Röda rosor.

Fick 12 jättevackra röda rosor och choklad igår av Johan. Dom kom med bud hem hit, så gulligt! Skulle även vara med ett kort, men det hade visst interflora missat. Så älsklingen skrev ut vad han skrivit på kortet på en lapp istället som jag fick då han kom från jobbet. Och såklart kom ju tårarna! :)



På onsdag ska vi ha en kväll tillsammans bara vi, utan Molly. Blir att gå ut och äta och sen kanske se nåt på bio. Om det går nån bra film vill säga. Det ska bli himla mysigt!






Och när jag nu har fått en ny kamera så är det ju en himla tur att jag ett sånt snyggt motiv att ta kort på! :)
Min lilla älskling.

Nu måste jag lägga mig. Imorgon blir en stressig dag! Natti natti :)

Grattis till mig själv!

Har suttit och tittat på Vakna med The voice som alltid varje morgon. Och idag blev jag riktigt irriterad. Alltså hojna Katrin Zytomierska(?) kan ju inte ha allt för mycket bakom pannbenet. Hon är ju då alltså gravid och ska ha barn tillsammans med Bingo Rimér, och det säger väl allt. Men att dessutom stå och säga att hennes barn i magen är en äcklig alien och allt vad hon nu då kläckte ur sig.. Hmm. Man kan ju fråga sig om hon verkligen vill ha barn eller om hon bara gör det för skriverierna. Och att hon dessutom är 32 år gammal visar ju hur mogen hon är...

Och när vi ändå har ålder på tal så måste jag väl berätta att jag idag fyller hela 25 år! Kan väl inte påstå att det egentligen är någon dag jag vill fira, lite ångest har man ju. Herregud jag är nu halvvägs till 50!

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men jag blev lite sugen på att fara in till stan. Får se om jag får med mig nån, typ Sofie, Emelie, Frida, Johanna? ;)

Ska fixa till mig nu, och sen dricka mitt morgonkaffe..
Ha en bra dag!

Bortskämd

Har just lagt lillan i sin säng och nu tror jag minsann att hon har somnat.. Får se om den här natten blir lika lyckad som förra, för då somnade hon kring den här tiden, eller ännu tidigare, och vaknade inte förrän strax före 08.00(!!). Har inte ens vaknat och behövt ge henne tutten heller, det kallar jag lyx! Så inatt har jag verkligen fått sova lääänge, lite bortskämd blir man ju. Hoppas verkligen inte på en totalvändning snart ;)
Annars verkar allt vara tipptopp med tjejen. Hon har varit lite trög i magen och fick inte bajsa på nästan 3 dygn, så jag hann bli riktigt orolig innan jag ringde BVC och kollade så att det var ok. Och det var det tydligen, eftersom att jag ammar. Det låter helt sjukt i mina öron, men dom ska tydligen klara sig upp till 2 veckor utan att göra nr 2!
Hursomhelst - igårkväll kom det då. Och ordentligt! Kan ju säga som så, jag fick storstäda här hemma efteråt. Eftersom både jag, golvet, skötbordet, VÄGGEN, några vaser och såklart Molly fick bajs på sig! Haha.

Idag har jag och gumman varit in till stan en sväng. Träffade Emelie, Jessica och deras supersöta mamma Kicki. Dom fick såklart snusa lite på Molly och som dom gillade det, men vem gör inte det?! :)
Vi drack lite kaffe och pratade på röda lyktan, och sen gick vi en sväng på stan.
På röda lyktan var jag även igår med Sofie och tre nya bekantskaper Malin, Linnea och Mona med barn - utanför och inne i magen ;) det var riktigt trevligt!

Imorgon ska vi till Johanna och Ozzy och umgås alla "våra" mammor som alltid varje onsdag. Då blir det kanske lite mer planering inför lördag också då vi ska ha en halloweenfest!

Nej nu måste jag verkligen avsluta det här och lägga mig istället. Ögonen hänger inte riktigt med märker jag... :)
Godnatt!





Småfötterna...




:) Tänk att man kan vara så liten!
Våran älskling...
Nu ska jag gå och pussa på henne lite!

Sämst

Jag är verkligen sämst på det här med att blogga. Ibland undrar jag varför jag ens ska ha en blogg! Hoppas att jag kommer få tillbaka energin och lite av tiden till det här framöver iaf.

Var väl precis en vecka sen jag skrev något nu. Det går så himla fort! Är ju jämt fredag och söndag känns det som, veckodagarna bara springer iväg. Imorgon blir våran älskade tjej hela 7 VECKOR! alltså snart 2 månader, riktigt galet.
Kändes som att det var nyss jag var gravid och såg ut såhär...


Det är fortfarande så ofattbart att det faktiskt var Molly som låg och sprattlade där inne.
Men jag är iallafall så himla glad och lycklig över att allt faktiskt gick så himla bra, att hon kom ut och var helt frisk och alldeles underbar - våran älskade dotter!


Ikväll ska jag och tjejerna ut och äta på golden. Det ska bli himla gott, och kul att göra nåt annat, fast än det ALLTID känns i hjärtat då jag lämnar Molly hemma även om det bara är en liten stund. Men det är nog bra med lite träning då och då! :)

Nu ska lillan få mat, och sen ska vi ta en liten promenix till mamma.
Trevlig helg!

Fredagsmys

Jag måste sluta skriva att jag ska komma med en bättre uppdatering imorgon i mina inlägg. Såg nu att jag hade skrivit i tisdags att jag skulle lägga upp bilder på Molly i onsdags, men som ni nog har märkt så blev det ju inte så... :P

Idag är det FREDAG, så efterlängtat! Jag älskar fredagar som nuförtiden alltid bjuder på fredagsmys framför Idol på tv. Jag är en tönt, jag vet. Men Idol ÄR bra! :)
Ikväll blir det dessutom extra trevligt då vi får hit Emelie och David på besök. Hade tänkt introducera David lite i bebisvärlden så att det kanske händer nåt där nångång!
Och då är det ju himla tur att just våran tjej kanske är världens snällaste! ;)





På den sista bilden hade hon just "skrattat"! Det är så himla irriterande att jag ALDRIG hinner få med hennes leenden på bild. Men snart så :)

Trevlig helg på er, och nu säger jag bara.. Vi hörs någon dag! :)

LESS!

Åh varför startade jag ens detta projekt? Nu sitter jag här halvt mitt i natten med hårfärg i håret, IGEN...
Hade inte tänkt göra nåt idag, men efter att jag gått förbi spegeln nog så många gånger så insåg jag att jag var tvungen.. Den där gulblonda färgen är verkligen inte någon höjdare. Okej om man är 14 eller så :P
Och då man dessutom lyser som en sol på skallen är det inte så roligt längre!
Jaja vi får väl se hur det här blir då... Såg inte alls så lovande ut då jag höll på att sätta i färgen, det gula ändrade helt plötsligt färg till nån slags lilarosa läcker nyans. Så det här blir spännande ;)
Vi får väl se om jag ens går utanför dörren imorgon.

Måste gå och kolla läget nu... Men jag uppdaterar bättre imorgon. Då ska jag även lägga in lite nya bilder på lillgumman.
Var förresten och vägde henne idag. 3690g! Det tar sig :)

Natti natti!

Morrn morrn

Nu är helgen snart redan över.. Man hinner inte med kan jag tycka.
Gårdagen spenderades mest hemma, Johan jobbade till 1 så jag och lillälsklingen hade mysdag tillsammans - som så många andra gånger :)
Då johan slutat for jag en sväng på gallerian och sen for vi och handlade kvällens mat och onyttigheter. Det blev fläskfilé, potatis och grönsaker i ugn till middag. Himla gott!
Om jag ska vara ärlig så har jag inte alls gjort mat många gånger hemma sen Molly kom, vi har blivit riktigt bortskämda av speciellt mamma(mormor) som ofta bjudit oss på mat eller t o m kommit hit och LAGAT den :P
Är ju tur att hon får ut nåt av det också, för jag tror inte att hon blir så ledsen då hon får träffa sitt lilla barnbarn!
Och då vi ändå har mat på tal kan jag ju meddela att jag nu försöker att dra ner på mitt socker och fikaintag, okej från och med idag... Jag ska verkligen försöka att inte trycka i mig alla dessa onyttigheter varenda dag, för nu vill jag ha bort min hängande dallriga mage, haha.
Jag och Sofie har bestämt oss för att börja träna senare, på riktigt, alltså gym. Men det får bli efter våra efterkontroller och då vi kommit fram till vars vi vill träna. Själv är jag väldigt sugen på Step-in, nära och bra! Men vi får se hur det slutar, ska kolla lite priser och så också.

Nu har vi just vinkat av pappa som for till a-jaur och ska spela innebandymatch. Matchen börjar dock inte förrän 14.30, men eftersom att dom samåker med ett annat lag som spelar före så var dom tvugna att fara så tidigt. Så han är väl inte hemma förrän 19.00 ikväll kanske... Trist.
Vad jag och Molly ska hitta på idag har jag än inte bestämt mig för, kanske att vi ringer hit något besök, eller så far vi och hälsar på mormor. Skulle även behöva till barnens hus och köpa ett babygym, för nu ser man verkligen hur uppmärksam hon har bötjat bli. Kan ligga och titta på saker länge. Så sött så! :)

Ska dricka lite kaffe nu så kanske jag piggnar till lite... Vi hörs!

Jag är så trött!

Vet inte vad som har hänt, om allting kanske kommer efteråt. Men nu är jag då så sjukt trött. Har ändå fått sova ganska bra inatt, somnade väl kring 11 och så var jag och lillan vakna ungefär mellan 3-4 inatt och sen sov vi till 9.30(!). Men ändå så kunde jag inte hålla ögonen öppna nu mellan 14.00 och 16.00. Så jag och lillan har sovit tillsammans i soffan i vardagsrummet. Himla mysigt, men nu har jag ont i nacken! :)

I veckan har vi inte haft så mycket för oss.. Igår var vi hos Sofie med alla dom vanliga + bebisarna. Och sen for vi hem för lite matning till både henne och mig själv. Mamma kom hit också och var med Molly i 1,5 timme så fick jag vara iväg en stund på "ladies night" på ångsågen. Kul att göra nåt annat!
Johan har vi knappt sett till nåt i veckan, i måndags jobbade han över, tisdag hade han träning, och igår jobbade han på den där tjejkvällen dom hade. Så ikväll ska vi mysa!
Jag har iofs en del hårfärgning som jag måste ta tag i, men han är ju iallafall hemma och det är ju skönt.
Angående hårfärgningen så ser jag nu ut som en kyckling - minst sagt. En kyckling med mycket orangea detaljer! Så det ska jag försöka ordna till ikväll, får ser hur jag lyckas...

Imorgon har jag planerat att fara in till stan ett tag. Det som jag nästan gjorde varje dag förut händer nu som bäst bara en gång i veckan. Fast det är bra, går betydligt mindre pengar ju. Får se om jag lyckas hitta nånting fint, skulle verkligen behöva en höst/vinterjacka. Men det är så himla svårt att hitta tycker jag, men kan ju hoppas att jag har turen på min sida imorrn!   

Vad mer har hänt, jo dopet är bokat. Blir den 21 november i Piteå stadskyrka. Lokalen efteråt är fortfarande lite osäker, men kanske att det blir bestämt imorrn.

Har inte tömt kameran på bilder än, så någon bild på Molly kommer det inte idag. Och på tal om henne så hör jag nu en liten tjej som antingen vill ha mat, eller så bara lite uppmärksamhet. Bäst jag skyndar mig då!
:)
Hejs!

En månad!





Idag har våran älskling hunnit bli en månad! Som sagt, tiden går fort...
:)


Hade faktiskt inte så mycket mer att tillägga idag, får återkomma med mer skrivande någon annan dag.
Nu ska jag skölja ur håret, sitter här med blekning på skallen. Eller inte hela, utan bara slingor. Och jag LÄR bli orange, jaja det är smällar man får ta..
Hejs!

Bvcbesöket

Tänkte bara skriva att det gick himla bra på bvc idag. Lillan var hur lugn och snäll som helst.. Ska aldrig mer fara dit med henne då hon inte ätit på ett tag. Om jag så ska måsta tvinga i henne maten ;) man lär sig av sina misstag!
Hursomhelst, hon väger nu 3445g, så ganska nära min gissning på 3500 då. Hon har ju dock inte ökat så mycket i vikt eftersom att hon för 9 dagar sen vägde 3305g, men sköterskan tyckte då inte alls att jag behövde oroa mig så jag ska väl försöka att inte göra det då! Och som jag skrev i ett tidigare inlägg så tycker jag att hon växt en del på längden. Och det hade jag också så rätt i, 53 långa cm har hon nu kommit upp till! :)

Nej nu ska jag vänta in Idol och sen blir det godnatt. Molly ligger redan och sover för natten, så jag hoppas att hon inte får för sig att vakna snart!
Natti natti :)

Premiär

Godmorgon! Jag blev väckt av lillan kl 07.00 imorse vilket inte alls gjorde nåt, för då hade vi sovit sen 23.00 igårkväll! Man blir verkligen bortskämd ibland :)
Nu har hon fått mat, och då jag har skrivit klart ska hon få ligga naken en stund vilket hon älskar. Jag kan ju bara tänka mig själv hur jobbigt det skulle vara att ha en stor blöja på sig dygnet runt!

Idag tror jag faktiskt att vi ska ta en premiärtur på stan tillsammans! Jag har varit på stan två gånger sen hon kom, men bara utan henne. Så idag får hon följa med. Måste bara se till att ha mjölk utpumpat i flaska så att jag slipper sätta mig på stan och amma om hon blir hungrig. Är alldeles för obekvämt för min smak, så det är ju tur att det går att göra på andra sätt så jag slipper slänga fram tissen för allmänheten :P 
Senare i eftermiddag ska vi också på bvc. Jag förväntar mig iallafall att hon ska ha gått upp till minst 3500, men jag tror faktiskt att det är mer! Det blir kul att se sen :)

Igår var jag, Molly, Sofie och Theo hos Emma och Hugo på såkallad mammaträff. Var himla trevligt och gott! Vi blev bjudna på lunch, kycklingpaj och tacopaj. Pajerna var riktigt goda, och speciellt den med kyckling. Så Emma, jag har ett förslag - lägg upp receptet på din blogg! Det vore himla bra ;)

Nu måste jag ta tag i dagen... Vi hörs!



RSS 2.0