Viktupdate

Sådär ja, då var det bortgjort. Tror ni jag har gruvat mig nåt?! Tänk om hon inte hade gått upp bra och vi varit tvungna att utreda det eller så.
Jaja, hursomhelst så blev det då inte så. Hon hade gått upp 540g på 3 veckor och väger nu 6840g och var 65cm lång! Vilken tur :)

Hittade två bilder som jag inte har lagt upp. Så här kommer dom!



Oj vad vi kommer få slänga ut pojkar härifrån sen ;)
Hennes vackra ögon gör ju så att man smälter själv!

Nu kommer snart mamma och mormor hit med pizza.. Det kommer verkligen att sitta där det ska!
Trevlig kväll :)

Dadada

Det här blir inte lätt, jag har haft Molly på golvet här bredvid mig och tränat lite. Men hon blev helt plötsligt less och sitter nu i mitt knä medans jag skriver. Hon anfaller tangenterna typ hela tiden och blir arg då hon inte får röra :)
Och på tal om träningen så har nu dragit sig en bit på mage. Kanske att hon börjar hitta taktiken snart då!

Idag ska vi vara på bvc halv 3 för att väga henne igen. En extrakoll eftersom att hon hade gått upp så lite sist. Jag hoppas att det går bra! Finns då hursomhelst inget mer jag kan göra gällande maten just nu, för hon äter massor! Jag kan inte fatta hur allt får plats i hennes lilla mage :)
Såhär ser det ut just nu:
06-07.00 Flaska 200ml
10-10.30 En stor portion gröt. Brukar göra från ca 2dl vatten.
12-12-30 Ofta nåt litet mellanmål
14.00 Flaska 200ml
17-17-30 En stor burk puré + efterrätt
19.15 Flaska 200ml

Mattiderna är lite konstiga nu eftersom att jag nyss har fått henne till att börja äta purén. Hon har totalvägrat i flera veckor och bara velat spy och ibland gjort det. Men nu har jag hittat en sort som hon tycker om, så vi kör med den ett tag, och sen får jag börja blanda ut den med andra sorter. Då kommer hon förhoppningsvis börja äta det också. Tror att första testdagen blir idag.. Men det tar som emot ändå, för det värsta som finns är ju ändå när hon inte vill äta. Så jävla frustrerande!
Hursomhelst, då purén börjar funka bättre så ska vi byta ut ersättningen mot välling och så ska hon få två burkar per dag, och välling morgon och kväll.

Hon upptäcker förresten nya ljud hon kan göra nu varje dag. Det började med att hon bara skrek rakt ut, och inte av ilska utan hon log efteråt. Nu har det övergått till ett jättesött "dadadada, nananana". Så låter hon nu typ hela dagarna.. Och ibland får hon till det extra mycket så att det blir "DADADANANANA" och det är oftast då hon ser Sigge :P
Sötunge!
Ska försöka få det på film nångång, men det är inte så lätt. För direkt jag tar fram kameran eller videokameran så blir hon tyst och vill ha den istället :)

Men nu börjar hon bli lite missnöjd, är nog grötsuget som spökar.. Skriver väl en snabbis sen om vikten.
Hejs!

Rösta på min bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM


Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Kram!


Lördag

Usch vad jag är trött. Funderar seriöst på att lägga mig NU. Haha.
Imorgon ska Johan dock ta morgonen med Molly, så vi får väl se om jag tror mig till att ligga kvar i sängen en stund. Säkert inte!

Idag har vi varit in till stan och träffat söta Emelie, vi fikade på kvarters och sen gick vi en runda på stan. Alltid lika trevligt :)
Sen for vi bara hem en kort stund och så fick Molly en flaska, och efter det bar det av till mamma för att äta lite. Därifrån kom vi kring 7 och Molly somnade för natten ungefär kvart i 8. Hon var riktigt trött, precis som jag..

Annars har det inte hänt så mycket mer i helgen.. Igårkväll var det ju meningen att vi tjejer skulle ut och äta på challenge. Men vi blev så få så vi bestämde oss för att skjuta upp det någon helg. Så det blev en lugn kväll framför tvn och let´s dance istället.

Usch vilken trist inlägg, jag vet. Men jag hade faktiskt inte så mycket att komma med..
Kanske att det blir godnatt nu då. Johan ser fotboll och det var jag fakiskt inte så sugen på :)
Vi hörs!

En liten bebis!

Äntligen får jag berätta!!!

Emelie & David ska bli föräldrar, i oktober, den 13:e för att vara exakt :)
Jag är SÅ SÅ SÅ glad för deras skull. Och såklart för min också, om man får vara lite ego? :)
Nej men hursomhelst, jag längtar så mycket tills den lill* tittar ut! Själv hoppas jag ju att det blir en flicka, Molly behöver lite fler tjejkompisar ;)



Titta vilket vackert barn det kommer bli!!! :)
Grattis mina underbara vänner.
Ni kommer att bli världens bästa föräldrar, men såklart får ni dela plats med mig och Johan och några till också ;)

Fortsätt!

Sådär ja! Nu fick jag tigga till mig lite kommentarer ;) haha. nämen det blir så himla mycket roligare att skriva då ju. Känns som att jag lika gärna skulle kunna skriva allt i en dagbok med lås på hemma istället, om jag inte fick några kommentarer alltså.
Så nu hoppas jag att ni fortsätter med detta skrivande, om ni vill göra mig glad så :)

Har just plockat undan en hel hög med leksaker som var spridda lite här och var i huset. Vi har haft besök av Johanna, Ozzy, Frida, Mira & Sofie. Theo är ju tyvärr sjuk, så han kunde inte följa med idag..
Ungarna var ändå lugna idag. Molly var mest bara tyst vilket hon ofta är på våra mammaträffar.. Jag vet inte om hon bara sitter å fascineras av dom andra barnen och glömmer bort att hon kan "prata" själv eller vad det nu kan va :)
Mira hittade en ny kärlek. Hans namn är Sigge och är våran stora katt.. Då jag släppte ut han bröt hon ihop på golvet. haha. Sötunge!
Ozzy han var också rätt nyfiken på Sigge, men han hade mest fullt upp med att ställa sig upp mot gåstolen och våra ben, som han är så himla duktig och har lärt sig redan vid 8,5månads ålder!

Tog inte så många bilder idag, blev nog bara på Ozzy och Molly. Men jag lägger upp några andra bilder på barnen som jag inte lagt upp från förrförra veckan också.. Enjoy!


Ozzy vill stå mot gåstolen :)


Frida & Mira för nån vecka sen


Ozzy!


Mira & Ozzy


Och Hugo som har fullt upp med lampsladden :)

Nu vet jag

Nu har jag kommit fram till varför jag bloggat så lite på senaste tiden.. Dels då pga att jag inte har haft så mycket på hjärtat. Men även för att jag tycker att det skrivs så lite kommentarer nuförtiden! Det är jättetråkigt ju. Är ju alltid kul med lite respons på bilder och annat som man delar med sig av!
Jag själv är väl kanske inte den bästa på att kommentera, men jag försöker! För jag vet minsann hur kul det är att få :)

Nä nu ska jag fanimig strejka!

Filmen :)



Med mycket hjälp av Malla så fixades det till slut! Och fort gick det när hon hjälpte till.. :)

Mitt barn kan faktiskt också dreggla som ni ser ganska tydligt här, haha. Jag hann inte filma så länge för minnet blev fullt i kameran. Men en kortis blev det ju iallafall.
Hon är så jävla söt nu när hon har börjat skratta så mycket, jag dör :)
Både jag och mamma höll på dö i skratt som säkert hörs ganska tydligt. Jag började även skaka med kameran då jag skrattade så därför hoppar det lite :P

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Riktigt skönt!

Måndag

Det var ett tag sen, jag vet. Men jag har faktiskt inte alls haft nån lust till att skriva, så därför har jag inte gjort det helt enkelt :)

Helgen har iaf varit jättebra! I fredags var vi bara hemma och hade lite fredagsmys. Och i lördags var vi ett gäng brudar hos Johanna.D. Blev någon cider och några Galliano :p
Var hemma kring 1 och var pigg och alert igår. Det var skönt! Jag och Johan tog en promenad till mamma för att ge hennes katter mat som jag varit kattvakt åt i några dagar. Mamma har varit i sthlm. Var ju så grymt fint väder igår också, riktigt härligt!

Idag har vi varit hemma hela dagen. Mamma kom förbi och var här i någon timme. Med sig hade hon massor med kläder och leksaker till Molly! Tack tack :)
Jag hade tänkt lägga upp en film från idag, men jag förstår mig inte riktigt på det där än. Har gjort ett konto på youtube och lagt in filmen där. Men längre än så har jag inte tagit mig än ;)

Mollys hosta är förresten fortfarande jättejobbig med henne. Varken hon eller vi har sovit en hel natt nu sen snart två veckor tillbaka. Hon vaknar ju flera gånger per natt av denna dumma hosta. Tycker så synd om lillhjärtat!
Imorgon ska vi på ännu ett läkarbesök. Så vi får väl se vad som sägs där, och om vi kanske kan få nån ny medicin..

Lägger upp lite bilder nu och så får ni se filmen nån annan dag. För nu ids jag inte tjorva me det där nå mer..








Tjing tjing!

Nytt hus

Hello hello. Ska strax gå och duscha och sen måste jag städa undan här lite, Sofie & Theo kommer nämligen hit lite senare. Var meningen att vi skulle vara här och ha mammaträff med Lea och Mona, men tyvärr så hade inte Lea nån bil så vi får ta det nån annan gång!
Det börjar gå riktigt trögt med våra träffar, så nu jävlar tjejer måste vi styra upp detta!
Malla, sluta jobba! ;)

Och så till en annan sak. Jag hittade ett hus som jag vill ha förra veckan. Tyvärr inte alls i våran prisklass, så det blir ju inget. Men oj så fint det var!
Jag tycker ju jättemycket om vårat hus som vi har nu. Trivs jättebra faktiskt. Men det är alldeles för litet! Nu går det ju bra, medans Molly är såpass liten. Men sen då nästa barn kommer blir det nog ganska trångt..
Nej men inte ska vi flytta än. Nog blir vi väl kvar här ett tag till. Men jag kan ändå inte låta bli att kika in på hemnet lite då och då :)
Huset som jag hittade ägs dessutom av en släkting till Johan. Och är på Pitholm, helt rätt! Men ja.. Några 100 000 för dyrt faktiskt.

Blir inga bilder idag heller.. Nästa gång!
Dags att göra lite nytta nu då! Vi hörs :)

Sällskapssjuk!

Ja idag är jag sällskapssjuk nånting. Och tyvärr fick jag inte stilla mitt behov idag som jag tänkt.
Vi har ju varit hos Sofie. Men jag hann knappt prata med tjejerna överhuvudtaget. Molly var inte på sitt bästa humör så jag fick sitta med henne hela tiden, eller försöka få henne att somna. Men det gick såklart inte..
Hon sover alltid kl 1 på dagarna.. Och när man då far iväg så får man ju bara hoppas att hon kan sova där man är, ibland går det bra, men ofta går det sämre. Idag gick det sämre.
Direkt jag tog på henne ytterkläderna och satte henne i bilstolen så blev hon tyst. Och somnade det gjorde hon direkt jag startade bilen.. Jaja :)
Hursomhelst, jag har varit hemma alldeles för länge nu och känner att jag håller på att bli liiite knäpp. Eller det må ju då va att jag måste va hemma. Men jag behöver surra av mig lite!
Imorgon kommer Anna hit, så det är ju tur! Men det blir nog bara en stund på förmiddan för sen skulle hon vidare till Linnéa och Melvin.
Så om någon känner sig sällskapssjuk efter lunch så står dörren här öppen! :) kanske inte släpper in vem som helst, men ja nästan :P

Då vet ni!

Zombie

Jani, här sitter jag. Förjävligt trött och alldeles likblek i ansiktet. Det är resultatet av 3 jobbiga dagar och 4 jobbiga nätter. Ska vara oerhört tacksam över att Molly sover så bra som hon gör i vanliga fall. För nu är jag helt knäckt. Tänker bara på dom som inte får sova en hel natt på flera månader, bara någon timme i sträck, det måste vara tungt. Huvva!
Hursomhelst, inatt har Molly vaknat väldigt mycket. Hon har hostat massor, och jag har plockat upp henne. Sådär här vi hållt på i princip hela natten. Till slut kring 5 tog jag över henne till oss. Och då somnade hon faktiskt och sov i sträck till 09.20! Jag blev ganska chockad då jag kollade på klockan och insåg att den ju nästan var mitt på dagen :)
Det betyder iallafall att den här dagen blir ganska konstig. Mat och sovrutinerna går ju som inte att följa idag, så vi får göra det bästa av situationen iallafall. Det blir nog bra!
Hon sover nu, och när hon vaknar ska hon få gröt som hon vanligtvis brukar få kring 10 på morgonen. Sen tror jag att vi ska gå på en promenad till mamma. Måste ut i det fina vädret känner jag!
Jag hoppas dock att förkylningen börjar avta nu, för hon har då varit feberfri sen igår på eftermiddan och snuvan har blivit bättre. Men hostan är dock envis med henne.
Vi får väl se om vi kan fara på mammaträffen imorgon. Skulle vara grymt kul att få träffa alla!

Ikväll ska iallafall jag och Johan iväg en stund med hans föräldrar och bror som är hemma från sthlm. Vi ska bli bjudna på mat på golden. Inte alls illa :)
Måste ta och slänga mig i duschen och kanske sätta på mig ett ansikte så att jag inte skrämmer livet ur dom ;)

Hejs!

Godnatt

Nu ska jag strax lägga mig. Strax efter halv 11 en lördag! Haha. Har man blivit lite gammal kanske? :)
Nämen jag har inte så mycket att göra faktiskt. Är inget kul på tv och Johan är inte ens hemma. Så då är det väl lika bra. Dessutom är jag riktigt trött också. Har ju varit vaken rätt mycket nu i 3 nätter då lillan är sjuk..
Igår fick hon hög feber också. Hon sov i 1,5 timme till 17 ungefär och då hon vaknade då och jag skulle ge henne mat så fick hon bara i sig jättelite och sen somnade hon i min famn. Så då förstod jag ju att hon förmodligen fått feber. Hon var alldeles slö, som spagetti i hela kroppen typ. Lät inte ett ljud, orkade inte ens hosta. Usch!
Imorse hade hon ingen feber när hon vaknade, men den kom senare på eftermiddan. Däremot så reagerade hon inte lika mycket på det idag. Självklart blev hon ju slö, men långt ifrån lika slö som igår.
Nu har hon hunnit vakna av hostan två ggr sen jag la henne kvart i 8. Då plockar jag upp henne så att hon får hosta ordentligt och sen somnar hon om direkt, så det är ju skönt.
Som jag längtar till hon blir frisk igen!
Men jag måste då säga att hon är världens underbaraste(såklart!). För även fast hon är såhär sjuk så är hon ändå jätteglad dom stunderna hon orkar. Inte är det då mycket skrik som kommer ut från denna lilla dam :)

Hade ju kunnat lägga upp nån bild, men ids inte nu. Som vanligt så är dom i kameran och inte på datorn. Så det får bli nån annan dag, kanske imorrn.
Imorgon ska jag förhoppningsvis hinna rensa bland mina kläder också. En order jag fått av Frida! Bäst att lyda ;)
Nej men hörrni, godnatt!


Läkarbesök

Vi fick tid hos en läkare halv 10 imorse. Och precis som vi trodde så har hon krupp. Det är ju en vanlig virusinfektion, men skillnaden är tydligen att den sitter högre upp i luftvägarna och därför blir det mer igentäppt i halsen.
Hon fick utskrivet mollipect(?) som ska vara både slemlösande och avsvällande. Så hon trodde att hostan skulle ha blivit bättre eller t o m bra efter helgen. Så skönt det skulle vara!
Att det ska vara nåt RS-virus uteslöt hon också, så det var ju då tur.
Nu kanske man vågar släppa oron litegrann iallafall, om än det fortfarande är riktigt otäckt när hon hostar sådär. Men nu vet jag ju lite mer vad vi ska göra också.
Tydligen så får det gärna vara lite kallt eller svalt i sovrummet då hon ska sova. Och vaknar hon på natten av hostan så sa hon att vi ska ta upp henne och öppna fönstret.

Den här natten har ändå gått ganska bra, hon har vaknat ett fåtal gånger av hostandet. Men hon har dock hostat massor även fast hon inte har vaknat. Jag kan ju säga som så - jag har inte sovit många minuter i sträck.

Ha en bra dag!

Torsdag

Tjoho. Har just kommit hem från en kvällsfika med Sofie och Johanna. Var kul att komma ut en stund på kvällen, det händer inte så ofta. Man blir så bekväm då man väl sitter här hemma i soffan :)

Mollys hosta har bara blivit värre. Jag ringde på bvc imorse och rådfrågade lite, hon lyssnade på hennes andning och hosta genom telefon och trodde inte att det skulle vara någon större fara. Men hon tyckte ändå att jag ska ringa imorgon på telefontiden också och uppdatera henne lite, så det ska jag göra. Och då ska jag be om att få en läkartid så att dom kan titta på henne. För nu har som sagt hostan blivit värre, den är mer "skällande" som det kallas. Och det kan ju vara ett tecken på krupp.
Hon sov endast 30min från 07.15 - 15.20 idag. Och det är väldigt lite. Annars brukar hon minst ha sovit 1,5 timme då.. Men hon vaknade ju av att hon hostade såklart. Usch så jobbigt :(
Senare på eftermiddan så trodde jag att jag skulle vara tvungen att ringa på akuten, för då fick hon knappt nån luft när hon hostade, och det kom inte upp nåt heller. Hostan höll på länge utan avbrott så jag hann bli riktigt rädd. Var tvungen att titta bort då hon hostade för annars så kom det t om tårar för mig. Men till slut så spydde hon massor, och då blev det lättare att andas.
Det är så jobbigt när jag inte kan göra nåt. Jag vill ju kunna hjälpa henne på nåt sätt, men det är lite svårt när det kommer till hosta..
Vi får väl se hur den här natten går, hon har då tydligen sovit nu från kvart i 8 utan att vakna, men det är ju länge kvar till morgonen än.

Vi hörs!



Hosta

Usch vad det gör ont i mammahjärtat nu. Molly har fått rejält med hosta och är alldeles krasslig i halsen :(
Hon har än så länge varken feber eller snuva, så jag håller alla mina tummar och tår att det inte kommer.
Jag bestämde mig nyss för att inte fara till Frida idag, jag vet ju inte om det hon har smittar eller kommer att smitta. Men vill inte riskera det. Sen tror jag att det är bäst om vi kanske håller oss inne idag för hennes skull också.
Riktigt trist är det. Är inge kul att sitta låst här hemma, men men.
Ska höra om Emelie kanske vill komma hit och hälsa på oss en stund idag.

Imorgon är det ju meningen att vi ska till Lea och Herman i lillpite, men som läget ser ut nu så verkar ju inte det heller gå. Åh! Riktigt synd, för det hade jag också sett framemot ju.

Nu har jag just fått Molly att somna om igen, hon hann bara sova i 20min så vaknade hon av en riktig hostattack. Stackars lilla vän!
Ska ner i tvättstugan nu och försöka göra lite nytta.

Grattis älskade mamma/mormor på födelsedagen!!!

Bvc och bilder

Nu har vi just kommit hem från bvc. Har varit på läkarbesök och 6-månaderskoll. Allt förutom vikten var perfekt, hon hade gått upp 250g sen sist vilket var lite lite. Hon brukar väl gå upp minst 500 på en månad annars. Men tydligen så är det vid den här åldern som vikten kan börja tjorva lite, då dom börjar få annan mat och så. Så det är väl inget att oroa sig för, men man kan ju som ändå inte låta bli.
Hursomhelst så väger hon iaf 6300g nu. Och är 64cm lång(kort) :)
Vi ska dit igen på ca 3 veckor och kolla vikten igen, så då är det bara hoppas att det rättat till sig!

Vad som händer sen idag har jag inte riktigt bestämt mig för än.. Kanske tar en promenix till Sofie och Theo. Men det beror lite på hur länge lilla fröken har tänkt sova nu.

Nu lägger jag upp lite bilder på gumman, och sen ska jag göra lite nytta här hemma.


Leker lite på golvet med tungan ute, inte en ovanlig syn :)


Sigge är väldigt intressant


Speciellt då man får känna på han :)


Kvällsmys hos mamma innan läggning



Hurra hurra!

Grattis lilla älskling på halvårsdagen!



Dagen har spenderats på stan tillsammans med mina andra mammor och barn. Det blev lunch och kaffe i gallerian även idag, där var vi nämligen igår också. Men det gör ju inte nåt :)
Jag måste väl dock erkänna att jag tycker att det är lite jobbigt att vara med Molly på stan, jag blir så stressad, vet dock inte riktigt för vad.. Hon är ju dessutom inne i en period nu då hon blir rädd HELA tiden, för minsta lilla ljud så kommer ledsenläppen. Men idag gick det faktiskt ovanligt bra :)
Vet inte om det beror på att vi inte är sådär jätteofta på stan, för ljud tycker jag att hon borde vara van. Är ju inte precis så att vi viskar här hemma. Hon är en liten skvättis, men det går väl säkert över!
Tog lite bilder på snyggungarna idag också..


Hugo och Theo :)


En nyvaken och go Mira :)


Och söta krull-Ozzy! :)

Nu fick jag då så jävla ont i magen. Kanske beror på det höga godisintaget ikväll?
Snart utröstning i lets dance - Rädda INTE Willy!

Imorgon blir det dejt med Emelie och Kajsa på stan.

Vi hörs!

En prövning

Tyvärr blev det ingen dejt idag med tjejerna, så då blir vi bara hemma idag också. Är ju hursomhelst inte så mysigt väder, så kanske är lika bra att hålla sig inne!

Idag har jag faktiskt Amie hemma själv en hel dag sen Molly föddes! Vi har ju den turen att Johans föräldrar också har hund och dessutom en hundgård ute, och såklart en koja där det är varmt, så där har Amie fått vara på dagarna. Egentligen inte alls så rättvist mot en rottweiler som behöver mycket motion, men våran dam är lite speciell. Hon är ju dels van med att vara där från det att vi skaffade henne i okt -05. Då var det ju inte alls lika mycket som nu, men tidigare brukade jag fara med henne dit då jag t ex skulle in till stan, eller bort nånstans. Istället för att hon skulle behöva ligga inne i flera timmar..
Då Molly föddes tänkte väl både jag och Johan att det här kommer aldrig gå. Hon var ju självklart nyfiken på henne, ville lukta och slickas hela tiden. Men det är ju inte så konstigt att hon blev nyfiken, det kom ju nåt nytt och spännande som hon aldrig hade sett förut.
Rädd var man ju dock hela tiden, hon är ju ingen liten hund precis. Och molly var ju såå himla liten att en liten putt hade räckt för att göra stor skada.
Jag vill hursomhelst ge det en chans. Amie har förändrats jättemycket nu på bara en kort tid. Hon är inte lika hoppig och flamsig som hon har varit sen hon var valp, betydligt lugnare. Och lyssnar jättebra! Hon måste ju veta sin plats nu - att hon inte kommer i första hand längre.
Vi skaffade Amie, och därför har vi ett ansvar över henne så länge som hon lever. Jag tror inte att hon skulle få det bättre hos någon annan, även om hon nu skulle få gå ut och gå mer, eller motionera mer. Det skulle ändå vara med en okänd person, med mig och Johan är hon trygg. Och även hos Benny och Agneta.  Det spelar en himla stor roll tror jag!
Så igårkväll bestämde jag mig för att prova idag, och än så länge har det gått hur bra som helst. Jag har varit ut med henne nu medans Molly sover sin timme.
Självklart har jag ju dåligt samvete, jag vet ju att hon hade kunnat ha det mycket bättre, men inte med någon annan, utan med oss. Men jag försöker att göra det bästa av situationen iallafall.
Molly är ju naturligtvis den viktigaste personen i mitt liv! Så skulle jag se att Amie blev svartsjuk och tro att hon skulle kunna skada henne, ja då finns det ju bara en utväg. Men just nu ser jag ingen anledning till varför hon inte ska få bo kvar med oss!



Nu måste jag fixa med lite annat innan skönheten vaknar och vill ha gröt!
Förresten, jag tycker att det kommenteras VÄLDIGT lite.. Har ni dödde eller? :P

Ha en bra dag!

Bilder från i lördags

Här kommer då lite bilder som jag lovade!
Trots att vi faktiskt var 14 brudar så är bilderna inte så varierande.. Jag blev dålig på att ta kort där mot slutet.


Fina flickor - Födelsedagsbarnet Sofie, Lena & Marie


Lena & jag


Frida


Mina underbara Lena & Sofie :)


Jag har skitkul åt Lena som är knäpp som vanligt :)


Lisa Johanna & Marie


Kamilla & Johanna ;)


Hahah Lena attackerade Johanna :P


Och jag... Igen...


Marie Lena & Johanna

Jag har faktiskt lite mer bilder också, men tror att jag lägger upp alla på facebook senare. Ids inte nå mer här nu :)
Ska ta och busa lite med min lilla älskling nu!
Men återigen, tack för en sjukt rolig kväll alla tjejer!!!

Magsjuka

Då var det måndag.. Och jag lever! Ni som var med mig i lördags förstår ju säkert vad jag menar, men till er andra så kan jag säga att jag har haft magsjuka. Fyfan. Men alla detaljer skippar jag helst... :)
Kvällen i lördags var iaf jätterolig fram till kanske 11 eller nåt sånt. Då spydde jag, jag tänkte att det kanske hade blivit lite mycket, fast än jag inte alls kände mig full eller nåt. Fick bara så jävla ont i magen.
Sen blev det bra igen och vi dansade lite och så. Fick skjuts in till stan, skulle gå ut på challenge. Men då vi stod i kön så gick det ju som det gick och jag bestämde mig för att fara hem, kring 12 var väl klockan då.
Jävligt typiskt att jag just skulle bli sjuk den kvällen av alla kvällar! Men men, sånt händer ju tyvärr. Hörde dock att jag inte missade så mycket där inne, så det var ju tur. Men trist att jag inte kunde följa med alla brudar hela kvällen ändå...
Var vaken hela den natten, men som sagt - detaljerna skippar jag. Finns inget äckligare än magsjuka!
Igår blev jag lite bättre mot eftermiddan, men helt slut i kroppen. Hela kroppen kändes ungefär som spagetti..
Jag la mig samtidigt som jag la Molly, strax före 20.00. Och så sov vi till 07.30 imorse! Så nu är jag människa igen :)

Nu har jag en massa saker som jag måste ta tag i. Städa, tvätta, renbädda & betala räkningarna, lite sent.

Bilder från i lördags kommer nästa gång! Hejhopp :)

RSS 2.0