Kanske dags

Usch det är inte lätt att skriva då man inte skrivit på flera dagar... En hel vecka har nästan hunnit gå, men iofs inte en så händelserik sådan. Den har bestått av lite jobb, mys med vänner och Johan då. Så som det brukar vara ungefär! :-)

Idag har jag, sofie, frida&mira å Johanna.s varit på stan. Var himla trevligt trots denna kyla! Nu verkar den ha gett med sig litegrann iaf och tur är väl det.. 20- är inte särskilt skönt! Det blev iaf först lunch på subland, sen strosade vi runt i en del affärer och sedan satte vi oss en stund på café pite också. Glass till oss och fridas mjölk till Mira :P
Åh denna lilla tjej, jag behöver bara tänka på henne så skiner jag upp som en sol! Söta unge!! :-)



Nu är Johan och ser innebandy, men ska hämta han strax innan 6 för då ska vi ut och äta på Pentan dagen till ära. Äh, egentligen känns väl kanske inte alla hjärtans dag som något jättespeciellt. Vi köper ju då inga presenter eller så till varann, utan en middag ute räcker gott och väl. Och gott lär det ju bli! Efter det far vi nog förbi Fia & Krille och ser melodifestivalen där och kanske spelar nå spel eller nått. Emma och Per skulle också komma så vi får väl se vad som händer!

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: lina

Jag är ungefär lika boosat i huvudet :-) haha Ja, det var iaf en barndomskompis till Markus som gifte sig. Det var jättefint! :-) Nja, feberngick över i torsdags men fick tillbaka den i fredags dock var det inte för influensan utan för mjölkstockning. Men det börjar också ge med sig.. så nu är man bara dunder förkyld! Snart kanske man börjar känna sig som människa igen:-) Hur är det med er? Händer det nå kul i veckan? Kramar!!

2009-02-17 @ 12:47:56
URL: http://linaoh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja både och! Hade så himla kul där borta men samtidigt så börjar man ju sakna de här hemma.. sen var det skönt att få sova i sin egen säng också! :-)

2009-02-17 @ 16:20:17
Postat av: Maja

Glömde visst skriva vem det var ifrån :p Hur är det med dig förresten?

2009-02-17 @ 16:20:51
URL: http://majaroslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0