Lovely friday!

Yess, idag är det fredag! Mycket uppskattat :)
Lär dock inte hända så mycket idag, har varit iväg tidigare med Anna på Mio och sen åt vi lunch på Max. Mums!
Åhh jag blir så sugen på allt då jag strosar runt i möbelaffärer. Typiskt mej att vilja köpa massa nya grejer varje gång vi flyttar... Men samtidigt så ser ju alla ställen så himla olika ut så möblerna passar ju inte överallt, tyvärr..
Ska iaf börja med att få iväg köksbordet. Och just nu ser det ut som att jag har en köpare, nämligen Anna! Så då blir det att beställa ett större köksbord, högblankt vitt med svarta skinnstolar står på inköpslistan!

Har än inte orkat ta tag i tapetjakten, har bara börjat lite smått med att följa sofie och så. Men aldrig kollat ordentligt.. Vi kommer att behöva 3 olika fondtapeter. Har en redan som vi inte hunnit sätta upp i den här längenheten så det är ju bra. Resten av tapeterna var helt i min smak, vita. Så dom får stanna - OM det nu inte kommer vara massa hål och grejer när dom tar bort deras tavlor och sånt.

Idag blir det förresten kontraktskrivning... Ändå lite pirrigt, men det är nog i onödan det pirrar skulle jag tro!:)

Fridas babyshower

Såja, nu behöver man inte längre hålla hemligt det vi hade planerat i flera månader! Nu har vi haft våran efterlängtade "babyshower" för frida! Det blev mycket lyckat, och hon blev då verkligen överraskad. Ja typ livrädd, stackars liten!:-)
Jag johannorna emma och sofie samlades kl 4 idag hos johanna för att pynta och göra klart allt till kl 6 när frida skulle komma som hon trodde på tjejmiddag. Vi hade planerat allt, skulle t om gömma bilarna som folket kom i bakom deras hus så att inte frida skulle känna igen olika bilar. Så vi började med att gå ut alla tjejer på gården för att flytta undan deras studsmatta som stod precis där bilarna skulle stå. Ja då tänkte vi ju givetvis gå in efter det för att börja göra iordning, MEN då upptäckte vi ju att vi var utelåsta.. Hahaha. Johanna hade gjort så att ytterdörren låstes direkt man stängde den och emma hade varit så noga med att låsa altandörren efter sig. Så då sprang vi först runt där ute som yra höns innan vi kom på en lösning, vi fick fara till tommes jobb för att hämta hans nyckel. Tur att det gick annars vettefan vad vi hade gjort! Men kul var det, det hör ju som till att nånting nångång ska gå fel när man planerar sånt här!

Knäppte ett kort på frida med sötmagen... Imorgon går hon in i vecka 30! Herregud vad tiden går fort... Snart är ju lilltjejen här!!:-)



Idag har vi även hunnit med att besikta huset, och det gick då hur bra som helst.. Var inga större fel utan bara några smågrejer som är lätta att åtgärda. Så på fredag blir det kontraktskrivning!:-)

Nu ska jag fortsätta se "vem kan slå filip och fredrik".... Hejs!:)

Köksbord med stolar säljes!

Ska sälja mitt köksbord med tillhörande stolar pga husflytten!
Allt är i valnöt och bordet är 140x90cm med höjd 75cm.



Paketpris: 3000:-

Skriv om ni är intresserade!

Lite mer bilder...

Här kommer lite bilder som jag snott från hemnet på huset!


Hallen


Köket


Matplats


Vardagsrum


Sovrum 1


Sovrum 2


Sovrum 3


Planlösning uppe

Planlösning nere


Vad tycks? Jag tror att det här kommer att bli grymt bra, vi ska ju renovera en del men det kommer inte bli allt på en gång utan vi får ta lite grejer då och då! Weeeeyyy, jag är lycklig!:-)


Husägare!!! :-)

Jag kan inte fatta det, men vi fick huset! Känns riktigt overkligt :-) nu får vi bara hoppas på att besiktningen går bra, ska ringa och boka tid för den imorgon..

Här kommer en liten bild på vårat blivande hus....



Nu börjar Idol! :-)

Nu är det krig!

Vaknade med en klump i magen imorse, precis som man får när man är riiiiktigt nervös för något. Och det är min anledning även den här gången.. Har sovit grymt oroligt så jag tippar på att den här dagen kommer att bli dubbelt så jobbig som gårdagen. Nu är vi nämligen mitt uppe i budgivning på huset... Är tydligen vi och ett par till inblandade, och jag tror mej veta vem det är så känns inte som att dom kommer ge upp i första taget :/
Men blir det inte det här så får vi väl försöka leta vidare och förhoppningsvis hitta något annat intressant... Finns inte mer att göra.

Nu ska jag ta tag i lite städning här hemma, är verkligen behövligt... Återkommer väl senare med hur det gick. Heeejdå!:)

Hm, fest eller inte fest?

Sitter här och är väldigt kluven just nu... Skulle egentligen ha varit med anna ikväll, men hon blev sugen på att följa med sara mfl ut till svinöra med båt för att förfesta där. Men det bangade jag på, har ju inte direkt varit nån värme nu på kvällarna och att sitta mitt ute i vattnet är nog inte varmare precis...:/
Så jag bestämde mej väl egentligen för att bara vara hemma och ta det lugnt, men har nu börjat fundera på att fara dit där johan och några till ska vara. Bara grabbar är det ju, men vafan... Kan ju kanske vara kul det me ibland. Hm...
Ja vi får se hur kvällen artar sig egentligen..!:-)
Det enda jag vet är att nu ska jag fara till munksund för att sola. Suntan här bakom oss är sämst och på solariet vid busstationen törs jag inte in nå mer pga alkisarna som hänger där, så munksund känns som ett säkert kort om än det är lite längre!

Ha en trevlig kväll... Hejjs!

RSS 2.0