Efter en del påtryckningar..

Jag vet, jag har verkligen varit sämst på att skriva här. Men nu har det surrats så mycket om denna ofantligt intressanta blogg, så bäst att jag gör er nöjda för en stund då ;)

Jag har börjat plugga. Började förra måndagen helt på distans. Det jag pluggar till är undersköterska, men eftersom att jag har en del att ta igen från gymnasiet också så kommer det att ta närmare 2 år innan jag är klar.. :/
Det går väl sådär, fast ändå ganska bra. Jag måste bara se till att ha mycket självdisciplin och verkligen ta mig tid till att sitta med det istället för att göra saker som egentligen är roligare. Mamma har semester än, så det är skönt. Hon har haft stundvis några dagar så att jag kunnat koncentrera mig på pluggandet. Jag gjorde ett delprov förra veckan, och på det fick jag iaf 46 av 46p. Så jag KAN om jag vill :)
Den här veckan består av att jobba med en inlämningsuppgift. Och nu är jag extra glad över att min Emelie är utbildad sjuksyrra, för utan hennes hjälp hade det nog gått sämre. Jag har ju aldrig gjort sånt här förr, så det är tur att jag har henne!

Med Mollys utveckling har det hänt en hel del sen sist. Hon har tagit sina första steg, har hänt några gånger. Dock inte mer än 3 st än så länge, men det är ju alltid en början :) Hon har även ställt sig upp utan stöd rakt på golvet. Duktig liten tjej vi har!
Hon är riktigt försiktig när man går med henne och då hon står själv, känner hon minsta obalans så sätter hon sig ner igen. Så det kanske kommer ta lite längre tid innan hon går helt, men bättre att hon är stabil än att hon ramlar och slår sig hela tiden. Min lilla tjej som har blivit så stor!!

På lite mindre än 2 veckor fyller hon 1 ÅR. Jag kan inte fatta det!

Nu måste jag ta tag i lite pluggande. Kan uppdatera med lite bilder nån annan dag!
Tjing :)

Tack för i år, med glädje!

Sådär ja, då var pdol slut för i år. Nog är det ju kul att det finns, men satan va less man blir ändå, Allt folk, man orkar inte köra bil, trängas i stan, och framförallt KÖA, överallt. Nä tack och hej, vi ses nästa år igen! :)

Jag var ut i onsdags med några av tjejerna på 1906, men då var det mkt lugnt, som planerat. I torsdags var vi inne i stan och åt lite festivalmat och hälsade på Johans mormor. Och i fredags fick Molly sova borta för 2:a gången, för då var jag och Johan ut tillsammans. Vi var först hos Sara och Henke, där var det himla trevligt, och mycke folk. Kring 30 tror jag att jag fick det till! Ca 23.00 promenixade vi in till stan och vi tjejer drog iväg själva då vi kom in på området. Nog var det grymt kul vissa stunder där inne, men för det mesta kände jag mig mest bara gammal ;) Typ på kittelfjäll, alltså är det bara jag som tycker det, men fan va trist! Alldeles för mkt folk så man knappt kan röra sig, ingen sittplats och bara trängsel överallt. Tycker att Piteå kan ta och dela upp sig lite, fanns ju ett tält mittemot också, skulle bli mkt roligare då!
Hursomhelst kring 02.30 var jag och Johan hemma igen. Jag hade så jävla ont i fötterna så att jag trodde dom skulle lossna! Aldrig mer.

Jag tog en rejäl sovmorgon i lördags. Vaknade 12.00(!!!), det har nog inte hänt sen jag var gravid i v 20 eller nåt sånt. Skönt och välbehövligt var det iaf. Jag började dagen med att dammsuga, plocka ur diskmaskinen och städa undan massa småsaker. Sen hämtade vi Molly strax efter 13.00. Som jag hade längtat efter henne!!
Vi for hem, hon sov i 2,5 timme. Jag sov i 1,5 ;) Sen blev det bara hemmamys med pizza, glass och karra. Det är livet! :)
Idag har vi varit in till stan och ätit min älskade thaiwook för sista gången i år, försökte vinna lite choklad, men det gick åt helvete och så köpte vi lite remmar. Innan det var vi upp till Johans mormor och där fick vi oss våfflor. Vi bara äter... ;)

Nu sover lillan och jag ska sätta igång en tvättmaskin..
Men lite bilder nu då!









Har lagt upp alla på facebook, så kika där också.
Hejs!

RSS 2.0