Magen i v38

Har tagit lite bilder på magen idag... Och nu är vi ju då i v38+3. 10 dagar kvar!





Herregud vad det här tog lång tid! Nu har jag lärt mig att man inte ska ladda upp bilder på kvällen... :)

Magen ser ungefär ut som att den ska sprängas närsomhelst, och det kan jag lova er mina vänner - det känns så också!


Hallå? :)

Lite konstigt känns det ju att man kanske får 2-3 kommentarer/dag fastän det är ca 200/dag som läser.. Vem där? Hallååå? :)

Nu ska jag hämta Johan från jobbet... Bättre uppdatering kommer. Hejs!

Bingolotto

Sitter och laddar upp för Bingolotto, hur man då gör det?:) fick en lott av mamma och en av mormor så idag hade jag tänkt vinna en mille!

Idag har Johan och hans far jobbat på som tokar här ute med altanen.. Så nu har vi tak! Inte illa :) är ju dock kanske inte världens snyggaste tak ÄN, med synlig plast och plåt och vad tusan det då är, men det duger gott och väl för att ha barnvagnen under i höst. För innertak och inglasning blir det inte förrän till våren då vi förhoppningsvis hunnit spara ihop mer pengar!

Annars har dagen inte bjudit på något speciellt.. Har varit hos mamma och ätit lunch, och sen kom hon och mormor hit och åt middag - Pizza. Det var himla gott må jag säga ;)

Såja, det var dagens update. Mer ids jag inte just nu! Vi hörs imorgon.

Tråkigt

Usch, nu är jag verkligen uttråkad... Johan har sett fotboll ungefär hela dagen så han är inte särskilt social :/
Ska visserligen till mamma och äta middag om en stund med henne och mormor. Men sen då? Fotbollen håller visst på hela kvällen. Detta Manchester United - gå och häng er eller nått! :)
Och vädret gör ju inte precis så att man blir nå gladare, grått och trist. Fast nu ser jag en liten skymt av solen!

Någon magbild har jag inte heller tagit. Hade tänkt göra det samtidigt som då jag och Johan ska ta lite gravidbilder tillsammans. Vi har surrat om det nu i många många veckor, men inte tagit tag i det ÄN! Börjar bli dags om vi överhuvutaget ska hinna få några bilder innan lillan tittar ut. Så jag hade iallafall tänkt ge det ett försök ikväll(eller imorgon beroende på hur länge han ska se fotboll..). Vi får se!

Ska ta och blåsa håret nu och sedan fara och handla lite...
Trevlig kväll! :)

Dagens

Har just kommit hem från Sofie där jag varit förbi en sväng. Emma och Hugo var också där och hälsade på :) blev kaffe och lite surr som vanligt då förstås! Innan jag for till Sofie var jag med Johan på pentryt och åt lunch och sedan kunde jag inte hålla mig ifrån stan, så strosade där i kanske en timme.. Köpte ett linne på gina, det var det enda!
Hade även tänkt förbi barnens hus, men ides inte idag heller. Måste köpa oss en skötväska och lite smågrejer såsom vagnleksak och kanske ett täcke.. Men jag tror att Johan ska få följa mig dit imorgon eller nått!

Johan var så söt imorse då han berättade hur orolig han har börjat bli. Att han vaknar flera gånger varje natt och tänker för sig själv "shit nu kanske det är på g snart!"
Det är alltså inte bara jag som sover dåligt på nätterna! :P

Imorgon är det redan fredag, känns nästan som att veckorna bara består av måndagar och fredagar, men det gör ju inget.. Då går tiden fort :)

Ikväll får vi se vad som händer, Johan och alla andra grabbar ska iväg och spela fotboll som dom gör varje torsdag. Så kan hända att jag far och hittar på nå med tjejerna då!

Nu ska jag ta och skriva en handlingslista, för då Johan slutar kl 4 blir det storhandling...
Ska ta en magbild imorgon som jag lägger upp sen. Måste ju dokumentera mina sista veckor med magen nu :)
Vi hörs! :)

Måste skriva av mig lite.

Hjälp, idag har jag haft lite panik gällande lillans ankomst.. Just nu kan jag verkligen inte fokusera eller tänka på nånting annat... Jag längtar så grymt mycket samtidigt som jag är rädd för den stora förändringen som komma skall. Har inte förstått ÄN att vi faktiskt ska bli en till i familjen, att jag och Johan ska bli föräldrar, på riktigt!
Det är så sjukt stort, det som vi har pratat om i många år är snart verklighet!
Men om jag bara kunde få kika in lite i framtiden så skulle jag vara nöjd. Det här med att inte veta gör mig galen! När kommer hon? Hur kommer förlossningen att starta? Hur j*vla ont kommer det göra? Hur ser hon ut? Hur kommer Johan att reagera? Åh tänk om man fick veta nånting iaf! Jaja, då man ska ha andra barnet slipper man förhoppningsvis en hel del frågor i skallen.. :) men iofs, hur hjälper det mig nu!? :)

Idag är det precis 2 veckor och 2 dagar kvar tills datumet som varit inringat i min kalender sen i Januari. 090910. SÅ nära, men ändå SÅ långt bort! Vill träffa dig nu mitt lilla hjärta!

Och tänk, hon har varit i min mage i 9 långa månader. Jag kommer inte ens ihåg hur det känns att inte vara gravid och ha den här magen! Nog har jag klagat många gånger, men nog har det varit väldigt mysigt också.

Sådär ja, då fick jag skriva av mig lite. Och nu sitter jag dessutom här med tårar i ögonen!

Städpaus...

Har tagit mig en liten paus från städandet just nu.. Har dammsugit klart så nu väntar bara dammtorkning och skurning. Puh! Man är verkligen orkeslös nuförtiden. Allt går SÅ sakta...
Under min lilla paus så kunde jag ju inte hålla mig ifrån blåbärspajen som så fint ligger i kylen. Så det och en jävla massa vaniljvisp sitter jag och smaskar på nu.. :)

Idag har jag även hunnit vara förbi Johanna och Ozzy en liten stund. Känns som att jag knappt har träffat lillen nåt, men jag är ju inte heller den bästa på att hälsa på heller, så jag får ju helt enkelt skylla mig själv.
Det är bara så himla synd att lusten till att hålla dom små liven just nu inte riktigt infinner sig... Magen är ju inte bara lite ivägen, och så blir det så jäävla varmt! Men att titta på dom och prata lite går ju minst lika bra, och Ozzy är ju så himla söt nu när han har börjat le en massa! Gounge :)
Glömde tyvärr kameran hemma, så måste se till att få med mig den till nästa gång så att jag får mig nå kort på lillkillen!

Nä nu ska jag ta och sätta igång med städningen igen så att det blir klart nångång!
Imorgon är det lön och det innebär shopping!! :)

Magbild v37

Godmorgon!
Vilken natt! Vaknade i panik nångång kring 3 av att jag trodde att jag skulle kvävas.. Fick ingen luft. Var grymt obehagligt och jag hann nog skrämma Johan rejält också. Hade vänt mig i sömnen så jag låg och sov på rygg, och jag har ju hört att det inte är den bästa sovställningen då man är såhär långt gånget gravid, för att det kan bli svårt att få luft pga att lungorna blir ihoptryckta?! Jaja, vad det då än berodde på så hoppas jag att jag slipper vara med om det igen.. Någon annan som varit med om samma sak?

Idag ska jag förbi min Emelie och hälsa på, störa henne lite i allt pluggande :) och kl 5 ska jag och Johan till Sofie och Krille för att grilla och umgås med dom ikväll.. Blir nog en bra lördag!

Här kommer två magbilder som jag tog igår, v37+0.




Nu blir det kaffe så jag kvicknar till lite, om det nu hjälpte... Tack & hej! :)

Shoppingsugen!

Åhhh jag är SÅ shoppingsugen!!! Vet inte varför, men antagligen är det för alla fina höstnyheter som kommit och för att jag nu börjar ställa in mig på att bli "normal" snart igen. Men dessvärre har jag typ inte ett ruttet öre att handla för! Är riktigt trist då man verkligen vill... Men på tisdag, då mina vänner kommer iaf jag att befinna mig på stan! :)

Och på tisdag är det alltså den 25:e augusti, ett datum som har verkat så långt bort men nu är alldeles snart.. Den 26:e är nämligen min kära vän Sofies bebis beräknad att komma! Herregud vad konstigt :) endast 5 dagar kvar nu!
Självklart kommer jag ju att bli jätteglad då hon väl får åka in, men samtidigt så kommer det nog svida lite med tanke på att jag själv är så nära men inte får.. Iofs så kan det ju hända att vi får ungefär samtidigt eftersom att det bara skiljer 15 dagar mellan våra BF-datum. Men det skulle ju även kunna bli så att t ex jag går över tiden hela 3 VECKOR medans hon får på sitt ungefärliga datum... Det skulle vara himla frustrerande må jag erkänna!


Jag tog mig friheten att sno den här bilden av Sofie, så jag hoppas att hon inte blir SÅ arg ;)
Här är hon iaf, i v39!

Har varit på mitt kanske näst sista barnmorskebesök idag om det vill sig väl! Nämligen v 37. Nu har jag endast ett till inbokat besök innan den 10:e...
Men nu gör man mest besöken på rutin, är inte alls lika spännande som förut eftersom att man typ vet exakt i vilken ordning allt görs och även vad som ska göras. SF-måttet hade nu växt 2cm sen sist och låg på 34cm. Och hur många slag lillhjärtat slog fick jag aldrig veta, både jag och barnmorskan blev så inne i att lyssna på hennes hicka som hon hade precis då vi skulle lyssna. Lät himla gulligt :)
Fick även väga mig idag, och sen inskrivningen hade jag gått upp 10,3 kg. Men då hade jag ju faktiskt lagt på mig ca 3kg redan innan inskrivningen så ligger på +13 nu. Det tyckte hon jag skulle vara glad över, och det är jag nog också! För nu känns det inte som att det kommer hinna hända SÅ mycket på vågen på dom här dryga 2 veckorna, men man vet ju aldrig... :)

Ikväll ska Johan på firmafest, men nykter. Han har nämligen alkoholförbud nu fram tills det är dags :)
Så vad jag ska hitta på har jag ingen aning om! Blir iaf middag med mamma, och så ska jag köpa mig en fet godispåse som jag säkert avnjuter själv hemma i min säng! :)
Trevlig helg!


Stadsrunda med Sofie

Idag blev det att gå en sväng på stan med Sofie, och även då som vanligt ingick ju lunch på Nodo :)
Fick inte alls med mig nå mycket hem men det var ju lika bra eftersom att kassan är rätt så tom just nu några dagar innan "lön"... Blev lite underkläder och en mascara. Och så beställde jag en gardinkappa som jag får hämta till veckan.
La även undan en höst/vinterjacka på Vila som jag ska köpa trots att jag inte får igen den nu och kan prova den normalt. Kan ju verka ganska korkat, men jag har faktiskt inte tänkt vara gravid hela livet och jag SKA få tillbaka min gamla kropp om än det blir en lite slappare variant ;)

Imorgon väntar BM-besök för vecka 37. Och idag är det förresten exakt 3v kvar tills lillan är beräknad att komma ut. Men det värsta är ju, att har vi riktigt otur kan det vara det dubbla dvs 3v till, hemska tanke!!
Nu måste jag lägga mig och vila...

Hos Emma & Hugo!

Har just kommit hem från Nfj, jag och Sofie har ju som sagt varit där idag och hälsat på Emma & lilla Hugo :)
Han hade då verkligen blivit stor sen sist, ojoj. En jättestark kille som blivit så stadig i både nacke och ben, så himla skönt det måste vara!

Men att träffa bebisar nu gör ju inte precis så att man börjar längta mindre, åh vad jag vill att hon ska komma ut NU! Tänk om man hade fått veta ett exakt datum då det ska hända, och få slippa den här oron och ovissheten som är SÅ jobbig...
Just nu ligger hon och hickar för fullt i min mage, men det gör hon minst en gång om dagen nuförtiden.
Har inte heller fått sova en hel natt på jag vettefan hur länge, man får ju då verkligen förbereda sig på vad som komma skall om inte annat :) vaknar MINST 5ggr varje natt, ofta mer. Så därför är jag i ganska stort behov av att hinna vila på dagtid nu också.
Jaja, det är bara att gilla läget, eller försöka. Att gnälla och vara lite bitter hjälper då inte, men ibland måste man! :)

Här kommer lite bilder från dagen...








Nu ska jag lägga mig i sängen en stund med IKEAkatalogen som kom idag!

Tjing!


 

Besök av Madde och Tila.

Idag har jag haft besök av Madde och lilla Tila. Herregud vilken liten hund... Till och med Sigge var ju dubbelt så stor :)
Hon är ju iofs bara en liten valp på 17v tror jag, men ändå..
Tog lite bilder så här får ni se :)




Lite skillnad på storlek va? :) Dock är ju Sigge en ganska stor katt, men ändå!

Nu inväntar jag Johan som snart kommer hem från jobbet, sen blir det middag.

Imorgon blir det att hälsa på Emma & Hugo i norrfjärden.. Har inte sett honom sen han bara var nån vecka så han lär ju ha växt en del. Blir kul! :)

Ha en trevlig kväll!



Måndag

Jaha, vad ska man göra idag då? :) har en del måsten att ta tag i, men kände faktiskt inte för att tvätta idag. Är iofs bebiskläder det handlar om, men ändå...
Ja det kommer nog att bli så ändå för det är nog dags att packa bb-väskan snart tror jag.
Tycker bara det är så himla svårt att veta hur mycket man ska ha med sig?! Jaja, det är ju inte så att vi sitter i sjön om man nu skulle råkas glömma nåt eller om det skulle bli för lite av nånting. Då får väl mamma komma med det, och det tror jag verkligen inte hon kommer att tacka nej till! :)

Helgen har iaf varit riktigt bra! I fredags kom Lena och Anders förbi och höll oss sällskap till närmare 12 då det blev dags att sova. Och lördag på dagen så följde jag med dom och åt lunch på Nodo medans Johan var och jobbade. Sen på kvällen kom dom och även Fia och Krille hit för att äta middag - surströmming! Eller för Johan, Lena och Anders blev det grillat men vi andra åt det, och det var riktigt gott!
Igår så var jag i älvsbyn hos min moster som fyllde år.. Där bjöds det på jättegott fika och god mat, så jag hade liite svårt för att röra mig sen, men det är ju så det ska vara efter ett kalas :) kom hem kring 22 tiden och då la jag mig i sängen på en gång för jag var så himla trött efter att ha varit på benen jävlat hela dagen.. Mina fötter såg dessutom ut som fotbollar av all vätska jag hade samlat på mig...

Nä om man skulle ta tag i dagen nu, det börjar bli dags!  

Gårdagen

Igår hade tjejerna ordnat en såkallad "babyshower" till mig och Fia. Vi visste dock om det, men det spelade då absolut ingen roll. Var snarare skönt att slippa bli sådär rädd som både Frida och Johanna blev, haha :)
Det bjöds på fika och bl a en jättegod blåbärspaj med vaniljsås hemma hos Frida. Det ska hon bannemig få göra om ;)
Sedan surrade vi fram till närmare 22.00 tror jag innan det blev dags för hemgång. Presenter fick vi också, mycket fina och "bra att ha" saker av Johanna, Frida och Sara. Och jag hade faktiskt inte hunnit köpa en enda grej av allt som jag fick så det var ju perfekt! Tack så mycket för det tjejer :)
Av Emma fick jag ett presentkort på barnens hus, vilket kommer bli väl använt. Och av Ida en jättesöt liten pymme till lillan såklart. Stort tack till er också!

Har däremot börjat fundera på ett nytt projekt här hemma.. Alltså vi har JÄTTEdåligt med förvaringsutrymmen och garderober vilket jag tycker är ett måste, och spec nu när vi får en till familjemedlem som kommer att behöva massor med plats för sina saker och kläder.
Så jag skulle vilja slänga ut den stora byrån från sovrummet och sätta den i lillans blivande rum där man kan förvara hennes kläder, sängkläder, handdukar osv.. Och så att Johan bygger en hel vägg i sovrummet med skjutdörrsgarderober. För som det är nu får jag typ pressa in våra kläder i byrån och i den lilla klädkammaren som finns i sovrummet..
Jag gav Johan förslaget om detta igår, att jag gärna vill få det fixat innan det blir t ex målning av alla källargolv. Så jag hoppas verkligen att han nappade på idén för det skulle bli jättebra! Vi har ju pratat om att det SKA göras, men kanske inte nu. Men det börjar verkligen bli en högre prio på det nu med tanke på lilla bebben!

Idag tror bestämt att jag ska träffa Emelie, börjar vara ett tag sen nu.
Och förresten, idag har vi gått 36 hela veckor...ja, Det känns ;) 

Lillans bäddade säng.



Däremot så står den ju inte där den ska just nu. Vi ställde in den i det blivande bebisrummet tills vidare.. Har inte tagit tag i ommöblering i vårat sovrum än, utan det får bli nån dag framöver! :)

Och undrar ni varför badbaljan är över vagnen så är det av den anledningen att vi inte vill ha kissen liggandes i den :p

Hicka

Just nu har lillan hicka i magen, är faktiskt andra eller kanske tredje gången idag t om! Hoppas att hon slutar snart så att jag får sova, är inte så lätt nu faktiskt... :)

Har varit hos barnmorskan idag och det gick bra som vanligt... SF-måttet låg på 33cm och hjärtljudet tickade på med 144slag/min. Och nu hade hon sjunkit ner rejält, men jag hade inte väntat mig något annat heller eftersom att det känns riktigt ordentligt..

Idag har jag även varit med tjejerna på stan, eller det blev väl egentligen inte så mycket att gå på stan. Men lunch åt vi såklart på Nodo!
Till middag blev vi bjudna på mat hos johans föräldrar - raspeballer(!?), tydligen himla lättgjort och det smakade ju faktiskt nästan exakt som palt.. Det måste jag prova hemma nångång!
Ikväll har "vi" också monterat ihop spjälsängen, och sedan bäddade jag den.. Blev så fint! Är nästan så att jag vill krypa ner i den själv ;)
Hade ju kunnat vara effektiv och ta en bild.. Men det har jag inte orkat än. Kanske nån annan dag! :) 

Det här blev verkligen ett trist inlägg, eller ett typiskt "dagboksinlägg"... Idag har jag... Hoppas att ni stod ut! :) nu blir det sängen!

Lite kul :)

I dag är du 35 veckor och 5 dagar gravid.
 
Befruktningen ägde rum omkring: 18 december 2008
Hjärtat börjar att slå: 12 januari 2009
Embryot rör sig: 5 februrari 2009
Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster: 12 februari 2009
Alla inre organ är färdigbildade: 12 februrari 2009
Risken för missfall avtar: 26 februari 2009
Illamåendet avtar för de flesta: 5 mars 2009
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud): 12 mars 2009
Fostret sväljer och kissar: 26 mars 2009
Ungefärlig tid för ultraljud: 2 april 2009
Du kan känna fostrets rörelser: 9 april 2009
Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 23 april 2009
Fostret börjar att höra: 14 maj 2009
Nio av tio barn överlever om de föds nu: 11 juni 2009
Många foster lägger sig med huvudet nedåt: 16 juli 2009
Beräknat förlossningsdatum: 10 september 2009

 
Du är på dag 250 av 280. (89,3%).

Grattis älskling!

Idag blir min andra älskling 4 år.. Nämligen Amie! Oj va tiden går fort, helt sjukt :)



Vet inte hur vi ska fira henne idag, men nånting gott måste hon ju ändå få med tanke på att jag typ har glömt alla hennes andra födelsedagar.. Vilken mamma va!? :)
Korv får det nog bli, hennes absoluta favorit!

Nu ska jag äta lunch.. Spagetti & köttfärssås står på menyn ;)

Helgen

För att sammanfatta den här helgen bäst kan jag väl skriva att det varit olidligt VARMT! Får jag säga hur less jag faktiskt är på värmen nu...? Sjukt less! Det är nog dock den enda gången jag kommer att säga så också, för i vanliga fall kan jag vara i solen hur länge som helst. Men nu är ju min kropp lite annorlunda och värme tål den tydligen inte...

Hursomhelst, i helgen har vi bara varit hemma. Så himla skönt! Hade en del saker som skulle fixas, och lite av det har vi väl gjort... Jag har tvättat bilen helt själv, men taket fick fortsätta att vara skitigt för dit når jag inte.. :P
Johan har fortsatt sitt bygge på altanen, eller trappan runt, med liite hjälp av mig igår. Jag började att röja bland gamla ouppackade flyttkartonger som står i garaget igår, gjorde en del fynd men mest blev det att slänga saker.
Idag har vi varit i öjebyn och ätit och sedan tog vi hundarna och badade dom nere vid hamnen. Det tyckte dom verkligen om, och Amie hade nog varit kvar där än om hon fått! :)

Nu har vi precis kommit hem från coop efter att ha veckohandlat, vi har bestämt oss för att försöka göra så istället för att fara fram och tillbaka flera gånger i veckan på affären. Så nu har vi även gjort en matsedel för i veckan och det var faktiskt Johans idé... Han är nog faktiskt den av oss som är mest intresserad av att äta bra! Så vi får väl se hur det går i veckan om vi kommer att fortsätta med detta, men det tror jag! :)

Vad som händer i veckan har jag ingen aning om, så jag tar gärna emot förslag...
Ha en fortsatt härlig söndag & GRATTIS Anna återigen på 24-års dagen!!




35 dagar...

Ja nu har verkligen nedräkningen börjat. 35 dagar kvar! Kan inte riktigt fatta det!? Vi blir föräldrar på bara någon vecka.. Så konstigt :)
Börjar kännas riktigt pirrigt faktiskt, många funderingar om hur det kommer vara och hur det ska gå. Är faktiskt ganska nervös inför den första tiden, som även sägs vara den svåraste. Men det är ju klart att vi ska klara även det tillsammans!
Ska bli så kul att äntligen få se hur hon ser ut... Men vi vet ju då iallafall att hon har min näsa och Johans öron :)

En sak är då säker, nu har hon inte stor plats att röra sig på i magen.. Varenda rörelse hon gör med fötter och knän känns ungefär som att dom ska komma ut genom min hud. Är inte så skönt. Fast sånna småsaker tror jag inte att jag ska klaga på, för jag lär ju få vara med om värre smärta. Aj!

Nej jag måste lägga mig i sängen en stund nu och se lite tv... Känns att jag har varit igång ett tag, ryggen och fogarna vill inte vara kompis med mig just nu. Men så går det om man får för sig att börja skura mot kvällen. Längtar förresten efter min soffa som brukade vara så skön att se tv i, för där har jag inte kunnat ligga/sitta på evigheter. Den är alldeles för djup så det är en omöjlighet nuförtiden.
Jag sa åt Johan för någon kväll sen att jag känner mig som dom här extremt feta som det brukar vara dokumentärer om titt som tätt som behöver typ lyftkran för att ta sig ur sängen :p
Men det var nog kanske lite att ta i!

Nä slutsvamlat för ikväll... Tjing!

Bröllopet

Har inte orkat uppdatera om bröllopet förrän nu, var helt död igår. Kände mig typ bakis, haha.. Vi låg väl i sängen och halvsov till 14.30 tror jag :)

Bröllopet var jättefint, kom tårar redan under repetionen så då kan ni ju tänka er. Ja, jag grät en del. Tur att jag beslutade mig för att inte vara tärna, för då hade väl alla fått bada där framme :p
Själva ceremonin hölls 15.00 i stadskyrkan, men jag var i lokalen redan 13.30 för att strö ut rosenblad och pynta det sista på borden.. Johan for dit ännu tidigare med krille, kl 12, för att blåsa upp ca 80 ballonger. Men som tur var med en sån där heliummaskin, annars hade det nog tagit ett tag!
Efter vigseln for tärnorna(och jag inräknad) till lokalen(Norrmalmiafoajén) för att ta emot gästerna som skulle komma kring 17.00. Under tiden for Johan och krille och hämtade upp brudparet i Johans cheva, så det var ju bra att den kom till användning nångång... :)
Sedan blev det mat, sång, fina tal, lekar, dans, tårta, och karaoke.
Här kommer lite bilder, resten lägger jag upp på min pixbox!

Påväg mot sin blivande man!

Nu är det dags...

Marskalkarna

Tärnorna

Ris överallt :)

Fia o Krille, så fina!

Dukningen som blandannat jag gjort! :)

Två av tärnorna i nya outfits för kvällen :p

Johan mfl..

Vem kan det va? Frida och Jessica kanske!:)

Uppträder, SÅ BRA!:)

Skära tårta...

Micke och min älskling.. Nån som är knall?!:)

Peter och Johan

Och sist men absolut INTE minst.. Min mage v34+2! ;)


Jag hade faktiskt inga kort på mig från bröllopet, är ju inte så ofta man tar kort på sig själv med sin egen kamera. Och speciellt inte då man är nykter... I fyllan brukar man ju knäppa hejvilt! :p

Nu ska jag lägga mig ute i solen en stund.. Har ju faktiskt inte ens invigt våra nya solstolar!

RSS 2.0