Är sommaren här?!

Vilket väder det är idag! SÅ underbart :-)
Dessvärre har jag inte haft någon bil hemma idag så har inte kunnat fara till mamma och sola. Eller ja, jag har ju fötter att gå med men så hurtig är jag inte...
Man känner sig verkligen instängd i en lägenhet på sommaren. Så alla husägare, NJUT!
Det gör ju inte det hela bättre heller att våran balkong är åt fel håll. Är bara sol där jättetidigt på morgonen och sent på kvällen. Men snart byter vi ju lägenhet och då blir det sol hela dagarna, yes! :-)

Har varit med Sofie på stan idag, vi åt lunch och hann såklart även med att spana på lite kläder. Sofie fick med sig hem ett par jättesöta tygskor som jag tror att hon kommer göra succé i!;) Hon bokade även en klipptid för att klippa kort, uppklippt page?! Vet ej om det stavas så :p Men fegskiten bokade av tiden, och det var ju synd för jag tror väldigt bestämt att hon skulle vara hur fin som helst i det. Nåja, hon kanske ändrar sig igen!



Vad ska man äta idag då?!? Det börjar bli på tiden att kanske bestämma sig för det..

Kommentarer
Postat av: Lena

ja jag gillare :) längtar till nästa helg!

2008-05-30 @ 10:45:00
URL: http://lena85.blogg.se/
Postat av: Maja

Haha ja precis, får nog börja så vi också :)

2008-05-30 @ 18:24:57
URL: http://majaroslund.blogg.se/
Postat av: Lena

haha ja nu nä'r du säger det så, har inte ens tänkt på att du hade den rubriken, tankeöverföring kanske? :) ja kanske det kanske..va händer ikväll då?

2008-05-30 @ 18:59:38
URL: http://lena85.blogg.se/
Postat av: Lena

jadu vi har ´käkat mat för ett tag sen och nu ere slappning..kanske ska fara bort på ålidhem där alla lär va ikväll, yran du vet :)

2008-05-30 @ 20:15:52
URL: http://lena85.blogg.se/
Postat av: Maja

Ja alltså det var ju tänkt så men igår blev det årets fylla ändå.. Allt utom lugnt! Så idag har jag inte gjort många knop :) Själv då? Vad har du gjort ihelgen?

2008-06-01 @ 01:13:57
URL: http://majaroslund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0