Rensar lite

Bloggen är nu rensad på lite deprimerande inlägg från tiden då det var som sämst mellan mig och Johan. Vissa inlägg har jag sparat som t ex det första som jag skrev, om hur allt var. Jag kommer nog låta det vara kvar bara som en påminnelse till mig själv.
Min plan är att låsa upp bloggen, och bli mer aktiv. Får se när det blir :)

Har äntligen tagit tag i saken och gjort en bloglovin sida. Så nu slipper jag gå in onödiga gånger på olika bloggar, perfekt. Förstår inte varför jag väntat med det så länge, men nu är det gjort.

Det här med rapportskrivningen går väl sisådär, har börjat, men än är det långt kvar. Motivationen är dock på noll. Har snart hällt i mig allt kaffe som jag kokade imorse, 10 koppar. Så nu kanske hjärnan kan börja fungera som vanligt igen, eller så blir det tvärtom :) Jag är fortfarande trött, kaffe gör inte mig pigg hur mycket jag än dricker. Otur.

När Molly har vaknat efter sin vila ska vi fara till Frida och Mira och så kommer Johanna och Ozzy dit!

Ska se om jag kan hämta motivation nånstans ifrån nu och skriva några rader på rapporten.
Ha en bra dag!!



Fullt upp!

Jag är fortfarande kvar här mittemellan, det här med att skriva dagligen eller ens en gång i veckan funkar inte för mig. Inte just nu iaf, vi får se hur det blir senare när det är mindre att göra på dagarna..

Har jobbat natt inatt, så när jag kom hem skjutsade jag Johan på jobbet och for med Molly på dagis. Den här veckan i skolan är bland de värsta veckorna jag har varit med om, jag känner sån stress över allt som ska göras. Har ett ogjort studiebesök som jag ska skriva en rapport efter det är klart. Sen väntar sista slutprovet/teoriprovet för den här kursen där det är meningen att jag ska kunna en massa som jag långt ifrån kan, så det kräver en del påläsning.
Imorgon ska jag på utvecklingssamtal på dagis, och på torsdag på introduktion för sommarvikarierna åt kommun.
Lägenheten har jag sagt upp för en månad sen ungefär.. Den är min fram till sista juli om ingen vill ha den innan vilket jag såklart hoppas på!
Det är också ett stressmoment, att flytta. Hade tänkt hinna köra lite saker till huset innan den riktiga utflyttningen så att det bara är städning och större möbler kvar. Men vet inte när jag/vi ska hinna det.. På lördag ska Johan på fest vilket resulterar i en bakis kille på söndagen. Och då kommer jag behöva sitta några timmar med skolan eftersom att det är sista dagen. Veckan efter jobbar jag mån, lö, sön så även då förvinner helgen. Så det får nog bli helgen därpå. Men då ska vi på Hugos 2-års kalas och är dessutom bjudna på grillfest på kvällen. Hade gärna velat delta, men vet inte om det går..
Jag vill gärna ha klart det mesta med flytten innan jag börjar jobba för sommaren, sista veckan i juni. Då är det även midsommar och då har vi lovat att vi ska ha fest i huset. Så att huset är mer som mitt då igen vore inte helt fel :)

Molly mår bara bra, det är en så himla rolig tid nu.. Åh vad jag älskar min fina dotter!!!

Kanske inte så rolig uppdatering, men det var en uppdatering iaf :) Kram på er som fortfarande kikar in här!

RSS 2.0