Hårfärgning

Sådär ja... Kom hem från Sofie för typ en timme sen, har färgat hennes hår. Äntligen mörkbrunt! Hon är så fin i det och jag har tjatat på henne många ggr att vi ska göra det, men hon svammlar om att hon inte passar i det. Strax efter färgningen var klar kom Emma förbi också.. Så vi satt och surrade lite och åt rulltårta :p

Fick med mej hem 2 söta klänningar och ett långt linne från stan idag. Har tänkt att kanske inviga en av dom på fredag då vi ska ut och äta och sen se revyn hela "gänget", eller vad man då ska kalla oss? :) ser verkligen fram emot det, blir kul att göra nåt ovanligt! Har aldrig varit och sett det heller, och har väl egentligen inte hört sådär jättemycket bra om det i år, iallafall inte om första delen. Men är ju värt att fara dit och bedöma själv ändå!

Åh, nu ringde johan och jag måste tydligen till öjebyn och hämta han där! Han har varit och sett hockey i lule.. Jaja, det är bara klä på sig alla ytterkläder igen då. För nån värme från bilen får man ju då inte! Värmepaketet har gått sönder och det kan jag säga är inte kul då man är så frusen som jag!:(
Vill ha en ny bil!

Såhär trevligt bor vi ;)



Ja det där är ju då en bit av det blivande badrummet.. Visst är det fint?!? :-)
Är ju inte så kul då vi dessutom bara har en toalett! När man sitter där så ser man rakt in i vardagsrummet.. haha.

Blev väckt imorse av en rörmokare som kom hit och pluggade elementet. och nu är Ansa här igen för att gjuta igen alla hål i golvet. Väntar bara på att få hem bilen och johan så ska jag fara in till stan med sofie. Man känner sig ju inte bara lite ivägen då man är hemma.. :/

Återkommer senare!

Trött och jävlig

Usch vilken seg dag det har varit idag... För det första så var jag tvungen upp tidigt som fan för att Benny och Jan kom hit och skulle hjälpa johan riva en vägg. Och tror ni det var nå dammigt då dom väl var klara? Fyfan, hela jäkla huset blev täckt av äckligt tunnt damm! Sigge var inte svart nå mer utan han blev grå, lillen då!:)
Så jag har dammtorkat, dammtorkat o dammtorkat... Sen somnade jag! Skönt var det.. Men efter min lilla tuppis blev jag ju inte direkt nå piggare, så jag tror fasiken att det blir sängen mycket snart!

LENA! Kom hem!?! :)

Let´s dance!

Fredag idag, och vi är bortbjudna på middag hos johans föräldrar. Skönt! Kände verkligen inte för att laga nån mat idag. Ska alldeles strax och hämta johan från jobbet.. Sen hade jag tänkt försöka hinna till mamma och duscha innan halv 6 då vi ska vara i öjebyn.
Resten av kvällen kommer jag nog förmodligen att ligga i soffan med en del godsaker och se let´s dance! :)
Sofie ringde tidigare och ville att vi skulle komma till jävre(krilles föräldrars stuga) och busa med hundarna.. Får se hur trött jag är där kring 10, om det kanske hinns med också!

Imorgon ska vi till Luleå. Kika på Ångsågen och så blir det väl även en sväng till storheden! Då har man fått nånting gjort i helgen iaf! :)

Hade tänkt bjuda på en bild från kaoset i hallen/badrummet. Men det får bli i nästa inlägg, för jag hinner inte lägga in bilderna i datorn nu! Måste kila...

Lunch på Thaigarden

Tjoho... Sitter här och håller på att hungra ihjäl, blir ugnstekt lax och potatis till middag. Mums! Är ingen fiskälskare, men det är faktiskt grymt gott.

Idag har Ansa gjort klart det dom skulle göra här för den här gången.. Ihelgen ska Johan riva en vägg, och sen kommer dom tillbaka och ska flytspackla. Sen ska det läggas värmeslinga i golvet och spacklas igen. Och när det är klart, ja då äntligen kan "vi" lägga den svarta glittriga mattan och sen kakla! Så nu är det än en bit bort innan allt är klart, men det närmar sig iaf!:-)

Har varit och lunchat med Anna idag på Thaigarden. Det var himla trevligt att träffa henne igen efter alla dessa veckor... Hon har ju i princip bosatt sig i Stridholm och det är ju inte direkt närmast så!:p
Är dock så himla glad för din skull gumman!




Godmorgon!

Nu har jag rymt hemifrån, till min mor! :p
Byggarna kom imorse strax efter 7 så det var bara att vakna, inte mej emot dock när det äntligen börjar få lite fart detta! Ska koka mej lite kaffe och äta frukost, sen måste jag fara förbi hemma iaf.. Kom just på att sigge(min älskade katt), säkert är livrädd där hemma i oljudet. Så jag ska hem och gömma han i nåt rum med hans kattlåda och ett lass mat. Stackars liten!

Frågan är ju dock vad tusan jag ska sysselsätta mej med hela den här dagen...?! Nåt får jag se till att hitta på, annars brukar ju stan vara ett bra alternativ! Men nu är det ju så att mitt konto skulle behöva påfyllning, och är man på stan vill man ju oftast handla nåt!:)

Hoppas alla får en bra dag, nu väntar kaffet!

Fika på stan

Har just kommit hem från stan, blev fika för mej och lunch för Sofie och Johanna på Nodo. Sen gick vi en sväng på stan.. Fick med mej hem en klänning/tunika.. Vad man då ska kalla det! Var egentligen meningen att Frida också skulle med, men stackarn ligger hemma i magsjuka. Finns det nåt värre?!
Och när jag ändå pratar om henne kan jag ju bjuda på en bild på hon och Mira! Så söta:)



Bilden är tagen hos Johanna och Tomas på nyårsafton :)

Fick en bra nyhet nyss! Imorgon halv 8 på morgonen kommer ÄNTLIGEN byggarna som ska fortsätta rivandet i badrummet! Wohooo:)

Måste ta och fundera ut vad det blir för middag idag, alltid samma problem... Hejsvejs!

Uttråkad...

Blev bara jobb 4 timmar idag, vilket innebar att jag slutade redan halv 11... Så just nu är jag väldigt uttråkad, men har ändå ingen ork till att fara nånstans. Vilket dilemma!:)
Har ätit lite till av plättarna jag gjorde igårkväll... Blev så himla sugen igår där kring 7 så var så illa tvungen att fara till Ica för att köpa ägg och lite annat så jag kunde göra det! Var väl klar där kring 8, och då slutade det med att jag åt 3st sen blev jag less och mätt! Så då stod jag där med ett helt berg plättar kvar, så dom lär ju ta några dagar att äta upp :)

Igår följde jag och johan med benny och agneta till Ikea.. Skulle inte ha något speciellt utan ville bara fara för att fördriva tiden med nåt. Kom iaf hem med en påse fylld med grejer och en stor tavla.. Och jag minns då faktiskt inte mycket av det jag handlade, har inte ens packat upp det från påsen än! Höjden av lathet, jag vet..
La mej i sängen kring (9!) igårkväll, och somnade väl kring halv 10. Jag börjar bli som en gammal kärring :) men johan är då inte bättre, för han somnade faktiskt före mej!

Har inte hört nåt från Ansa än, så jag hoppas att Johan ringer dit idag så man får en liten uppdatering om vad som ska hända och framförallt NÄR! Leeeeeess!

Hoppas att alla har en bra dag! Hejs :)

Internet fixat!

Jajemän, nu funkar internet här hemma i huset! Tur att jag har en duktig mamma ;)
Känns lite konstigt att sitta här i datarummet, har ju som aldrig hänt förr... Men nu vet jag inte om det ens går att kalla för datarum, är grejer ööööverallt. Jag lovar! Vi har nämligen alla toagrejer här inne just nu samt mycket annat...
Börjar bli ordentligt less på att det ska ta sån lång tid innan det händer något här. Försäkringsbolaget har varit här iaf, grattis... Nu väntar vi bara på att ansa ska komma hit och börja riva och ha sig. Hoppas det blir i veckan!

Har inte sett röken av Johan på hela dagen.. Han for iväg tidigt imorse för att spela en innebandymatch i luleå.. Kom hem kvart i fem och ville ha skjuts till deras firmafest som drog igång 5. Hoppas att han tar sig hem med någon så jag slipper rycka ut mitt i natten!:)

Nu kanske jag kan bli lite bättre på uppdateringarna, vi får se! Husbilder kommer, men väntar nog med dom tills hallen badrummet är klart!:) Tjing!

RSS 2.0