Bla bla bla

Mina blogginlägg lyser med sin frånvaro nuförtiden, men så blir det ibland..

Vi hade en underbar julafton i korsträsk, det var extra mysigt att vara där i år eftersom att vi inte var där året innan. Det är som en tradition för mig, vi har nästan alltid firat jul där, sen jag var liten. Molly fick jättemånga fina julklappar t ex ett leksakskök med tillhörande köksredskap, en Briospis, kläder, mössa, vantar, dagisväska, massa leksaker, två dockor, gunghäst, pengar m.m. Av mig ska hon få en bobbycar - en rosa såklart. Beställde den för ungefär en månad sen och nyss fick jag ett sms att den finns på Ica kvantum, äntligen! :)

Juldagen var också jättetrevlig, speciellt hos Johanna och Tomme. Vi skulle ha stannat där, för utgången på Challenge blev ju såklart jättetråkig, precis som jag räknade med. Att man aldrig lär sig?! :)
Johan var också med, och det var också jättekul. Tror att det var många som tyckte det. Det har ju som alltid varit vi på sånna där större fester tillsammans med dom andra paren, så nu när han inte har varit med de senaste gångerna har han ju saknats. På nyår ska han också vara med, då ska vi vara hos Peppe å Frida..

Och angående min och Johans relation till varann nu så blir den bara bättre å bättre, vi har umgåtts litegrann bara vi två när Molly har somnat. Och dom första gångerna kändes det skitkonstigt eftersom vi egentligen borde ha pratat ut ordentligt innan. Men nu har vi pratat om litegrann av det som har hänt och varit och det känns mycket bättre. Jag vill inget annat än att vi ska få det till att fungera igen, men jag är väl medveten om att det kommer ta sin tid om det ens blir möjligt. Men att vi gör ett försök och verkligen kämpar för det här känns iaf som det enda rätta! Skulle det inte funka efter det, då har vi ju iallafall gett våran familj ett ärligt försök...

Nu kanske jag borde byta om från pyjamas till nå vanliga kläder innan Agneta och Jörgen kommer hit, alltså Johans mamma och bror.. Idag ska vi då fan inte ut nåt, inte i den här kylan, 26-, brrrr!





God Jul snart

Nu är det fan inte länge kvar tills julafton och som jag har mycket ogjort, har inte köpt en enda julklapp än! Typiskt mig skulle jag vilja säga :) ska på stan idag, och förmodligen även imorrn, så önska mig lycka till!
Har gått å blivit förkyld såhär lagomt före jul också, och jag som nyss var förkyld. Molly är också förkyld, å även hon var ju nyss sjuk. Jaja, inte mkt att göra åt det, bara gilla läget..

Nu mina vänner ska jag chocka er lite, Johan har gjort slut med Tina! Eller gjort slut, jag vet inte riktigt vad man ska kalla det, sagt att dom inte ska träffa nå mer iallafall. Och ni anar inte hur skönt det känns för mig, han har bokstavligt talat betett sig som ett svin när han varit med henne, tror att jag nämnde det i förra inlägget. Men just därför känns det så jävla bra att jag förhoppningsvis inte behöver bli så nedtryckt igen. Jag och Johan har mycket att prata om, jag har många funderingar kring just allt som har hänt. För att han valde att inte vara tillsammans med henne var dels pga att han inte kände som han borde göra för henne, och även för att han tänkte på mig och Molly, och på framtiden.. Det gör ju även jag, och det vet Johan om, det har jag gjort ända sen jag skulle vilja säga dag 1 vi flyttade in här. Det är en sak som jag har pratat mycket med honom om, skrivit sms och haft riktigt mycket ångest. För hur man än vrider å vänder på det så gick våran separation väldigt fort, FÖR fort. Vi bestämde oss för att göra det, och ca 2-3 veckor efter var jag utflyttad. Så jag har ju givetvis ångrat just det att vi inte kämpade, utan gav upp så lätt. Just då kändes det som den enkla vägen ut, men det fick jag äta upp ordentligt sen, tro mig.
Just nu vet jag faktiskt inte vars varken jag eller Johan står kring allt det här, det vi måste börja med är iaf att prata, sen får vi se vad som händer, kanske finns det nåt litet kvar som vi kan bygga upp till nåt stort igen.. För om det skulle funka så är det ju naturligtvis det bästa för både min, Johans och framför allt Mollys skull.

Nu ska jag göra mig klar medans Molly sover och sen ska jag fara och lämna henne hos farmor. Skulle vara skönt om jag lyckas köpa klart alla julklappar idag så jag slipper in imorrn, men det tvivlar jag på.
Tror inte att jag kommer hinna uppdatera nåt mer nu innan Jul, för imorrn kommer Lena och Anders hit, på fredag far vi tidigt till korsträsk för att fira jul där, och på lördag ska jag ut. Jag tror det här kommer bli en riktigt bra helg!

God Jul på er alla fina vänner!!!

Yeah, jag uppdaterar ;)

Jaa, det börjar väl bli dags för en liten uppdatering kanske, var ju en vecka sen sist ungefär. Jag är inte den grymmaste bloggerskan precis :)

Ute blåser och snöar det så gud förbannat, men varmt är det, endast 1 minus. Skönt, om det inte vore för det andra då.. Molly har just somnat, och jag ska alldeles strax ta tag i diverse sysslor som t ex att platta håret, väldigt viktigt enligt mig ;) senare idag har jag ingen aning om vad vi ska göra, men nånting måste det bli iaf, har ju bil så vi får se..

När det gäller min och Johans relation är det verkligen en berg och dalbana, jag vet inte vars jag har honom och det är jävligt frustrerande.. Han kan vända från att vara snäll å omtänksam till att bli iskall och hur dum som helst på bara en dag, det håller på att göra mig galen. Jag vet ju att den största orsaken till att han blir så är för att han är med hans tjej, eller har varit. Som att han får nå krafter därifrån att trycka ner mig, jag vet inte. Nu har jag iaf bestämt mig för att bara stänga av honom. Jag ska göra allt jag kan för att inte bli ledsen pga honom nå mer, det kommer ju att bli svårt så länge han inte behandlar mig bra, men då för jag köra med /ignore. Nu jävlar ska den gamla Anna komma tillbaka!!

Nu har vi bott här i lite drygt två månader, och ska jag vara ärlig så trivs jag inte alls så bra. Grannarna är ju inte precis några drömgrannar, har fest titt som tätt, bråkar på nätterna på nåt jävla språk som jag då inte förstår, skriker och slåss i trapphuset och spelar onormalt hög musik. Det är jävligt störande! Dessutom har jag inte nån tvättmaskin än, å det hjälper ju till att jag inte trivs. Det är tur att jag har en snäll mamma som tvättar åt mig, men det känns ju ganska fel att låta hon göra det när jag är 26 år och verkligen borde göra det själv. Men går det inte så går det inte.. Tvättstugan är ju för övrigt i ett annat lägenhetshus, så det alternativet går ju inte ens att fundera på..
Vi får väl se om jag börjar känna mig mer hemma och lite mer trygg här framöver, annars får jag helt enkelt ta och kolla efter en annan lägenhet, det är ju faktiskt inte värre än så :)

Julafton är det på ungefär en vecka, och har jag ens börjat köpa julklappar? Svar nej.. Som vanligt blir jag den som springer på stan den 23:e i panik. Någon julstämning infinner sig då inte heller, eller ja kanske lite då jag är hos mamma och mina kära vänner som faktiskt har julpynt. Här finns det inget sånt förutom en adventsljusstake och en stjärna på fot i Mollys rum. Jag skulle ha min vita julgran, men foten gick sönder, och så skulle jag sätta upp min svarta stora stjärna i vardagsrummet, men den gick också sönder.. Jag har tur jag.. :)
Vi ska i allafall vara i korsträsk på Julafton, hos min moster, det blir jättemysigt. Jag längtar!

Nu ska jag göra mig klar, blir bilder nästa gång, och jag ska försöka uppdatera lite oftare än en gång i veckan, lovar inget, men ska försöka iaf! Hejsvejs! :)

Just nu

Just nu är jag väldigt uttråkad, och sugen på nåt gott, men har jag nå hemma? Näe! Fan vad jag önskar mig en bil i julklapp, någon? ;)
Lillan somnade kring 19.20, hon var riktigt trött. Och har varit trött hela dagen trots att hon sov i 3 timmar och 20 minuter på dagen! Men fan vilken energi hon har alltså, det kan inte vara min vildhet hon ärvde, tror mer att det är Johan som ligger bakom hennes bushumör :) Nu har hon iaf börjat klättra, på allt. Upp i soffan, ner från soffan, upp på tvbänken å ner, hänger i tvn, upp i sängen. Ja hon hinner ÖVERALLT. Hon slänger upp benet mot allt hon är i närheten av, så om hon bara växer nån cm till så är hon uppe på köksstolarna och sen köksbordet, det blir ju mindre kul!

Idag har vi varit och hälsat på Mollys farmor och farfar. For dit kring två och hem strax före fem, var jättekul att vara där och det kändes precis som innan vi separerade. Precis så jag tycker att det ska vara! Vi fikade och åt middag där, riktigt uppskattat. Och jag fick äntligen träffa min andra bebis, Amie. Som hon blev galen och glad när hon fick syn på mig. Jag blev halvt ihjälpussad :) Måste ta hem henne hit nån helg när Molly är hos Johan.

Nu ska jag lägga mig i soffan, för snart börjar desperate housewives!





Oväntat

Både igår och idag har jag fått höra många jävligt oväntade grejer. Men det känns bra, eller nu överdrev jag, men mycket mycket bättre iallafall!
Jag har varit väldigt ledsen, besviken arg och förbannad på Johan pga hur han har betett sig mot mig. Men nu har han visat den fina Johan igen, med samvete och ett fint hjärta, det är jag glad för! Allt blir så mycket enklare om vi kan prata och hjälpa varandra när vi har det jobbigt, det är väldigt viktigt.

Imorgon är det återigen dags för den där jobbiga fredagen igen, den då Johan hämtar Molly.. :(
På kvällen får jag sällskap av Sofie och kanske nån mer för lite Idoltittande så det känns bra. Och på lördag så har jag inte så mkt annat för mig än att i vanlig ordning dricka och gå ut. Det lär väl bli så varannan helg nu när jag inte har Molly skulle jag tro. Det är bra bedövningsmedel i den där alkoholen!

Vi var förresten och hälsade på på dagis igår. Molly blev helt vild och stack iväg på en gång, det var mycket att upptäcka där :) Mitt älskade hjärta! Tänk att hon blivit så stor att hon snart ska börja på dagis!! Jag har inte riktigt bestämt nåt säkert datum än, men skulle tro att det blir i början på februari iallafall :)

Ikväll ska jag sova tidigt, har sovit jävligt oroligt inatt så har en del sömn att ta igen!
Uppdaterar med bilder nästa gång :)


RSS 2.0