ju spilla något drickbart över den på halloween vilket gjorde så att kameralinsen inte vill öppna sig, så jag har fått ta till med våld när jag ska få den att funka. Och det känner jag inte att jag vill slösa min tid på när vi är i Thailand:-)
Ska köpa ett större minneskort oxå så att jag rymmer hur mkt bilder som helst, för DÅ ska det tas kort, det kan jag lova!

Nej nu ska jag skriva en jobbansökan sen krypa ner i soffan framför filmen "Jersey girl", klockrent!

Jobb

Godkväll!:)

Är just hemkommen från Johans föräldrar, vi har ätit middag där idag eftersom att jag jobbade till 18.30. Och den tiden har man varken tid eller ork till att laga mat, iaf inte jag:-)
Har jobbat på Gina idag, har varit en rörig dag med tanke på att jag har stått i kassan i närmare 6 timmar i sträck för att få in rutinerna lite bättre. Men det har då gått bra, och nu känner jag mej dessutom mkt säkrare!
Nu ska jag inte jobba förrän fre och lör, så några vilodagar blir det. Måste fara och ta sprutorna inför Thailand och köpa andra nödvändiga grejer, så det blir perfa!

Nu ska jag lägga mej och slöa framför tvn, är snart I huvudet på Gynning, så det har jag då tänkt se.. Var ju ändå lite road av det programmet förra tisdan så!:-)

Hejsvejs!

Härlig Lördag

Dagen har mest spenderats hemma, har städat och plockat. Duktig är vad jag är!:) Var dock tvungen in till stan en sväng för att köpa mina nya skor! Dom är jättefina fast med ganska hög klack, och det är inte jag så himla van att gå i, så få se när jag vågar mej ut med dom... Blir spännande. Är ju inte särskilt kul att använda nya skor i det här pissvädret... Huvva!

Och jag har inte träffat Johan nåt på hela dagen, han har jobbat och sen spelat och sett innebandy. Men snart kommer han hem och då ska vi bege oss till Frida och Peter för en liten myskväll. Väldigt skönt med en lugn helg, och det blir ju dessutom betydligt billigare så!

Nu ska jag ta och byta om till nånting finare än mina "städkläder" :)

Tack och hej!

Fika med Emelie

Har just kommit hem från stan, jag och Emelie har suttit på rollan å surrat och sen gått på stan en sväng. Det var väldigt trevligt.. Blir mycket vi måste prata om när vi inte ses lika ofta längre. Vill att hon ska flytta tillbaka igen ju!:)
Är dock inte alls lika trevligt att gå på stan nu, eftersom att jag inte kan köpa en enda grej.. Däremot så måste jag verkligen köpa nya skor, för mina två älsklingspar har gått sönder massor. Så när det är blött ute (vilket det är ofta nu) så får jag en sjö i skorna, inte alls så kul... Men som tur är så har jag en snäll mamma som ska sponsra lite!

Ikväll blir det mycket lugnt, ska se Let´s dance och sen säkert någon film. mys!

Nu måste jag ner på ica och köpa ingredienser till pannkakan som vi ska äta till middag idag, billigt och bra:P

Hejs

Thailand!

Yes, idag har vi bokat våran resa till Thailand:-) Vi åker den 4/3 och blir borta i 2 veckor.. Det känns hur kul som helst, ojoj! Vi har bokat två nätter i Krabi och sen får vi se vars vi hamnar, hotellet ser dock jättefint ut så man vet ju aldrig, vi kanske stannar där längre...
Så nu blir det att leva så fattigt som det bara går, och det är det värt! Mitt klädmissbruk får jag lägga åt sidan ett tag:P
Däremot så måste jag fixa en större ryggsäck och nån ny bikini, det är ett måste!


image1


Där är lite av hotellet som vi ska bo på de första nätterna... Hoppas att det är lika fräscht som bilderna visar:-)

Nu måste jag ringa några samtal... Johan, du är finast! Vi ska mysa så gaaaalet mycke älskling!

Ett nytt försök

Tänkte att jag kanske skulle ta och skriva nåt lite "roligare"... Kan ju börja med att säga att den här dagen har varit en av dom tråkigaste på länge. Fast iofs, kan vara skönt att bara ha en hel hemmadag för sig själv nångång. Men nog blir jag fort uttråkad nog. Jaja nog om det:)

Något positivt då! Jag och Johan har börjat prata och planera på riktigt att vi ska fara till Thailand! Hoppas verkligen att det blir nåt av det, för det behöver vi. Vi har aldrig varit utomlands tillsammans och det måste man ju som uppleva!:)
Sola, bada och se oss runt, guuud så härligt, MUMS!
Vi har tittat på resor i några dagar nu, och hade först tänkt fara redan den 29:e Januari eftersom att Sofie och Krille är där då. Men det blev lite tight med tid, och framförallt pengar. Så nu siktar vi in oss på början av Mars istället. Hoppas hoppas!

Nu ska jag kila ut med Amie... På återhörande!;)

Inte alls så häftigt!?

Jaha, då var man en i mängden!
Och jag som hela tiden sagt "nej nej, jag ska absolut inte skaffa nån (jävla) blogg!" men här sitter jag nu. Trodde ju dock att den skulle se roligare ut än såhär. Varför ska det behöva vara så invecklat? Jag fattar ju ingenting...
Hjälp?:)

Kaffe och kaka nu hejdå!:p

RSS 2.0