Är sommaren här?!

Vilket väder det är idag! SÅ underbart :-)
Dessvärre har jag inte haft någon bil hemma idag så har inte kunnat fara till mamma och sola. Eller ja, jag har ju fötter att gå med men så hurtig är jag inte...
Man känner sig verkligen instängd i en lägenhet på sommaren. Så alla husägare, NJUT!
Det gör ju inte det hela bättre heller att våran balkong är åt fel håll. Är bara sol där jättetidigt på morgonen och sent på kvällen. Men snart byter vi ju lägenhet och då blir det sol hela dagarna, yes! :-)

Har varit med Sofie på stan idag, vi åt lunch och hann såklart även med att spana på lite kläder. Sofie fick med sig hem ett par jättesöta tygskor som jag tror att hon kommer göra succé i!;) Hon bokade även en klipptid för att klippa kort, uppklippt page?! Vet ej om det stavas så :p Men fegskiten bokade av tiden, och det var ju synd för jag tror väldigt bestämt att hon skulle vara hur fin som helst i det. Nåja, hon kanske ändrar sig igen!



Vad ska man äta idag då?!? Det börjar bli på tiden att kanske bestämma sig för det..

Strålande sol!

Shit vad jag börjar känna mej duktig på att blogga! Blir ju nästan så att jag skriver varje dag! :-)

Idag ska det solas... Ska fara till mamma och lägga mej på hennes underbara altan. Måste försöka fånga varje solstråle innan jag börjar jobba, för då lär det inte bli mycket... Lär förmodligen ändå vara blekast i stan i sommar :/
Tror att Amie ska få följa med, så kan hon ligga ute i skuggan med mej. Då har jag ju nån att prata med :p

Hade nyss ett långt samtal med en av våra äldre grannar.. Det handlade mest om våran festprisse/grillmästare/sopgrävare som bor här nedanför. Själv har jag faktiskt inte så stor koll vem det egentligen är. Men hon sa att han faktiskt är väldigt trevlig egentligen om det nu inte vore för allt det andra. Men det må ju då va...
Senast nu i helgen så var alla soptunnor här nedanför staplade på varann(hm?!), och den stora tunnan var tömd på ALLA gamla stinkande soppåsar och dom var ju då utslängda här utanför.. Äckligt! Ingen har ju dock några konkreta bevis på att det var han eller någon på hans fest. Men det är ju inte konstigt att misstankarna blir stora mot honom pga allt annat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uppdatering: Solen försvann bakom allt för många moln, så jag stannade hemma istället. Ska gå igenom min garderob nu hade jag tänkt. Är mycket där som jag inte använder och som bara tar onödigt med plats, så rensning nu!

Storstädning

Nu har jag och Johan varit riktigt duktiga, jag har storstädat här hemma medans Johan har varit i förrådet för att få lite ordning där. Det var verkligen på tiden! (att gå igenom förrådet alltså...)
När han flyttade från sin lägenhet och hit så hade han packat precis så som säkert många andra killar också gör... Det var alltså köksgrejer blandat med skor och kläder... Haha ;)
Men nu har han varit SÅ noga. T om skrivit på alla kartonger vad dom innehåller också! Perfekt :)

Desperate Housewives ikväll!


Sångfågel

Har precis kommit in från en långpromenad med Amie. Usch va kallt det har blivit helt plötsligt, mina öron känns knappt!
Innan vi gick ut skrattade jag så att jag grät. Johan har sagt tidigare att hon brukar sjunga(yla) till Jason Mraz - I´m yours, och jag har alltid missat det. Men idag fick jag höra... Vilken sångröst alltså;) Mycket vackert! Söta hund :-)
Synd att jag inte hann spela in så hade jag kunnat dela med mej. Väldigt kul var det!

Nu ska jag iväg och hämta Johan på jobbet, sen blir det middag hos hans föräldrar. Skönt!

Grillmiddag och Mors dag

Att gå upp 04.10 igår gick ändå bättre än vad jag trodde. Däremot gick det betydligt sämre att somna tidigt som jag så duktigt hade tänkt. Blir så jävla less när man vet att man ska upp sådär tidigt och det absolut inte går att sova. Minsta lilla ljud gör mig irriterad och jag vrider och vänder på mej hela hela tiden. Så många timmars sömn fick jag inte, men som sagt - det gick ju bra ändå!:-)

Igårkväll så blev det som vi hade tänkt. Grillmiddag hos Anna och Tommy. Vi hann även med att spela några spel och dricka lite för att sedan se eurovision. Nä Charlotte, du var inte så bra som du säkert trodde... Visst, låten är väl helt okej! Men framträdandet - TRÅKIGT! Och att hon ser ut som en blandning mellan en katt och en dragqueen gör ju inte det hela bättre.
(Nej, jag är inte det minsta avis!)
Hon var väldigt söt förut. Men nu, vad fan har hänt?! Inga operationer, ja det tror jag vad jag vill om.
Hursomhelst, kvällen var iaf väldigt trevlig. Det gör jag gärna om snart!:-)

Och idag har det varit, och är fortfarande, alla mammors dag. Och den dagen har vi(jag och min kära mor) spenderat hos mormor. Där åt vi god mat och sedan tårta som jag tog med mig från kvarters igår;)



Nu är det bedtime, natti natti!



Mys & jobb

Hej mina vänner!

Idag är det ju då fredag, som jag hoppas att alla redan vet... Den här dagen började med att jag blev väckt av min chef på kvartersbageriet som först ville att jag skulle komma och jobba imorrn, men sedan slutade det med att jag skulle vara där idag med... Så strax efter 11 befann jag mej i öjebyn. Är ju mors dag på söndag så det är väldigt mycket beställningar av smörgåstårtor och vanliga tårtor. Jobbade iaf till halv 5 och sen for jag förbi johans föräldrar för att hämta Amie och efter det for jag på systemet. Handlade lite alkolhol till imorgon ifall att det blir att vi tar oss nåt... Ser just nu ut som att vi ska vara hos Anna och Tommy(eller. vi har faktiskt inte pratat om vars vi ska vara, tar bara det förgivet:p). Blir isåfall att kanske grilla, för att sedan dricka lite och se eurovision. Det med utgång är jag inte särskilt sugen på, men man kan ju hinna ändra sig :-)
Ska dock upp och jobba 05.00 imorgon, så när jag väl slutar kring 14.00 så måste jag nog försöka vila så att jag orkar vara vaken på kvällen överhuvudtaget :p

Ska snart gå på kioskpiraten och köpa "lite" godis. För ikväll blir det enbart slappning i min sköna soffa!

Tack och hej ;)

Lunch med min darling

Sådär ja... Då har jag just kommit hem från Adana med Johan. Han ville dit och äta lunch idag och inte är man ju sen på att följa med då :)
Det var grymt gott, men hade väl räckt med kanske hälften. Herregud vad mycket mat!

Jaaa, det har väl inte hänt något speciellt sen sist tror jag. Igår for jag en sväng på stan, fick med mej hem en söt liten kofta och en kjol. Jag tänkte eftersom att jag inte köpte nästan nåt i umeå så kunde jag ju faktiskt få unna mej det :p
På kvällen for jag med tjejerna på rollan och fikade, var trevligt att få sig en liten uppdatering om vad som hänt dom senaste dagarna. ÅH jag vill så gärna berätta en sak! Men det får vänta tills jag får ett ordentligt klartecken! :)
Sen efter fikat for jag och johan förbi anna och tommy.. Jag och anna såg desperate medans tommy å johan höll på i garaget med det nya golvet som snart börjar bli klart! Väldigt fint :)

Just ja, igår fick jag också höra att en likadan lägenhet som vi ska flytta in i finns ledig i samma hus som vi redan bor i nu. Skulle ju vara väldigt smidigt med tanke på att vi då inte behöver byta förråd, för där mina vänner är det m y c k e t grejer! Hade tänkt ringa till hyresvärden och höra om det är försent för att kanske ändra sig, men tror ändå jag skippar det. Vi har ju redan skrivit kontraktet klart och allt. Blir bara tjorv. Dessutom vet jag inte till när den lägenheten är uppsagd heller, är förmodligen inte till den 1:a Juli utan säkert senare. Och jag orkar fan inte vänta nå mer...

Nu väntar Amie på att få gå ut på promenad, så hejdå!:)




Helg i Umeå

Då var det Måndag. Väldigt tråkigt, och tiden går så himla fort! Men helgen har iaf varit hur bra som helst... Här kommer en liten sammanfattning.

Fredag : Jag gick upp 7 för att hinna äta, plocka undan och så hann jag även med att fara och sola. For iväg mot Umeå kring 10 och trippen började ju bra tills jag var nästan i Byske. Då hade polisen kontroll så jag fick stanna. Hann ju direkt tänka "nu är det kört! jag tappar körkortet". Fast jag egentligen visste att jag inte hade kört för fort så blir man ju ändå alltid osäker när det händer sånt där. Men det var ingen fartkontroll utan jag fick bara blåsa, så det gick ju bra!:)
Efter ungefär 2tim och 15min så var jag då framme... Bar in min väska hos lena och sen for vi in till stan. Där blev det en fika på "Hedvigs hörna", och sen for vi och hämtade upp Sofie på Ålidhem.
Resten av dagen och kvällen blev det mest lugnt med hockey och godsaker. Väldigt skönt med tanke på hur mycket vi skulle göra dagen efter! :)

Lördag : Sofie och jag gick in till stan nångång runt 10.. Vi hade ju då såklart tänkt shoppa, men det blev inte mycket alls för nån av oss. Jag köpte en kofta och nå underkläder, och Sofie köpte nog bara två klänningar om jag inte minns fel. Fast det gjorde inte alls mycket, var ju inget särskilt jag direkt behövde så!:)
Sedan for vi hem för att göra oss klara för kvällen. Och till middag blev det en stor och god familjepizza, väldigt enkelt när man har fullt upp med annat :)
Kvällen blev iaf riktigt lyckad med en massa söta tjejer! Utgång blev det på "Coverclub"...
Vi kom väl hem kring 3 tror jag, så bara det säger ju mycket!

Jag och Lena


Anna Bu, Fia och Lena


Jag och Anna


Stina och Johanna


Jessica Andersson på Coverclub :)


Det ska inte dröja länge innan jag är tillbaka i Umeå igen, har haft så SJUKT kul!
Tack för i helgen tjejer! :)


Mot Umeå

Sitter och tittar på sanningens ögonblick nu. Och efter det så ska jag hjälpa JOHAN och städa. Det måste nämligen göras eftersom att Anders ska komma hit över helgen när jag är i Umeå hos Lena. Och Anders det är ju då alltså Lenas pojkvän för er som inte vet det! :-) Han är iaf JÄTTEallergisk mot djur men speciellt hundar, så därför måste vi dammsuga framförallt i sängen men även i soffan och även såklart på alla andra ställen...

Jag har tänkt försöka ta mej iväg imorgon kring halv 10, ska först till mamma och byta bil.. Hon ska få ha audin ihelgen så lånar jag min favvobil - clion! Den är ju inte sådär jättebekväm att åka i långt men så grymt skön att köra enligt mej iaf! :-)
När jag kommer fram så ska jag och lena fara en vända på stan, kanske sätta oss och fika eller nått. Sedan ska vi och hämta Sofie nånstans kring 15.00. Hon far nämligen dit med skolan över dagen för att dom ska på nån föreläsning eller vad det då var :p

Nu ska jag se klart detta, vi hörs efter helgen! Sköt om er :-)

Inköp

Har nog mest troligt bestämt mej för det här soffbordet!



Ringde på antnäs nyss och hörde lite om pris.. Och det var betydligt billigare än dom andra borden jag kikat på, och det är ju ändå som läckert! :)
Väntar bara på att johan ska komma hem från grönan nu så att han får se hur det ser ut... Kan ju inte köpa ett bord som han verkligen hatar! :p

Det här blev nog det kortaste inlägget nånsin, men äh! Tack för mej :)

Jobb & hårförlängning

Shit vilket väder! Det regnar och haglar, och dessutom är det nästintill storm ute. Huvva!
Ska vi aldrig få sommar och sol?! Minns hur det var förra året i maj, då låg man ju ute å solade och det var hur varmt som helst...

Igår var jag iaf och jobbade, på kvartersbageriet. Det var väldigt längesen jag satte min fot där. Kul att få surra med arbetskompisarna igen som jag förut var van att se varenda dag. Det är ju verkligen nåt man saknar! Annars var det en väldigt lugn måndag tyckte jag, inte särskilt mycket folk som var och fikade. Och det är ju lite trist, är ju alltid roligare när det blir lite fart så man får stressa lagomt mycket och det händer saker. Men måndagar är ju en ganska neutral dag motför fredagar och lördagar...
Innan jag for och jobbade så gjorde jag hårförlängning på min Emelie. Blev faktiskt förvånad över hur fin hårfärgen var redan i förpackningen, för den brukar oftast vara alldeles för gul så man får sitta med silvershampoo i evigheter, men icket! Det blev jättefint iaf, och jag tror att Emelie också blev väldigt nöjd! :)

Längtar såå mycket till i helgen när jag och sofie ska till Umeå!

Nu ska jag in till stan en snabbis för att prova en klänning som jag lagt undan, och sen far jag nog förbi Anna en sväng.. Heeejs!

Idiot till granne

Sitter nästan och kvävs här inne. Ett pucko som bor nedanför oss satte just igång och grillade på balkongen! Och eftersom vi bor högst så kommer typ all röklukt hit.. Gick för en stund sen ut på balkongen och hörde då världens skrik "man får ju inte grilla på balkong!!"
Det var en väldigt upprörd tant som sa det! :-)
Hoppas att hon fick honom att sluta grilla. Vet vad det är för kille för han är aldrig heller sen på att ha fest varje helg. Drar hit hur mycket folk som helst och dom springer hejvilt i trapporna och skriker i trapphuset. Mindre trevligt må jag säga, speciellt när man ska upp tidigt dagen efter och det är en omöjlighet att somna. Nä, han ger jag inte mycket för!

Då var det fredag igen! Inte illa :-)
Den här helgen blir dock även den, väldigt lugn.. Idag ska jag fara till mamma, färga hennes ögonfransar och sen blir det nog en obligatorisk blandsallad från ängeln skulle jag tro. Det brukar ofta bli det på fredagar :-)
Några andra planer för helgen har jag inte hunnit göra än, eller jo. Ska sätta i löshår på Emelie, det var väl det enda än så länge.. :-)


Var bara tvungen;) Puss Emelie!

Hoppas alla får en trevlig helg!

Torsdag

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska börja med lunchen.. Nog har man en bortskämd karl, får lunchen serverad på bordet när han kommer hem. Börjar känna mej som nån jävla hemmafru!

Idag måste jag in till stan för att göra lite grejer, ska även fara förbi mio och em för att kolla en gång till efter ett soffbord.
Nu är det ju inte såå himla länge kvar, det har gått från 3 månader till 1,5. Man hinner knappt vara med. Är dock lite oroväckande med tanke på att man inte vill att sommaren bara ska flyga förbi som den oftast brukar ha en tendens till att göra :/
Jag kommer ju dock jobba nästan hela sommaren så någon bränna för mej lär nog inte synas till. Men jag får fuska lite i solarie och så ska ju kanske jag och mamma utomlands så det gör inte mej så himla mycket ändå! Jag blir ju rik istället, vilket inte är vanligt!

Nej, nu är det dags att ställa sig vid spisen. haha! Hejs

Lugna puckar

Har inte hänt mycket alls den här helgen vilket har varit väldigt skönt!
I lördags var jag hos mamma hela dagen. Avslutade besöket med en väldigt god middag, nämligen tacos. Sedan for jag och johan hemåt och hann inte vara hemma länge innan vi bestämde oss för att fara till Anna och Tommy. Där blev det mest slappande i soffan, men dom fick även besök av flera arvidsjaurbor som var där och festade när det var cruising. Så dom kom förbi för att se på huset blandannat. Efter dom hade farit tog vi Annas raceraudi in till stan för att kika lite på allt folk och alla bilar som strosade runt överallt. Kan inte vara enkelt att jobba som polis en sån där kväll.. Fast säkert kul när jag förmodar att det inte bara var en dom kunde sätta dit! :-)

Igår så for jag och mamma till Älsvbyn för att hälsa på min kära mormor. Kom hem vid 19 tiden och då var det bara att slänga sig i soffan för att kolla in alla tv-program som går på söndagar. T ex "sanningens ögonblick". Snacka om att förnedra sig själv i tv! Förstår inte hur nån överhuvudtaget vill medverka i det där. Aldrig säger jag bara! Nog ska det plussas på många nollor på pengarna man kan vinna isåfall. Men det är ju tur att alla är olika, för jag ljuger ju om jag säger att jag inte tycker att det är underhållande att se på! :-)

Nu ska jag duscha.

Trötta fötter

Har dåligt samvete för att jag sitter här den här tiden när solen lyser rakt in genom fönstret, antagligen bara för att jävlas med mej!:p
Tror att jag ska fara till min kära mor och sätta mig ute hos henne å sola lite... Men tyvärr så har jag ingen bil för johan for nyss till tommy för att sen fara på grönan, så ska ta å ringa mamma å höra om hon ids hämta mej kanske:)

Har visst inte skrivit nåt sen valborg på dagen så kan ju börja med att säga att vi hade trevligt. Men kan ändå inte komma ifrån att jag är gaaanska less på att festa. Nu ska jag fan inte dricka förrän den 17:e då jag och sofie är i umeå hos min bästa lena! Det ser jag framemot!:)

Så som ni kanske förstår så blir det väldigt lugnt i helgen, känns nästan som att jag inte vill röra mej från soffan på kvällen t om.. Men vi får se, kanske hittar på något ikväll som inte blandar in alkohol såklart.
Igår jobbade mellan 13-17, och efter det passet så var mina fötter inte så pigga längre.. Jag längtade bara efter soffan och tvn så där låg jag i princip hela kvällen förutom när vi var och åt hos johans moster och när jag gick till kioskpiraten för att köpa godis:p
Det låter säkert jättefjantigt för er, 4timmar. Men att jobba i en klädaffär, där man måste ha fina skor - som oftast inte är så sköna, är inte så kul efter 4timmars oavbrutet springande, jag lovar;)

Nu ska jag ringa mammsen.. Sooooool!

RSS 2.0