Tack och grattis!

Tack för alla gratulationer!:)

Har varit riktigt seg sen jag äntligen kom hem från jobbet... Stannade dock på sjukan fram till 3 fast jag slutade redan 1. Min lilla mormor ligger inne där så gick och hälsade på henne en stund.
Annars har det varit en bra dag idag, fick en ny kompis. En liten tjej som hette Amanda och var 14 månader, följde efter mig överallt. Och började gråta då hon inte såg mig längre, söta unge! :)

Var egentligen meningen att vi skulle till mamma idag och äta middag, men det blev uppskjutet till imorgon eller på söndag. Så då passade det ju bra att jag precis blev så sjukt sugen på palt! Strömlidas färdigkokta paltar är ett väldigt bra alternativ när man inte lärt sig göra egna! :) så det blir våran middag. Väntar på att johan ska komma hem snart så att vi kan äta!

Idag fyller även en nära vän år. Sofie - Grattis på 24-års dagen! Himla bra ålder det där ;)


Bebis på G! :)

Hehe, ja nu har vi ÄNTLIGEN gått klart våra 12 veckor(som är de mest kritiska för missfall...), så nu tycker jag att det är dags att berätta. Jag och Johan ska ha en liten bebis som är beräknad till den 8:e September!! Helt otroligt, kan som inte fatta det! :-))
Nu går vi bara och väntar på ultraljudet. Ca 6 veckor kvar, huvva vad länge. Vill ju bara se så att allt är bra och om det nu bara är en bebis, det vet vi ju inte än. Men jag utgår från det iallafall! :-)

Har lite bråttom så hinner inte uppdatera er något mer, men det där räckte väl för en stund?! :-)
Heeejs!

Utmaning

Jag blev utmanad av Anna att lägga upp den 6:e bilden från den 6:e mappen och sen berätta lite om den. Väldigt enkel utmaning, så okej då :)



Hehe, Johanna & Frida sommaren -07 på Sofies balkong. En rolig fest minns jag att det var! Och det var ju inte precis igår man såg Frida med en öl i handen. Men snart är det väl dags igen ;)

Och då ska jag utmana 3 stycken. Kan tyvärr inte länka så fint som Anna hade gjort så det får bli adresserna bara då...
Jag utmanar :
Sofie - sofiea85.blogg.se
Lena - lena85.blogg.se
&
Emelie - emelielarssons.blogg.se

Tack och hej!

Äntligen helg!!!

Åh vad efterlängtat... Tiden har gått så himla sakta idag då jag har jobbat, brukar vara så fredagar! Men nu äntligen är det helg och det innebär en ordentlig sovmorgon imorrn! Skööönt :)
Ikväll är jag ensammen hemma, Johan har match mot Wibax på norrmalmia och kommer inte ens hem då han har slutat jobba utan far direkt dit till deras samling. Har ingen aning om vad jag ska ge mig själv för mat idag då, men kanske att jag köper mig en pizza eller något annat! :)
Brukar ju äta med mamma fredagar, men den stackaren ligger hemma med magsjuka. Förmodligen vinterkräksjukan, så där ska jag då inte hälsa på. Huvva!

Nej nu måste jag ta tag i lite städning här hemma, kan inte slappna av då det är stökigt!
Ha en trevlig kväll :)

Onsdag

Huvva, inte är det roligt att behöva gå ut nu... Är ju så förbannat kallt att man nästan fryser fast där man går! Ge hit lite värme nu tack!
Har jobbat igår och idag och även resten av veckan. Eller till fredag som det ser ut nu. Ikväll ska vi till Johans mormor och äta middag, himla skönt det där med att bli bortbjuden. Slippa tänka på vad man ska göra för mat, det gillas! :)
Tror dessutom att vi ska få köttfärslimpa, potatis och brunsås. Riktigt gott!

Annars då, ja med badrummet står det ganska stilla just nu. Imorgon kommer golvläggaren hit och ska lägga ut värmeslingan och sen ska han spackla. Det ska sen torka i 1 VECKA! Så inte förrän nästnästa måndag får vi våran svarta glittriga badrumsmatta lagd... :/ så det är väl säkert en månad kvar innan allt är klart. Väldigt kul...

Nu ska jag blåsa håret.
Tjing!

Kanske dags

Usch det är inte lätt att skriva då man inte skrivit på flera dagar... En hel vecka har nästan hunnit gå, men iofs inte en så händelserik sådan. Den har bestått av lite jobb, mys med vänner och Johan då. Så som det brukar vara ungefär! :-)

Idag har jag, sofie, frida&mira å Johanna.s varit på stan. Var himla trevligt trots denna kyla! Nu verkar den ha gett med sig litegrann iaf och tur är väl det.. 20- är inte särskilt skönt! Det blev iaf först lunch på subland, sen strosade vi runt i en del affärer och sedan satte vi oss en stund på café pite också. Glass till oss och fridas mjölk till Mira :P
Åh denna lilla tjej, jag behöver bara tänka på henne så skiner jag upp som en sol! Söta unge!! :-)



Nu är Johan och ser innebandy, men ska hämta han strax innan 6 för då ska vi ut och äta på Pentan dagen till ära. Äh, egentligen känns väl kanske inte alla hjärtans dag som något jättespeciellt. Vi köper ju då inga presenter eller så till varann, utan en middag ute räcker gott och väl. Och gott lär det ju bli! Efter det far vi nog förbi Fia & Krille och ser melodifestivalen där och kanske spelar nå spel eller nått. Emma och Per skulle också komma så vi får väl se vad som händer!

Ha en trevlig kväll!

Söndag och ännu mer snö!

Alltså fyfan vad det har snöat de senaste dagarna. Vi har haft en plogkarm som verkligen inte var att leka med.. Den täckte hela våran stackars postlåda och nästan hela soptunnan! Är inte så positivt att bo nästan längst upp i en backe dit dom förmodligen kör sist så vi får all snö som samlats upp efter vägen... Puh! Inte ens Johan orkade med snöberget så det slutade med att han for och hämtade ångsågens traktor. Tur att den finns iaf! :-)
Nu är älsklingen ute och skottar igen, och jag håller på och tvättar för fullt. Har som mål att tömma båda tvättkorgarna då jag är klar. Brukar inte alltid vara de lättaste, men ska försöka! Sedan skulle jag även behöva ta en runda med dammsugaren och även kanske skura lite, men det blir en senare fråga...

Förstår inte riktigt hur det går till.. Hur kan det gå så bra för ugglas? Alltså enligt mig är hon bara ett jävla skämt, är ju riktigt pinsamt att se då hon "sjunger". För jag vet faktiskt inte ens om oljudet hon klämmer fram förtjänar att kallas för sång!? Tur att hon inte gick vidare till final iallafall! Nej jag hoppas verkligen på bättre låtar nästa lördag, för igår blev lite av en besvikelse!

Nu - MAT! Hejs :-)

Åhh, hur less kan man bli?!

Så jävla tråkigt.. Nu då jag äntligen börjat bli ganska frisk iaf så har jag fan inget att göra ändå! Johan ska på lagfest ikväll, och tjejerna skulle visst till frida och Mira. Men dit kan jag ju inte fara med tanke på att förkylningen kanske sitter kvar än! Åh, jag får ett psykbryt snart. Vad ska jag göra?!?:(

Har varit på stan idag med Johan. Han var verkligen på shoppinghumör gubben. Fick med sig hem en jacka, skor, tröja och en mössa :) men det var då på tiden att han köpte nåt till sig själv, var inte precis igår det hände så!

Nä om man skulle gå och tröstäta lite isglass kanske? Min nya måste ha grej!:)

Helvetes veckan

Blä vilken vecka! Det började i söndags, kände mig lite halvhängig och trött. Inte mer än så. Så i måndags for jag och jobbade, började halv 7, men där blev jag inte längre än till halv 8 så var jag tvungen att fara hem. Kände att allt inte riktigt stod rätt till. Blev snurrig och kände mig febrig. Väl hemma så la jag mig i sängen och sov, och för att förkorta denna väldigt trista vecka så kan jag väl säga som så att där har jag legat från i måndags till nyss. Har haft upp till 40 graders feber och ont i hela kroppen, snorig, hosta ja allt man kan tänka sig nästan. Nu äntligen känner jag mig såpass kry att jag faktiskt har orkat vara på benen i snart 1 timme!!! Måste försöka få i mig lite mat, har levt på vatten, piggelin och äpplen den här veckan så min mage skriker nu då den faktiskt är hungrig på riktigt... Hoppas att det börjar bli bättre nu!

Och jag som skulle på kalas i måndags.. Min kära vän Emelie fyllde ju nämligen 23 år då! Grattis i efterskott och hoppas att ni har det bra i fjällen!:)

Blev ju inte direkt nåt positivt inlägg det här, men ibland måste man ju faktiskt få klaga också. Och just nu kan jag faktiskt inte komma på nåt som egentligen är bra heller. Men nästa gång!

En bra film

Jaha då var det söndag igen... Helgerna bara springer iväg tycker jag! Har dessutom inte fått nånting gjort nästan :/
Känns dock väldigt ogivande att plocka och städa här hemma nu, fast samtidigt blir jag lika förbannad och less då jag vaknar på morgonen och dagsljuset lyser upp våra golv som är täckta av slipdamm och allt vad det då är! Usch usch usch.

Snart börjar reprisen av let´s dance, så det har jag tänkt se och samtidigt få i mej lite lunch. Potatisgratäng och fläskfilé från igår, det blir inte helt fel! Sen ska jag försöka ta tag i alla dammhögar med skurmoppen, är ju däremot osett hur länge det kommer hålla sig fint.. Till ikväll kanske? Jaja, det är ju alltid nåt!

Såg att det är en bra film på 3:an ikväll. "Holiday". Den ska iaf jag se!



RSS 2.0