Läkarbesök

Vi fick tid hos en läkare halv 10 imorse. Och precis som vi trodde så har hon krupp. Det är ju en vanlig virusinfektion, men skillnaden är tydligen att den sitter högre upp i luftvägarna och därför blir det mer igentäppt i halsen.
Hon fick utskrivet mollipect(?) som ska vara både slemlösande och avsvällande. Så hon trodde att hostan skulle ha blivit bättre eller t o m bra efter helgen. Så skönt det skulle vara!
Att det ska vara nåt RS-virus uteslöt hon också, så det var ju då tur.
Nu kanske man vågar släppa oron litegrann iallafall, om än det fortfarande är riktigt otäckt när hon hostar sådär. Men nu vet jag ju lite mer vad vi ska göra också.
Tydligen så får det gärna vara lite kallt eller svalt i sovrummet då hon ska sova. Och vaknar hon på natten av hostan så sa hon att vi ska ta upp henne och öppna fönstret.

Den här natten har ändå gått ganska bra, hon har vaknat ett fåtal gånger av hostandet. Men hon har dock hostat massor även fast hon inte har vaknat. Jag kan ju säga som så - jag har inte sovit många minuter i sträck.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Jennie och Norah

Usch,stackars lilltjejen!

Och det gör SÅ ont i mammahjärtat..Hoppas hon får sova gott inatt!

Kramar från oss.

2010-03-12 @ 13:24:57
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Anna

Huvva stackars lillan!! Hoppas hon blir bra snart. Kramar

2010-03-12 @ 13:50:18
URL: http://annabergstrom1985.blogg.se/
Postat av: Monica

Hade hon falsk krupp eller riktig krupp? Våran Anton var in på akuten tidigare i veckan och då visade det sig att han har falsk krupp och så fick han inhalera adrenalin då det var så pass mkt. Inte roligt är det då, huwa.. Hur har hon det med hostan nu? Har det blivit nå bättre?



Hoppas allt är bra annars! :)



2010-03-25 @ 08:12:09
URL: http://moonkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0