I´m alive

Det är inte lätt då man varit inaktiv från bloggen att komma med en uppdatering.. Herregud det är ju inte bara en dag som har gått. Så jag skippar nog den långa uppdateringen om vad som hänt. Har inte tid :p

Tar just nu en paus från solen.. Är sjukt varmt på balkongen, totalt vindstilla! Johan har farit iväg med krille in till stan så jag har beställt mat med honom från subland. Hoppas han kommer snart för min mage skriker!

Och nu har den här helgen satt igång, pdol. För många väldigt efterlängtat men för mej känns det inte så speciellt.. Vi åt surströmming hos johans föräldrar igår och då kom det på tal att när man blir äldre blir man mer rädd för allt. Det jag nu försöker komma fram till är dessa karuseller. Fan jag tycker att det står något i tidningarna jätteofta nu om att någon skadat sig pga att en karusell släppt och så. Usch! Näe, inte tror jag att tivoliturkarna är så brydda om dom som åker, tydligen inte. För säkerheten verkar ju inte vara den bästa... Nej mina vänner, ta det lugnt med karusellåkandet. Det är farliga grejer!
Vi ska iaf in på området lördag, men för johan ser det ut att bli mer än så. Han var in igår och kommer säkert att gå in fredag också om jag känner han rätt.

Ska försöka att bättra mej med uppdateringarna, för nu har jag faktiskt inget att skylla på annat än min lathet...
Nu måste jag dock kila ut i solen igen, ha en trevlig helg!

Sorry...

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, har dock inte haft internet ett bra tag och så har jag haft fullt upp med annat.. Det här med flytten har tagit enormt mycket av min tid eftersom att jag jobbar dagtid så hinner jag ju aldrig pyssla då tyvärr...
Trivs då iaf redan jättebra här, förutom dom urtråkiga tapeterna som vi är tvungna att leva med till i slutet på augusti eller kanske ända till september. Och det är ju väldigt trist med tanke på hur mycket tapeter och speciellt fondtapeter gör. Och dessutom så ids jag inte börja hänga upp några tavlor och annat förrän det är tapetserat... Men annars så är det jättebra ;)
Har äntligen fått den nya tv-bänken och idag har vi även hämtat det nya soffbordet. Det ska monteras ikväll... Och tidigare i veckan så släpade jag hem en ny byrå också :p

Nu ska jag ta och börja med den sena middagen pga antnästrippen, och sedan ska jag färga min enorma utväxt jag har lyckats få. För imorgon eller på söndag ska jag nämligen få lite mer och längre hår! Och då är det ingen höjdare med utväxt, sådeså!
Så ni får nöja er för den här gången så återkommer jag väl så småningom om ni har tur.....:)) heeejs

RSS 2.0