En liten uppdatering :)

Åhh jag har så mycket att berätta egentligen, men fan att jag ändå känner att jag inte kan dela med mig av allt här, trots lösenordet.. Det är faktiskt därför jag inte har skrivit nåt på länge, för jag vet inte riktigt vad av allt jag ska skriva, som är vessäntlligt.. Det är nog inte så mycket..

Jag mår bra, just nu känner jag mig ändå nöjd med livet. Visst, det är mycket som jag egentligen skulle vilja ha annorlunda, men jag försöker att uppskatta det jag har istället för att må dåligt för det jag inte har. En sak har jag iaf kommit fram till, och det är att jag/vi inte ska bo kvar här.. Jag måste hitta oss en ny lägenhet för att jag ska känna mig trygg, det gör jag inte här. Grannarna är obehagliga, vissa knarkare, andra bara konstiga. Det är jobbigt att gå 5 trappor upp varje gång vi har varit nånstans, bära Molly + det vi förmodligen har med oss hem. Jag trodde som att det där skulle gå lättare med tiden, att jag skulle få muskler i mina klena armar, men det har jag uteslutit nu, för det lär nog aldrig hända :P Lägenheten är okej och jag trivs inne i den, men det är ju trapporna och grannarna/området som förstör.
Pluggandet börjar jag mest troligt om med den 14:e februari. Ska ringa VLC imorrn för att få det bekräftat.
Molly mår också bra, hon är en busig liten tjej med väldigt mycket energi i hennes lilla kropp. Älskar att klättra, det är typ det bästa som finns, på allt. Köksbord, soffbord, tvbänk och nu har hon även kommit på att man kan klättra på handtagen till lådorna i köket, jättekul! :P Hon börjar på dagis den 7:e februari. Jag tror och hoppas att hon kommer tycka det är kul och faktiskt trivas där, men nog måste jag erkänna att det ändå(fortfarande) känns jobbigt för mig.. Jag får liiite ångest när jag tänker på det, att lägga ansvaret över henne på nån annan, som också för mig är helt okänd till en början. Huvva.. Men det ska nog gå bra, även för mig! :)

Jag lovar inte att jag återkommer snart igen, men nu ids jag inte skriva nå mer för ikväll iaf. Sängen är väldigt lockande! Sov gott och hoppas att ni har det bra! :)


RSS 2.0