18 år!

Eller så kanske inte.... Drömma går ju! Nä då var man helt plötsligt 24 år, är sjukt vad tiden går fort!
Ska till mamma ikväll och fika, för jag kan ju nämligen inte bjuda hit folk med tanke på att vi inte har något köksbord än.... Sålde ju det till Anna för typ en månad sen, och då beställde jag även vårat nya... Så det ska vi äntligen få hämta på fredag, och då ska vi också ÄNTLIGEN få flytta in i huset!!! Är tur att jag har jobbat hela veckan för då har tiden gått fort och nu är det ju snart fredag...:-))
Jaja, hursomhelst... Ikväll ska jag och johan till mamma för att ha ett minikalas för mej. Känns dock inte som att man vill fira då man fyller år längre... Jag har blivit en gammnucka som Johanna sa!:p Jag har tagit med mej hem några goda bakelser från kvarters som vi ska smaska på. Och imorrn blir det kalas igen, då ska jag till johanna, med nästan alla tjejer.. Så då blir det firande av både mej och J(som fyller år på lördag)... GAMMNUCKA!! haha. Iofs ligger hon lite i lä som fyller 23... Men vänta du bara!
 
Nu har jag en gnällande hund här som vill ut... Huvva! Är förjävligt kallt ute idag, tar Johans stora gosiga jacka tror jag!
Ha en trevlig kväll!


I väntans tider

Jag dör snart, väntar och väntar på att killen ska höra av sig om huset. Trodde ju att vi skulle få nyckeln igår, men inte det! Så då måste det ju bara bli idag, jag orkar inte vänta nå mer! Och speciellt inte när jag nu har ställt in mej på att vi ska få flytta i helgen...! Min och Johans mobil följer med mej vart jag än går kan jag lova! Haha, jag har det inte lätt :-)

Lär ju inte hinna göra så mycket i veckan i huset om det nu skulle bli senare, för jag jobbar mån tis ons och tors. Och säkert fredag! Och så fyller jag dessutom år på onsdag, och då är det ju meningen att jag ska ha fika hemma i huset. Så nu måste det börja hända grejer.... Väntar nu också på att johan ska komma hem nångång, har slut tomma flyttkartonger så han for till hans mor och far och hämtade fler. Herregud vad saker man har, är helt sjukt. Rensade ju ändå rejält mycket när vi flyttade i Juli, men måste förmodligen rensa nästan lika mycket nu också.

Slänger väl kanske in en uppdatering senare om vi hört nåt! Tjing

Hoppas!!!

Johan pratade med Berra igår, han som vi köpt huset av.. Och dom har redan börjat städa ut det, så han sa att det garanterat är klart innan den 31:a! Tänk om vi får flytta in redan i helgen?!? Hoppas!
Kanske borde börja packa imorgon då ifall att det blir så... :-)
Känns dock skönt att vi inte behöver skynda oss med städningen av lägenheten, för kvinnan som ska ta över den ska inte göra det förrän den 15:e november.. Då kan vi istället lägga all tid i början på att få lite ordning i huset! Lön snart, och det innebär en del handling den här månaden, har varit så himla duktig och sparat och sparat. Så nu får jag äntligen snart göra det jag är bäst på - SHOPPA!:-) haha..
Måste ha lite nya gardiner, lampor, vaser, blommor osv. Har även hittat 2 tapeter jag fastnat för, men naturligtvis är det verkligen inte dom billigaste. Fast det kan ju va värt att betala lite mer för tapeter till ett hus än till en lägenhet som ändå inte är ens egen. Så resonerar iallafall jag, men INTE Johan. Måste smöra lite... :p

Nu är det dags för Amies kvällspinkning.. Tänk bara det, snart slipper jag ta hissen upp och ner varje gång hon ska ut. Då ska hon istället få sin egen hundgård, och när hon inte är i den så går det lika bra att bara släppa ut henne på våran alldeles egna gård. Underbart!!
Kram och godnatt!:-)



Hjälp, någon?

Min lilla älskling är sjuk... Hon har fått något konstigt kring nosen, ser ut som nå utslag. Men ändå sårliknande. Huden har ändrat färg och blivit ljusare, nästan vit på vissa ställen. Hon är ovanligt trött, ligger nästan hela tiden. Idag har jag i princip fått tvinga henne att gå ut och gå. Och så brukar det verkligen inte vara! Hade tänkt ringa vetrinären idag, men vi bestämde oss för att avvakta till måndag. Vad kan det vara? Någon som har sett nån liknande på deras vovvsing?



Syns ju inte jättebra på bilden, men lite ser man iaf....

Nu ska jag ta ut kladdkakan ur ugnen. Blev så grymt sugen på det, så var tvungen baka!:)

En trevlig kväll

Hade så himla trevligt igår, först tacobuffé på furuborg och sedan fika och alkohol hos dallan. Och det där med alkoholen lyckades jag bra med, den gjorde sitt om man säger så :p
Utgång blev det på kalles, och där blev jag glatt överraskad! Har aldrig varit mycke för det stället, men nu har det minsann hänt grejer... Mycket trevligare har dom gjort det må jag säga..:)
Där blev vi kvar(jag, emelie och jessica) till stängning, och sen avslutade vi det hela med fyllemat på adana..
Var längesen jag hade sådär kul när jag drack, så hoppas på en repris snart... Tack tjejer!





Nu ska jag lägga mej i soffan igen och se på "se upp för dårarna"...
Tjing!

Onsdag

Tiden bara springer iväg men ändå går den sakta på nåt konstigt sätt... Känns nyss som att jag steg upp och for till jobbet, och nu ska jag snart lägga mej för att sedan gå upp och till jobbet igen. Men ändå så är det FORTFARANDE över 3 veckor kvar tills vi får flytta in i huset... Jag blir galen! Vill flytta nu, nu, nu!!!

Idag har jag äntligen fått träffa min lena, mötte henne i stan för en fika. Ändå hade jag just varit och fikat med sofie innan hon for och jobbade, är tur man inte bantar eller nått!:p
Blev bara en snabbis idag, men imorrn ska vi träffas alla tre för lena ville se sofie och krilles hus...
Ikväll hade jag tänkt se roomservice kl 8, men såg ju nu att det är bonde söker fru också. Är jävligt jobbigt för mej nu med alla dessa premiärer. Jag är ju en riktig tv-nörd, haha.

Nä, om man skulle ta och lägga sig framför tvn nudå... Måste ju bara avsluta det hela med att säga GRATTIS Johanna på 23-års dagen. Fest på lördag då! :)


Helgen och Ikea

Är grymt trött idag, blir en tidig kväll hoppas jag. Har inte direkt blivit så mkt vila i helgen... I lördags gjorde jag iofs inget speciellt, var på stan med tjejerna och sen blev det en lugn kväll framför tvn med 2 cider som sedan övergick till godis och cola. Sofie och krille var förbi en sväng också. Igår var vi däremot på Ikea. For halv 9 hemifrån, så inte fick jag någon välbehövd sovmorgon då inte, fast det var det värt!:-)
Jag, Johan, Sofie, Krille, Emma och Per var det som for... Handlade inte så jättemycket, men vi måste dit en sväng till efter att vi flyttat in för att vissa grejer var slut, och så hittade vi skjutdörrar som vi har tänkt ha i sovrummet in till klädkammaren men kunde inte måtten så kanske är smart att mäta innan...
Blev iaf en byrå, påslakan, tvättkorgar(en svart och en vit - mörk och ljus tvätt.. Ja, och det var johans idé!), och en vit ryamatta. Är väl kanske inte så lyckat med en vit ryamatta när man både har hund och katt, men den var då betydligt billigare än dom andra jag kollat på så jag slog till ändå!



Har jobbat till kl 1 idag, sen for jag hem och färgade håret. Har varit väldigt sugen på att färga det ljusbrunt, men vågade inte den här gången... Kanske nästa! Måste dock boka klipptid illa kvickt.
Och Lena har kommit hem. Synd att hon inte kan stanna över helgen, men får väl nöja mej med att få träffa henne i veckan iallafall! :-)

Nu ska jag bädda ner mej framför tvn och förmodligen ligga där tills det blir läggdags. Jobb imorrn, väckarklockan ringer 05.10....

Legat på latsidan

Ja inte är jag någon duktig bloggare inte... men äsch, det gör nog inget!
Såg just att det var 2 veckor sen jag skrev sist... kanske dags då... Har dock inte alls hänt nåt märkvärdigt, eller nu när jag tänker efter så minns jag ju faktiskt inte något speciellt alls som hänt, är lite lättare då man skriver dag för dag!
Fredag idag, med andra ord snart Idol... Blir ett härligt fredagsnöje några veckor framöver :) ikväll ska jag bannemej ringa och rösta på RobinE, tycker han är grym! Även Lars, men han verkar ju ha fler tittare på sin sida...



Imorrn blir det troligtvis lite alkoholintag för mej och sofie... Vi får se, men det lutar åt det hållet iaf. En fest för två, kan ju vara kul det också! :) Anna verkar ju vara omöjlig så?!?!;)

NU, idol. Ha en trevlig helg!

RSS 2.0