Vad hände med Påsken?

Nog är det väl ganska självklart att man ska bli sjuk å jävlig efter man har varit utomlands.. Som att det inte är nog deprimerande att vara hemma ibland så ska man behöva bli utsatt för världens halsont, snuva och huvudvärk! Skräp.
Har inte gjort många knop idag, vaknade kring 10 tiden och sen dess har jag mest bara legat i soffan å glott på tv.. Såg nyss en film i min ensamhet som jag så starkt gick och hyrde själv. "Heartbreak kid" hette den. Den var absolut sevärd, och jag fick mej några skratt också :-)

Måste då även säga att den här påsken har inte kännts som påsk överhuvudtaget. Förutom det söta påskägget som väntade på mej när vi kom hem i onsdags då!:) Men jag har då inte varit ute knappt nå sen i onsdags. Förutom när jag gick på stan med tjejerna i torsdags och när vi drack lite i lördags. Men det har ju som inget med naturen att göra, jag tänkte ju mer på att grilla och sånt... Har dock tagit länge att ställa om tiden, vaknade 6-halv7 flera dagar irad. T om dagen efter vi var ut! Men då tvingade jag mej själv att somna om, och det lyckades jag med rejält också.. Sov till 12.15! Nämen tidsskillnaden är ju 6tim mellan här och thailand, alltså framåt.. Och det har man märkt:-) Nu är det snart läggdags där ju..

Annars var det då trevligt i lördags, frida hade fixat så mysigt med tilltugg och dukat nere i deras lyxiga källare! Grymt synd dock att hon va tvungen fara å jobba söndag!
Men deras källare, eller "peppes källa" haha! Är nog förmodligen alla karlars dröm, för där finns det biljardbord, bastu, stora biosoffor, en STOR väggtv och det bästa, en bar!:) och en välfylld sådan!
Tyvärr tog jag inte så mycket bilder, men nån kan jag kanske bjuda på. Tjejerna och dom andra börjar vara måttligt irriterade på min kamera, och smygfota är en omöjlighet i detta sällskap, haha :-)



Sådär ja!
Nu ska jag bege mej ner i tvättstugan, och sen återta min plats i soffan. Hoppas alla har haft en bra påsk!

Dags för uppdatering!

Oj vad jag känner att jag ligger lite efter här... Var längesen jag skrev!
Nu har jag iaf äntligen börjat känna mej som en människa igen, har varit riktigt svårt att komma igen efter resan. Har slocknat senast 21 på kvällarna och vaknat hur pigg som helst sådär kring 6-halv 7.. Men tidsskillnaden är ju trots allt 6 timmar så det är ju inte så konstigt. Nu är den alltså lite drygt 9 där på kvällen... :-)

Resan var då hur bra som helst... Längtar redan tillbaka :) Var mycket blandade känslor när vi skulle åka hem, självklart är det ju alltid borta bra men hemma bäst, fast jag hade ju fått höra av min kära mor hur kallt det var här och att det snöade hela tiden. Och när man då låg där i nästan 40 graders värme på stranden så kändes inte kylan SÅ lockande! :P
Men en av många saker jag iaf har lärt mej med resan är att nästa gång ska vi inte fara runt lika mycket.. 4 ställen på två veckor är lite väl tight faktiskt. Däremot skulle jag aldrig palla att vara på samma ställe så länge men två boenden och massa utflykter hade räckt gott och väl på två veckor! Men vi har ju då redan planerat in en resa nästa år med sofie & krille och då ska vi vara borta i 3 veckor, så då får vi väl se till att inte fara runt lika mycket då istället..
Annars då.. jaa, jag kan då säga direkt att thailand är lätt det finaste stället jag varit på. Hur vackert som helst, man kan inte förstå det förräns man har upplevt det. Det är bara sånt som man ser på vykort, överallt. Turkost och kristallklart vatten, kritvit sand, stora berg och ja... helt sjukt :) Jag rekommenderar verkligen alla som inte varit där att fara!

image17


Fler bilder finns på min pixbox, Anna84. Kommer lägga upp ännu mer där också.. Hade inte så mycket utrymme nu:/

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen fara å äta gomiddag hos johans föräldrar... Ha det!:)

Phuket - Karon Beach

Tjoho!:)

Har for ett tag sen kommit ut fran duschen efter forst nagra timmar vid poolen pa hotellet och sedan motte vid Anna och Tommy nere pa stranden och dar blev vi ocksa nan timme...:P
Ska alldeles strax leta upp en tuktuk och aka in till Patong. Ikvall ska det shoppas!!!
Har hort talas om ett stalle som heter O Top Market dar det tydligen ska finnas massa grejer... Jag ar laddad!

Igar kom vi ju da hit till Phuket fran Phi Phi... Kandes skont att veta att vi inte ska resa nat mer innan vi ska hem. Har blivit ganska mycket resande, fast samtidigt hade vi nog blivit uttrakade om vi varit pa samma stallen for lange..
Pa kvallen sa for vi in till Patong for att hitta nagot lite psogare utestalle aven da med Anna och Tommy och Annas bror... Vi hamnade tillsist pa Bangla Road... Herregud vilket stalle. Transor overallt och gamla gubbar med smaflickor och till och med smapojkar som dom gick och holl om... Usch!!
Vi lyckades dock hitta ett normalt stalle dar grabbarna tavlade mot bartendertjejerna i att hamra ner spikar sa fort som mojligt. Kan meddela att dom aldrig vann.... :P

Ma far ta och uppdatera nar vi kommit hem mer ingaende om resan... Nu maste vi kila... Kram pa er!!

Phi Phi

Nu ar klockan fem i tolv har, och vi sitter och vantar pa varan taxi som ska ta oss till hamnen darifran baten till Phi Phi gar:) Blir kul att fara dit och se sig omkring i lite normalare forhallanden... Utan all packning och med alldeles for mycket klader pa sig alltsa:-)
Tiden har pa Koh Lanta har varit jattebra, lugnt och skont... Har mest bara legat vid poolen och pa stranden hela dagarna, och sen nar det har blivit LITE svalare har vi tagit moppen till saladan och handlat lite smatt och gott..
Igar kopte johan en t-shirt for 180bath alltsa 36kr. Det ar billigt!

Tittade tillbaka lite pa mitt forra inlagg och sag att det sag javligt skumt ut... Stora bokstaver och rosa, vet inte om det verkligen ser ut sa eller om det bara ar harifran... Var da inte meningen iaf, utan jag rakade komma at nan knapp:P Och dessa tangentbord ar inte alls sa latta att forsta sig pa...
Jaja, nog om det.. 

Pa Phi phi, eller utanfor sa ska vi iaf snorkla. Det kommer sakert va lite laskigt i borjan med alla fiskar och sa. Men jag har da bestamt mej for att jag ska gora det iaf... Ar sakert hur coolt som helst nar man val ligger dar och flyter!
Blir aven att ta en bat och fara runt till lite olika oar, t ex Maya Bay & Monkey Beach.

Skriv garna kommentarer sa jag far hora hur ni har det! Kramar

Hej Sverige!

Hej dar hemma! Har inte kannt att jag haft tid att skriva har an, men ska forsoka att hinna med lite nu iaf...
Sitter just nu pa Koh Lanta pa varat hotell som heter Gooddays Lanta Chalet & resort. Fick lite panik i tisdag nar vi val kom hit efter en lang taxiresa med en galen chauffor som korde 140 pa en jatte smal och krokig vag... Huvva! Men vi overlevde da som tur var:)
Varan resa borjade ju med att vi landade i phuket, sen tog vi en bat till Aonang, trodde vi. Vi fick mellanlanda pa Phiphi oarna dar det iofs var jattefint men med all packning och i den har varmen och resklader var det inte lika kul som det kunde ha varit. Baten till Ao Nang gick inte forran 6 timmar senare... Gah! Val framme dar sa blev vi bortskamda, herregud vilket fint hotell vi bodde pa... Riktig lyx! Darfor var bade jag och johan ganska negativa nar vi kom hit till Koh Lanta. Men sa ar det inte langre, vi har varit ute och kort moppe bade igar och idag. Var grymt skont nar det flaktade och sa var det ju kul att se sig omkring lite lange bort pa on...
Det ar mycket odlor har kan jag saga till er som inte varit i thailand forut. Var livradd i borjan men borjar kannas battre ju langre tiden gar... Kanns helsjukt att vi faktiskt redan har varit har i 5 dagar!

Hade tankt hinna lagga upp nagra bilder pa min pixbox, men det tar sa fruktansvart lang tid sa det far vanta tills vi kommer hem. Johan har iofs lagt upp nagra bilder pa resedagboken sa njut av dom sa lange:P

Nu ska jag kila vidare, kanske uppdaterar nan mer gang om jag hinner!
Skot om er dar hemma:) Hejsvejs


Hejdå Sverige!

Sista natten hemma då... Väskorna står packade i hallen och lägenheten är städad och fräsch! Med andra ord så är nästan allt klart nu. Har just färgat håret och ska strax byta sand i kattlådan, sen måla naglarna och plocka ögonbrynen!:P
Känner inte för att sova allt för mycket inatt så ska pyssla på ett tag till för att sedan vakna före 8 imorgon.
Ska försöka att va trött på planet så att man kanske får somna en liten stund iaf.. Får se om min plan funkar!:-)

Känns helt overkligt detta. Men imorgon natt 01.30 svensk tid landar vi i Phuket. Då börjar jag förhoppningsvis förstå att det är på riktigt!

Ha det så bra alla här hemma i kylan. Ska tänka på er;)
Skriver kanske något inlägg därifrån, vi får se!
Ciao!!!

Hur svårt kan det va?

Åh va bra det var! Är grymt glad för att Linda Bengtzing gick vidare... Hon är Så bra!:)
Var dock synd att det inte blev Sibel istället för Charlotte, hon är ju så himla söt i jämförelse med divan perelli... Får hoppas att hon går vidare i andra chansen då istället :-) Det missar dock jag så får väl hålla mej uppdaterad på aftonbladet då eller nått!
Och fronda, som man älskade hans låtar förut i sina yngre dar:p Inte var ju kanske den här låten bland dom bästa, men helt klart en låt som kommer tålas att lyssna på när man festar och så!:-)

Gick då bra på jobbet idag, allt som jag gör går väl iofs grymt bra nu... Tänker hela tiden "jag får ju fara snart" så det är nog av den anledningen!
Efter jobbet gick jag och solade och sen hämtade mamma upp mej där så for vi till henne.. Blev dessvärre inte någon färgning idag heller, så vi ska försöka att klämma in det imorgon när vi ska till mormor. Det ordnar sig nog!

Nu kom johan och amie hem... Så ska mysa, hej!

Lördag

Godmorgon! Usch vilket tråkigt väder... Kändes inte alls så kul att behöva gå ut idag. Snö ligger inte på min 10 i topp lista direkt:/
Ska strax fara och jobba. Lär bli en grymt stressig dag den här lördagen också. För idag är det nämligen den riktiga långlördagen... Förra hade vi också öppet längre för att chefen var helt säker på att det var då, men så var det ju inte.

Igår var vi och åt middag hos mamma, eller köpte med oss mat dit från ängeln:)
Och jag åt som vanligt en blandsallad! Sen for vi hem och såg let´s dance och bara tog det lugnt i soffan framför tvn. Chipspåsen var såklart på plats:P

Ikväll blir det nog ungefär samma skulle jag tro. Eller jag ska till mamma idag med efter jag slutat jobba, har lovat att färga hennes ögonfransar...
Är riktigt många bra som ska vara med i melodifestivalen ikväll, dom måste ju ha sparat det bästa till sist. Förutom Carola och Sanna då... Det blir riktigt kul att se!

Idag har vi ju ett till födelsedagsbarn kom jag på! Grattis Mickis 25 år!!!

Kände inte för att vara så långvarig idag, så jag tror att jag avslutar det här ganska ogivande inlägget nu...
Uppdaterar kanske sen. Hej!

RSS 2.0