Mitt fina armband

Hallåj! Det blev en tidig morgon imorse med.. 20 över 6 började surrandet. Och då hade jag ändå hunnit ta henne till våran säng. För 04.30 hade hon tänkt göra morgon! Oj oj, illa :)
Är lite oroande det där, för förut har hon aldrig vaknat den tiden. Men nu vaknar hon nästan varje natt.. Igår var det 03.15! Men det är ju inte så att hon är ledsen och hungrig, utan hon ligger bara och surrar och sparkar med klarvakna ögon. Hoppas att det går över!
Har funderat på det här med välling kvällstid, men problemet är ju ändå inte att hon vaknar för att hon är hungrig. Så jag tror inte att det spelar nån roll. Får avvakta några dagar till och se om hon slutar med dumheterna :P

Idag ska jag och Sofie på stan själva utan barnen. Vi ska gå på systemet och kika på eventuella outfits till imorgon :) Kanske en kaffe också, vi får se!

Ska börja göra mig klar nu medans Molly sover.. Men ska först lägga upp en bild på armbandet som jag har köpt av den här tjejen. Kan verkligen rekommendera henne för hon gör fina smycken och till ett mycket bra pris!



Är svårt att få med alla detaljer på bild. Men på ringen står det MOLLY om det inte syns.
Jag har ju länge velat tatuera in hennes namn på min handled, men än så länge har jag inte vågat. Så då passar det ju bra med ett armband där istället! :)

Ha en bra dag allihopa! Hejs

Inredningsparty

Ikväll har jag varit på inredningsparty hos Emma. Trevligt att komma ut och träffa folk! Blev inte så mycket handlande för min del, endast 2 ljuslyktor. Men jag tänkte handla desto mer då jag ska ha ett party själv. Vet inte riktigt när det blir än, men mest troligt i slutet på mars nångång.
Det blir dyrt det här då Anna fick för sig att börja sälja! Haha. Nej, men det är kul :)

Armbandet som jag skrev om igår kom förresten inte idag heller, så jag får lägga upp en bild på det sen.
Så nu kommer det lite Molly-bilder istället.. Njuuuut!


Kul att hoppa i pappas knä :)


Stortån är himla god!


Lillsnuttan är alldeles för liten för gåstolen. Men glad ändå :)

Nä nu ska jag ta en vaaaarm dusch innan läggdags! Blir fan andra gången jag duschar idag, jävla kyla!!!
Hejdå :)

Trött mamma

Jag är ju verkligen inte van det här med tidiga mornar. Och imorse blev det en sån. Molly slog upp sina stora blå precis klockan 6. Jag gick upp, gav henne tutten och la mig i sängen igen. Men det var en omöjlighet att somna om för hon låg och babblade och babblade.. Så den lilla damen fick som hon ville och vi gick upp.
Jag gav henne ju såklart mat, men som vanligt då hon vaknar sådär tidigt så är hon egentligen inte speciellt hungrig. Hon åt bara 130ml och brukar normalt typ hälla i sig 200ml på morgonen.
Somnade om gjorde hon strax efter 8, och då la jag mig faktiskt också, på soffan. Men då vaknade jag före 9 nångång av att hon babblade igen. Så jag gick upp och tänkte ta upp henne från vagnen, men då började hon gnugga sig i ögonen för att visa att hon ville sova mer. Så nu sover hon än.
Jag borde ju kanske ha gjort samma sak, men nu är jag ändå ganska pigg. Kaffet blev min räddning!

Då jag gick upp imorse var det förresten -28.2! Sjukt kallt med andra ord. Kollade igen för en stund sen och nu är det -25. Får hoppas att det blir lite varmare också.. Nu får man ju typ vara glad om det är -15/20. Rena sommarvärmen!
Vi ska iallafall till Johanna & Ozzy senare idag. Vet inte riktigt när det blir än, det beror på när Johan kan ta lunch. Men 12 eller 1 iallafall. Kändes ju faktiskt inte alls så lockande att bege sig ut i den här kylan, men samtidigt så är jag så less på att vara hemma och så saknar jag ju mina tjejer och barn! Får klä på Molly med allt hon äger typ. Och så ska vi ju faktiskt bara in och ut från bilen. Gå en prommis hade jag nog inte gjort.

Ska kika runt lite nu, och sen ska jag fixa Mollys gröt.. Vi hörs sen..

Nyfärgad

Sådär ja. Nu ser min skalle, eller mitt hår på skallen lite normalare ut. Men usch vad det är tråkigt att färga håret.. Kanske att man skulle raka skallen? ;)
Nja, jag tror nog att Johan skulle springa allt va han kan härifrån då, haha. Jag skulle nog fan springa själv också, eller kanske gömma mig i all evighet. Nåt sånt iallafall.

Idag har vi inte gjort mycket här hemma. Jag började dammsuga, och när jag var klar med ungefär halva huset så insåg jag att dammet och hund/katthåret osv fortfarande låg kvar på golvet. Full dammsugarpåse? Jajemän. Någon mer hemma? Nej nej nej.
Och dammsugarpåsar måste ju ändå va bland det värsta man kan köpa. Jag är alltid lika dum dock, så jag får nog skylla mig själv. Jag måste lära mig att spara paketet så att jag vet vad sjutton jag ska ha för några. Det brukar ta en evighet att hitta rätt, och nog har jag väl ändå roligare saker att ägna min tid åt.

Jag skrev ju att jag skulle lägga in bilder idag. Men jag tror att jag bryter mitt löfte och återkommer imorgon istället.. Har nämligen beställt ett armband som jag trodde skulle komma idag, men icket. Så det borde komma imorrn. Tänkte iallafall att ni ska få se det :)
Låter ju kanske inte så intressant. Men det är faktiskt en tjej som har gjort det åt mig!

Så som sagt.. Vi hörs imorgon då, med roligare uppdatering! Jag hoppas att jag hinner, men det tror jag.
Tjing!

Veckan som kommer

Tjoho! Nu är det en ny vecka på G och den ser ut såhär..

Måndag - Träffa Emelie som har kommit hem från Thailand!! Brun och jävlig ;)
Tisdag - På dagen vet jag inte än. Men på kvällen ska jag färga min fula utväxt.
Onsdag - Mammaträff hos? Och på kvällen ska vi på inredningsparty hos Emma
Torsdag - Mest troligt mammaträff i Lillpite hos Lea och Herman, beror dock lite på vädret. Och på kvällen ska jag dejta Lena på Nodo!
Fredag - Stan såklart. Mitt vanliga fredagsnöje :)
Lördag - Tjejfest hos Johanna med 12 brudar. Kan inte bli annat än bra!
Söndag - Mys med Molly hela dagen lång!

Sådär ja, nu ska jag och min tomatröda fejja lägga sig i soffan en stund..
Uppdaterar med bilder imorrn. Hejj hejj!

Våran Fredag

Jani.. Då var nästan den här veckan också slut. Är förvånad att den faktiskt har gått såpass fort med tanke på att vi knappt har varit utanför huset! Hoppas på annat till nästa vecka. Nu är jag nääästan helt återställd från den här förbannade förkylningen och så kan vi ju hoppas att vi får lite varmare nästa vecka iallafall..
Imorgon har jag hört att det ska vara typ -30! Fiifan. Då stannar jag då inne.

Idag har vi haft besök av Sofie och Theo. Jag och Sofie gjorde det vi är mest duktiga på - surra och pimpla massor med kaffe! Herregud vad jag har druckit kaffe idag, tur att min mage börjat bli van! :)

Då dom for städade jag lite här hemma, som jag tycker att jag gör jämt. Och ändå ser det lika stökigt ut. Vad är problemet?
Sen då Johan kom hem så for vi till mamma och åt middag där. Lasagne. Riktigt gott var det! Och vi fick med oss hem en hel glasform också.. Nu blev jag lite sugen. Men kan ju fan inte börja äta lasagne kvart över 10 på kvällen. Det känns lite fel :)

Åh vad jag längtar till nästa helg! Min Lena kommer hem, äntligen! Och då ska vi faktiskt ta oss en fest. Det var verkligen längesen. Vi ska vara hos Johanna en massa brudar och som det blir kul :)
Sofie fyller ju lika gammalt som mig nästa lördag så det ska vi ju såklart också fira!

Oj shit, nu måste jag fan stänga av datorn. Jag tror inte att den kommer leva så länge till faktiskt.. Nu bränner jag mig nästan på den, och hur normalt är det?!
Ska skynda mig att lägga upp lite bilder först.. Så trevlig helg!


Molly diskuterar med Anna i onsdags :)


Fick faktiskt ha klänning, det händer inte så ofta. Sötunge!


Haha. Theo i Mollys mössa.. Så söt!


:)



Lite tankar bara

Har suttit på FB ett tag och kikat runt lite. Började titta igenom min vänlista då jag såg att jag har 279 st vänner där.. Oj! Vem är alla? Det visade sig ju dock att jag faktiskt känner, eller är bekant med varenda en av dom..
Det fick mig att börja gå igenom olika perioder i hela mitt liv då jag umgåtts med vissa personer som såklart var med på listan. Å Hej och hå vad jag faktiskt har varit med om mycket! Och vad många olika människor jag har umgåtts med. Det är tre riktiga vänner som jag har kvar nu sen tonåren - Lena, Emelie och även Anna. Lena och jag träffades dock redan på fritids, men sedan dess har vi umgåtts dagligen tills hon flyttade till Umeå för 4(?) år sen sorgligt nog. Och Anna och jag umgicks flitigt under högstadietiden.. Då var jag mycket i bersika. Emelie och jag träffades nog för första gången i Rosvik där jag också var en del.
Är kul att bara gå igenom minnet och komma på allt roligt man har gjort. Ja jag är ju faktiskt hela 25 år så det är ju inte så konstigt att det finns en del saker i registret. Jag började väl vara "ute" bland folk i 13-14 års åldern.. Så det blir ju iallafall 12 år.. 12 ÅR! Jag kan inte fatta det. Man får lite ångest då man inser hur fort tiden faktiskt går! Jag börjar bli gammal..
Men det är jag iofs bara glad för. Eller nä nu ljög jag!
Jag är inte glad för att jag är 25, men däremot för att jag har Johan, och så är jag såklart glad för att vi har fått världens finaste dotter tillsammans! 
Tänk att JAG har hunnit bli så stor. Kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt är Mamma! Hade svårt att se mig själv som det förut, men nu känns det ju bara självklart. Jag är en bra mamma, det både tror och hoppas jag då :)

Så, nu fick jag skriva av mig lite, det var skönt. Nu är det dags för sängen! Natti natti..

Blääääää!

Usch vad tråkigt! Blev ingen mammaträff igår, och inte idag heller. Idag har jag inte ens nån bil. Och så sitter ju förkylningen i fortfarande och jag törs inte fara till Angelica där det är ännu mindre barn än vad jag själv har. Men usch vad jag är less på att va hemma nu! Imorgon måste jag hitta på nåt. Väder, någon?! Man orkar ju inte precis gå ut i denna äckliga kyla. Fryser ju näsan av sig direkt typ!

Idag har jag ju även mammaträff på BVC.. Har dock aldrig varit dit, och det har jag mycket ångest över. Men det har alltid varit nåt som skitit sig. Kl 11 är en himla svår tid för oss nämligen.. Det är väl några gånger kvar än, så jag får se om jag ringer nästa vecka och hör om det är okej att jag dyker upp såhär sent i gruppen. Kan ju bli lite pinsamt, men vafan! Hon sa då förra veckan då vi var och tog sprutan att det bara var att komma, att gruppen var lätt att komma in i. Så jag får väl lita på hennes ord då... :)

Igår fick vi iallafall besök av Anna, så det var ju tur. Slapp vi sitta hemma hela långa dagen själva.. Tror faktiskt att Molly också blir uttråkad och less av att bara se mig en hel dag. hehe.
Idag får vi se om Sofie kommer hit, jag hoppas då verkligen det. Kan vi snora tillsammans ;)

Nu kommer snart Johan hem med lunch. Jag är dödshungrig! Vi hörs!

Tisdag

Tjosan! Idag är det ännu bättre med förkylningen.. Har t om varit ute och gått! Får väl se om det straffar mig senare, men än så länge känns det då okej. Jag hade mycket kläder på mig så det borde ha gått bra :)
Jag vill så gärna kunna fara både imorrn och på torsdag på mammaträffarna! Är inte alls så kul att sitta instängd hela dagarna..

Molly har haft en ganska jobbig natt inatt. Eller den har varit jobbig för mig, för henne vet jag inte.. Hon har jollrat på och surrat till och från i sängen hela natten. Och jag vaknar ju såklart, av minsta lilla ljud. Har stoppat in tutten hur många gånger som helst inatt, har faktiskt inte räknat. Men det jag kommer ihåg är att jag vaknade kl 5 av en något mer irriterad tjej, då ville hon minsann inte sova nå mer. Men jag gav inte upp utan tog henne till våran säng i hopp om att det skulle hjälpa, men icket. Hon somnade om till strax före 6 efter lite gnällande, så då var det bara upp!
Hon fick en flaska och sen la vi oss igen, och till slut somnade hon om, men det tog ett bra tag. Steg upp igen kring halv 8.
En natt såhär gör väl ingenting.. Jag har ju bara blivit bortskämd med att hon jämt har sovit som en riktig prinsessa på nätterna utan ett ljud. Bara hon inte får för sig nu att börja vakna den här tiden varje morgon.. Då kommer jag bli en riktigt trött mamma! Vi får väl se..

Skrev ju sist att jag hade en massa bilder på kameran.. Dom har jag lagt in nu, och självklart är det ju "bara" på Molly!
Fast jag var med på ganska många bilder också... Vi hade en liten fotostund här för nån dag sen. Så titta er less nu! :)






Såja, det var några :)


Molly fick låna farfars mössa! :)




Och lite sitt-träning.. Går ganska bra ändå :)


Nu ska jag se lite Förkväll.. Heeejs!

Sjukling

Hallå. Det här är första gången jag sitter vid datorn sen fredagmorgon. Det är nog nästan ett rekord, hehe.
Minns inte när jag skrev sist, men det var nog antagligen ett tag sen.
Jag är nämligen sjuk.. Blä! Nu är det väl lite bättre, orkar iallafall vara uppe längre än en timme åt gången.
Hade över 39 graders feber igår. Idag har jag jag inte kollat febern, men känns då inte som att jag har det, så då litar jag på det :)

Johan for då och jobbade idag iallafall. Var meningen att han skulle vara hemma först, men jag ändrade mig i sista minuten. Det var riktigt hemskt igår, jag fick världens ångest då jag inte kunde vara med Molly eller ens orkade hålla i henne. Fyfan. Men nu är jag ju bara rädd för att hon ska bli sjuk också, det vore ju inte så jättekul. Hon kändes varm igårkväll så vi kollade tempen på henne, och då hade hon 38.2. Men hon verkade konstigt nog inte alls besvärad av det. För hon var då precis som hon brukar..

Så idag blir det väldigt lugnt här hemma.. Först och främst måste jag släpa mig in i duschen. Ser ut som ett troll i håret! Riktigt läckert kan jag lova :)

Har massa nya bilder på kameran också, men jag ids inte lägga in dom på datorn nu. Får göra det sen eller imorrn så får ni se.

Jaja, nu vet ni att jag lever iaf ;) Hejsvejs


Blandade bilder

Hejhopp! Usch jag känner mig inte alls så kry, har haft jätteont i huvvet nästan hela dagen och så börjar det kännas lite i halsen också. Hoppas att det inte blir nån ordentlig förkylning.. Det har jag inte tid med!
Idag har vi varit hos Emma i Nfj och hälsat på! Det var ett jävla liv med alla ungar, men man börjar ändå bli van :)
Det var extra kul att träffa Mira(och Frida såklart) också, för det var ju väldigt längesen känns det som!

Nä vet ni vad, min hjärna fungerar betydligt sämre idag än vad den brukar - och då är det illa haha. Så nu skiter jag i skrivandet och lägger upp bilder istället. Vi hörs nån annan gång!


Mammas lilla älskling!


Jätteglad tjej :)


Sigge får aldrig nå mat, det är därför han är SÅ smal! :)


Tavlan är på plats! Men som jag är sugen på fler ;)


Johanna och Ozzy :)


Rosa tjejen!


Kärleksparet Theo och Molly ;)


Theo jättejätteglad och Molly liite skeptisk :)


Ozzy redo för käk! Försökte få mig ett smile men han var lite svår idag :)

Snabb update!

Tänkte bara informera er om hur stor lilla fröken har blivit :)
Har varit på BVC idag för att ta 5 månaders sprutorna, och väga och mäta. Sprutorna gick ändå bra.. Såklart var hon ju lessen under tiden, men som bvcsköterskan sa, jag har tagit tid och det brukar gå över efter 15 sekunder. Stämde gode exakt :)
Nu väger hon 6055g och är 63cm lång. Har alltså vuxit 5cm på 2 månader och vikten har ökat med ca 1200g. Bra jobbat!

Nu ska jag vara trevlig med min mor som kom på besök! Vi hörs :)

Helgen

Helgen här på durrnäsvägen har verkligen gått i lugnets tecken.. I fredags strosade jag först med Sofie på stan en sväng på dagen, och som ALLTID annars kom jag bara hem med kläder åt Molly. När ska pite stad få in nå fina kläder som jag vill ha?! :)
På kvällen var jag och Molly själva då pappa stannade kvar på jobbet för lite öldrickning och wiispelande. Han kom dock hem rätt tidigt ändå. Men jag la mig nog inte långt efter 10, var så sjukt trött!
Den där enorma tröttheten som jag hade just efter Molly kom har sakta men säkert smygit sig tillbaka igen. Men samtidigt har jag inte ro till att sova när jag faktiskt får eller kan heller.
Nåja, i lördags minns jag knappt vad vi gjorde så det var nog antagligen inte så mycket. Eller jo, jag och Molly for till mamma ett tag, och åt där. Johan skulle se fotboll, och det är så hemskt ointressant för min del..
Sen på kvällen blev det melodifestivaltittande med chirre och dirre ;)
Och igår så blev vi bjudna på lunch/middag hos Johans föräldrar. Vi har tur vi! För matlagning är nämligen inte min starkaste sida.

Imorgon vill jag hitta på nåt! Någon?:)
För idag ser det inte ut att hända mycket, och en sån dag i veckan räcker faktiskt :)

Slänger in ett par bilder från igår också såklart.. Hejs!


Får en puss av sin skäggiga pappa ;)


Jag och lilla trollet :)


Goungen


Tittar på vovven :)


Molly söt, såklart - och jag väldigt lejd(såklart). Men vafan :)


Pappa är kul!

Observera också(eller inte) att jag är lika blek som Molly som aldrig har sett solen ;) dags att göra nåt åt det kanske?!

Nu måste jag få i mig nå mat, magen skriker..

5 månader!

5 månader har gått sen våran Molly kom till världen. Tänkte att jag lägger upp lite bilder :)


Alldeles ny med pappa på BB :)



1 månad



2 månader



3 månader, hos farfar :)



4 månader



5 månader, nästan. Missnöjd i pyjamas och mössa :)



Åh jag får en riktig pirrkänsla i hela kroppen då jag sitter och tittar på alla bilder. Speciellt på bilderna från bb och förlossningen. Då var jag verkligen SÅ lycklig(och det är jag ju såklart nu också, så ingen missförstår..), men samtidigt var man ju lite rädd också. Allt var så nytt och spännande. Och det tråkiga är ju faktiskt att vi aldrig kommer att få vara med om precis samma sak igen. För första barnet kommer ju inte en gång till :)
Älskade hjärta!

Idag ska jag lämna Molly en stund till mamma(mormor), hade först tänkt ta med henne in till stan. Men ångrade mig då Sofie inte skulle ta med Theo, är ju som roligare om båda följer :)
Ska försöka hitta nå kläder till mig själv, som vanligt. Lyckas dock Aldrig. Utan kommer alltid bara hem med kläder åt Molly. Men försöka går ju iallafall!

Ha en trevlig dag!

Söto



En riktig gladskit!

Snöööö!

Ja som säkert inte en enda piteo har missat har det ju snöat massor, massor här. Usch vad less jag är!
Vi tog oss dock ändå ut idag, tack vare att Johan var ledig. Annars hade jag nog inte farit ut med bilen om jag varit tvungen att köra själv...
Jag och Molly for iallafall till Emelie och fikade(Grattis igen på 24-årsdagen!), där blev vi i ett par timmar. Och det var riktigt trevligt.
Hon och David far förresten till Thailand på fredag och där blir dom i två hela veckor dom rackarna, så lite avis är man ju... Snart var det två år sen vi var där, tiden springer iväg!

Egentligen borde jag sova nu, för längesen. Men jag har inte tagit mig dit än. Smög in i sovrummet nyss för att hämta lite kläder efter att jag duschat. Och Molly sov så sött med armarna uppåt och benen utsträckta åt varsitt håll och som vanligt hade hon sparkat av sig täcket. Söta älskling! Ibland vill man bara ta en tugga ;)

Förresten, jag beställde en dunjacka här i fredags. Och lika irriterad och besviken blir jag varje gång då jag går in på sidan och ser att den fortfarande inte är skickad! Hallå!? Kom igen nu!
Det är faktiskt den tredje jackan jag köper den här vintern. Låter ju som att jag skiter pengar, men det gör jag verkligen inte. Nej jag har köpt en kappa, och en ful jävla jacka som jag ångrar bittert att jag köpte nu. Men men, lite sent att returnera sisådär 3 månader senare kanske? :P

Imorgon får vi besök av massa mammor och bebisar, det blir skoj! Kul också att Anna kommer hit, det var längesen!
Nu ska jag springa ner i källaren barfota och antagligen frysa av mig tårna. Nej riktigt så kallt är det förhoppningsvis inte, men nästan.
Godnatt!

Söta lilla älskling.

Blev som jag sa en tidig läggning igår.. Jag la mig strax efter 9, riktigt välbehövligt. Däremot så har jag vaknat hur många ggr som helst inatt och kollat på klockan och såklart på Molly. Så riktigt utvilad känner jag mig faktiskt inte.. Steg upp gjorde vi strax efter 7, så nu ligger lillan och sover igen..
Idag har vi inga planer alls, mamma kommer förbi senare, men annars blir det nog bara lugnt här hemma skulle jag tro. Har en del ogjort som jag inte orkat eller hunnit göra under helgen som jag måste ta tag i. Typ att tvätta.. Det var längesen det var riktigt tomt i tvättkorgarna kan jag säga. Men det är fan svårt med en bebis i huset.. :)
Annars ser veckan ut såhär..

Tisdag - Fika hos Emelie
Onsdag - Mammaträff här och samtidigt ska Anna komma hit och visa lite inredningssaker som hon börjat sälja.
Torsdag - Träff hos nån med det andra gänget mammor, men vars vet jag inte än? :)
Fredag - ?

Nu kommer det lite bilder på Molly och en liten gåta! :P





Vackra barn!


Och så till "gåtan"... Vad tror ni att hon gör här??? :)



Hahah.. Hejdå :)

RSS 2.0