Aldrig mer

Just idag känner jag såhär - Aldrig mer utgång! Och speciellt inte på Challenge. Får väl se hur länge jag håller det, men fan så trist utgången var igår. Sällskapet var klockrent, men för det första fick vi stå i kön från helvetet i närmare 1 TIMME, och tillslut när vi väl kom in så var det ju inte ens kul. Nykter hann jag bli dessutom!
MEN förfesten hos Emelie var iallafall jättetrevlig med spel och surr :) det var verkligen inte igår vi festade ihop, jag och Emelie. Oktober 2008 för att vara exakt :)

Idag har jag faktiskt varit oförskämt pigg, jag steg upp kring 10 med världens huvudvärk, men den gick över efter några kaffekoppar och ett antal glas cola. Så jag orkade t om följa med på kalas idag. Det trodde jag inte skulle ske, men det är ju bra :)
Men nog fan är jag ju trött, riktigt trött. Min plan är att lägga mig nästan samma tid som Molly ikväll. Kanske inte riktigt kl 8 men iallafall 9! Riktigt skönt. 

Nu bjussar jag på lite bilder från gårdagen, sen ska jag kila iväg och fixa lite mat åt lillan!









Tack för en trevlig kväll brudar!


Vad händer?

Är det bara min blogg som ser jävligt konstig ut, eller är det något allmänt fel på blogg.se??

Första vändningen!

Åh jag måste ju se till att skriva lite oftare i min fina blogg. Men varför skriva då man inte har nått vettigt att komma med? 
Nåja, nu har jag iallafall det!
Idag hände det - det jag aldrig trodde skulle hända. Molly vände sig från mage till rygg. Trodde aldrig att det skulle hända eftersom att hon som jag säkert sagt tidigare, HATAR att ligga på mage. Men idag fick hon bli arg, riktigt arg. Och till slut så rullade hon runt! En glad mamma blev det då, och framförallt en glad Molly! Efter allt gråtande och "tyck synd om mig, hjäääälp" så sken hon upp som en sol och livet lekte igen ;)
Efter en stund la jag henne på mage igen, och då filmade jag henne t om. Rullade gjorde hon en gång till, men filmen behåller jag för mig själv. Vill inte plåga er med mitt puttinuttiga prat och skrik :P
En annan ganska söt grej som hände precis mitt i allt "åh rulla runt, braaa!" var att Amie(våran lilla rottis) låg bredvid oss på golvet, och då jag pratade med Molly och sa "rulla då, rulla då!", så började hon, alltså Amie, rulla runt en massa varv. Hon tog sig nästan in till köket, haha :)

Hursomhelst, jag är alldeles nyss hemkommen från Sofie. Vi har träffats tjejerna där ikväll utan barnen vilket är skönt ibland! Jag blev dock ganska sen, men jag ville vänta ut Molly tills det var nästan läggdags för att se att hon inte skulle bli lika ledsen som hon varit de senaste kvällarna. Men idag var det lugnt, som tur var. Och somnade gjorde hon tydligen strax efter 8 som hon brukar. Skönt!

Nej hörrni, det blir nog inte bättre än såhär.. Nu ska jag läsa min Hänt Extra som jag köpte med mig hem ikväll. Är ju faktiskt en himla kul tidning det där.. Skvaller om kändisar - det är rolig läsning! ;)
Tack och godnatt! 


Tavlan

Den här tavlan har jag beställt nu... Så nu ska tjejen som ska måla börja med den och så får vi väl den på 2-3 veckor.
Blir nog skitbra!



Ikväll har vi haft besök av Sofie. Hon kom förbi före 8 nångång. Och såklart så tjorvade Molly då hon skulle läggas just idag. Vet inte om hon känner på sig att man har besök eller nått. Hehe nää. Men det är så typiskt bara :) Sist jag hade besök då hon skulle läggas gjorde hon precis samma sak, då Lena var här. Och ALLTID annars brukar det gå så himla bra, det är det som är lite konstigt :) jaja. Hon hade iallafall magknip och ville bajsa stackarn.. Men det fick hon då till slut så det var ju tur.. Då somnade en trött liten tjej!

Imorgon kommer Emelie hit och hälsar på. Sen skulle jag faktiskt behöva in till stan. Måste köpa hårfärg! Och så måste jag köpa dessa förbannade vitaminer.. Vi somnade nämligen idag, så det blev ingen prommis. Jag la mig i soffan med Molly kring halv 1 och tänkte bara mysa en stund. Men vi somnade båda två och sov till halv 3! Så kan det gå :)

Vi hörs!

Veckans planer

Måndag(idag) gå till stan och köpa lite nödvändigheter på bla apoteket(tappar fortfarande MASSOR med hår..usch!)
Tisdag ?
Onsdag Mammaträff med en grupp från BVC mellan 11-12 och sen mammaträff Hos Emma kl 13
Torsdag Får besök av ett gäng mammor och bebisar
Fredag Förhoppningsvis en stadsrunda med någon(?), hitta nå kläder till på lördag!
Lördag Fest hos Emelie!
Söndag Trött...

Förresten, ni vet älgarna som jag skrev om i ett inlägg för ett tag sen. Dom är tydligen kvar här omkring, Johans pappa jobbar nämligen som skogshuggare(heter det så?), och dom har iaf deras koja här ovanför i skogen. Och där var dom! Förmodligen samma.. Och tydligen så var dom på dåligt humör! Hjälp!
Så pitholmare och klubbgärdare.. Akta er! ;)

Duschen nu..

Ny bloggdesign!

Taada! Visst är den fin? :)

Malla
är grym!!!
Tacktacktacktack!

Ids inte skriva så jättemycket mer än så just nu. Är mitt i en film men var ju tvungen testa ;)

Mätt!

Sitter här och är jävligt mätt nu.. Blev en sen middag, men som att den var god! Vi åt väl kring halv 8, men det var allt värt att vänta på ;)
Hemmagjord gratäng och marinerad kycklingfilé i en hemmagjord sås.. OCH, det var Johan som stod för matlagningen. Helt underbart! :)

Molly sover, och Johan är i källaren och målar. Och jag har precis satt mig här för första gången idag. Har nog inte suttit vid datorn nåt sen jag skrev mitt förra inlägg igår på dagen. Ovanligt för att vara mig, men skönt också!

Angående High School Musical så var den jättesöt. Kände mig väl "lite" gammal. Och Johan satt mest och gömde sig bakom mig :P
Självklart är den ju mer för barn och yngre, speciellt tjejer. Men som sagt - var kul att se Caroline. Hade inte hon varit med hade jag nog inte varit så intresserad.. Jag blev t o m avis. Skulle fan ha velat stå där på scen själv(om jag nu hade kunnat dansa såklart...). Alla dansade i takt och så ni vet. Såg ut att vara riktigt kul :)
Men ja, lite töntigt. Eller nä, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det.
Fick varken filmas eller tas bilder där, så några såna finns inte.

Näe nu ids jag faktiskt inte skriva nå mer... Ska lägga mig framför tvn igen hade jag tänkt.

Frida - Haha. Jag vet ;) jag lät visst inte så arg i inlägget när jag läser det nu. Så till himlen kommer jag nog! Förresten, se nu till att pallra dig till mammaträffen på onsdag. Var alldeles för längesen sist!

Goddag!

Ikväll kl 18.00 befinner jag mig i Luleå(med antingen mamma eller Johan), är inte riktigt bestämt än. Då ska vi iallafall se High School Musical!



Caroline är så himla duktig! Jag var "bästis" ;) med hennes storasyster då jag var liten så därför känns det här extra kul! Uppdaterar väl senare eller imorrn vad jag tyckte!

Nu ska Molly få banangröt med katrinplommonpuré i!
Ha en härlig Fredag!

Torsdag

Nu ligger lillan och sover. Och jag har himla mycket som jag borde göra här hemma, men helt ärligt så ids jag inte. Iallafall inte just nu. Är skönt att bara sätta sig framför datorn och koppla av med en kopp kaffe också.
Det är väldigt tur att ingen har varit här idag och hört mig. Jag plockade nämligen fram "den silvriga barnkammarboken" med tillhörande cd-skiva som Molly fick av Emelie och David i dop-present. Så här har det inte varit så vackra toner ;)
Men Molly tyckte att det var kul och det är ju huvudsaken. Skulle inte få för mig att plåga någon annan med min "vackra" stämma dock. Eller ja, Johan får väl stå ut ibland :)

Hade även tänkt ut på en promenad idag, men det blev jag också alldeles för lat för att göra. Och så fryser jag så förbannat! Sitter just nu med tights under ett par mjukisar och en kortärmad tröja med en huvtröja över. Och såklart tjocksockar! Men ändå kan jag inte påstå att jag tycker att det är varmt..

Såja, nu har jag iallafall skickat en massa bilder till en tjej som ska måla en tavla på Molly. Det blir jättekul, skulle ta ungefär 2-3 veckor innan vi får den :)

Måste avsluta nu, men här kommer det en bild på Molly då hon sov igår på dagen. Ingen ovanlig syn detta :)



Magknip

Idag har våran lilla tjej haft lite problem med magen. Hoppas verkligen bara att det är nåt tillfälligt! Hon har varit lite smågrinig till och från hela dagen(brukar alltid bajsa under första målet på morgonen, men icket idag..)
Så ikväll blev det riktigt illa. Hon skrek och skrek och vred och vände sig. Men till slut, sisådär två timmar senare så fick hon bajsa! Så ikväll blev det inte läggning förrän 21.00, men sånt händer ju.
(Förstår om det här inte är SÅ intressant läsning för spec er som inte har barn), men det har jag och jag skriver ju om MITT liv så :)

Efter läggningen for jag på kvantum och handlade, fick då med mig hem en burk med katrinplommonpuré som hon ska få smaka från imorrn, det borde ju hjälpa till lite iallafall.

Annars så har det inte hänt så hemskt mycket idag, har varit hemma heeela dagen. Och så har mamma och Johans föräldrar varit hit och hälsat på.
Har försökt få Molly att skratta hela dagen också, lyckades nästan. Johan påstår nämligen att hon skrattade igår då jag såklart inte var på plats. Och det vill jag ju hemskt gärna höra igen!

Nu ska jag kika runt lite på internet och se om jag hittar nån fin klänning.. Nästa lördag är det nämligen fest för Emelie som har tagit examen! Jag längtar :)


Vad i helvete!!?

Tål ni inte svordomar så kan ni sluta läsa nu!

Fick den nya jättefina och bästa mobilen idag.. Eller så INTE! Eller ja, jag fick den. Men varför i heeeela fan går det inte att få upp batteriluckan!? Har följt anvisningarna i instruktionsboken, men det går ju inte! Jag och Johan har suttit med den nu i lätt 2 timmar.
Lena, Malla, Kajsa & Sara... Hur gjorde ni???
Googlade felet på telefonen och fick upp en massa resultat där folk haft precis samma problem som mig.
Nä jag börjar tro att luckan faktiskt är fastlimmad!

Skit skit skit.. Jag som längtade efter min nya telefon!

Update. Det ordnade sig! Just när jag skrivit klart det här inlägget så fick Johan upp skiten. Så det var ju tur. Men jag undrar nu hur bra det här kan bli med en sån dålig start..? Ja det återstår att se, nu är den på laddning iallafall!

Nej hörrni, vi hörs imorrn!

"Lite" bilder...

Sådär ja. Då är det paus i Johan Falk-filmen. Grymt bra hittills iallafall! Jag har ju varit lite tvärsöver och inte sett dom där förut, men nu lär jag nog ändra uppfattning :)

Idag har vi varit på Mio och köpt nya lampor till vardagsrummet. Dyrt blev det, men nöjd är jag! Nu ska jag bara köpa en taklampa i samma modell och ha över v-rumsbordet och sen byta lampa över köksbordet. Då kanske jag blir nöjd! Jo det tror jag.
Har faktiskt tagit bilder, så här får ni se..



Bilderna är tagna utan blixt, därför den dåliga kvallan...

Veckans planer.
Måndag
- Ta en prommis till Emelie, om det fina vädret håller i sig.
Tisdag
- Städa entréplanen och källaren om inget annat erbjuds? ;)
Onsdag
- Mammaträff hos Sofie & Theo
Torsdag
- Vet ej?
Fredag
- Highschool Musical i Luleå!

Var ju ett tag sen jag la upp bilder på min lilla älskling, och eftersom att jag älskar att göra det så kommer här ett gäng! Fina, fina tjej.








Mammas och pappas lilla ögonsten!

Tand på g...?

Hello. Sitter och dricker min andra kopp kaffe för dagen medans Molly sover..
Har varit riktigt orolig för lillhjärtat dom senaste dagarna. Skrev ju sist att hon var täppt i näsan och skrek som aldrig förr. Och det där har fortsatt nu varje dag sen dess, och skriket kommer alltid på eftermiddan/kvällen. Nu är hon dock inte så täppt i näsan nå mer.. Så jag misstänker att det inte har med det att göra överhuvudtaget.
Har tänkt att hon haft ont i öronen, för både jag och Johan hade mycket problem i öronen då vi var små. Hon har fått en alvedon varje kväll och då har det lugnat ner sig.
Men hursomhelst. Nu har mina misstankar gått över till att det kanske är en tand på g. Har ju hört att dom kan bli himla griniga och ledsna då det närmar sig. Och hon har ju fingrarna i munnen HELA tiden. Har hon inte fingrarna så måste hon ha tutten eller nåt annat. Dregglar gör hon ju också, men det har ju pågått länge.
Så ni som har barn som har fått tänder.. Hur blev dom när det var dags?
Jag har ringt akuten varje kväll, men har aldrig lyckats komma fram. Men fortsätter det så ska jag ringa till bvc på Måndag så kanske dom har nåt vettigt att komma med. Tänk så lätt det hade varit om hon kunde säga vars hon har ont!

Igår for jag på stan och träffade Emelie och Sofie, Molly fick vara med mormor. Blev lunch på Nodo för mig vilket inte var igår! Har saknat det goda brödet, är väl mest för det man äter lunchen ;)
Shoppade gjorde jag också, men som vanligt mest till lillhjärtat. Hon fick 3 bodys från hanséns. Jättesöta! Köpte dock i 68, så hon(eller jag...) får vänta ett tag tills vi kan använda dom. Men nu sitter 62 precis lagomt, så det borde inte vara såå långt bort ändå!
När jag kom hem hade jag fått ett paket i postlådan, med mer barnkläder :) beställde från upto12.se i förrgår så det gick snabbt. I det paketet var det två muminbyxor, en tummensparkdräkt och en alfons(milla)body. Är SÅ kul att köpa kläder till lillan, jag kan inte sluta!

Idag är vi ensamma hela dagen. Johan jobbar mellan 10-14 och sen har han match, så han är väl inte hemma förrän efter 6 nångång.. Trist, men men.

Förresten! Om vi får en pojke nästa gång så har vi ett namn nu ;) har pratat om det ett tag med Johan, men han har inte alls gillat namnet. Tills igår. Iofs var jag tvungen att skaka hand på att han ska få ha det namn han gillar OM det skulle bli ett tredje barn...
Jag tror dock inte att vi kommer få en pojke, känns som att det blir en tjej till. Men det blir ju då bara roligare för Molly tror jag. Dom får nog lite bättre kontakt än vad kanske en kille och tjej får.
Men, gå nu inte och tro att jag är gravid igen! För så är det ABSOLUT INTE! Är bara kul att prata namn tycker jag :)

Ska kolla lite bloggar och sånt nu. Men kommentera gärna ni som har nåt råd att komma med. Och ni andra också :)
Tjing!

Jobbig kväll

Huvva vilken kväll det blev igår.. Strax före 6 då vi var hos Johans föräldrar så började Molly gallskrika, då hörde jag att hela hennes näsa var igentäppt. Hon hade total panik då hon knappt fick nån luft ju, usch så obehagligt. Förstod ju ganska snabbt att vi var tvungna att fara hem, men eftersom att det är nog tråkigt att ta på ytterkläder då hon inte är ledsen från början. Så var det inte lätt.. Det tog sin tid innan vi tog oss iväg. Och hon somnade en stund påväg hem iallafall.
Men då vi kom hem och jag hade tagit av henne kläderna och lagt henne i vagnen så vaknade hon på en stund igen och bara skrek rakt ut. Då kollade jag tempen, men ingen feber. Och sen droppade jag renässans i lillnäsan och sög ut det som gick, men det var jävlat stopp. Jag såg paniken i hennes ögon och fick ju själv panik såklart.. Så jag och Molly grät ikapp där ett tag, så då fick pappa ta över.. :)
Någon mat ville hon inte heller ha förstås, fast än att hon inte hade ätit sen strax före 5. Men det är ju inte så lätt att suga på en flaska med fullt med snor i näsan..
Hursomhelst, efter att hon gråtit konstant i närmare 4 timmar så la jag henne i sängen och satt där inne med henne tills hon tillslut somnade. Och det blev inte förrän efter 10 nångång. Hon var alldeles röd och svullen runt ögonen som hon hade gråtit. Jag ringde akuten också, men där fick jag inget svar.
Hon andades nämligen jättekonstigt.. Det högg som till i bröstet på henne och tjöt. Men det berodde säkert på att hon hade gråtit så mycket. Nog för att jag själv hann tänka en massa hemska tankar, så därför tänkte jag iallafall bli lite lugnad av peronalen på akuten. Men då hon väl hade somnat så slutade hon att låta sådär och var istället "bara" täppt. Så jag tänkte att jag avvaktar.
Inatt har hon faktiskt sovit hela natten, det trodde jag inte. Räknade med att få vara vaken hela natten. Men det var jag ändå. Jag har vaknat minst en gång i timmen och varit upp och lyssnat på henne..
Vaknade även att jag låg och höll om Johan hårt som fan och att han sa "Anna, Anna vad är det?". Och då kom jag på att jag hade drömt en hemsk mardröm. Att jag tappade Molly! Minns inte hur det gick till eller så, minns bara att jag tappade henne i golvet på nått sätt. Usch så hemskt..

Idag var det meningen att vi skulle till Mona och Svea. Men pga igårkväll ville jag inte chansa ifall att det skulle komma tillbaka. Och dessutom så är det ju svinkallt ute igen.. :(
Så det var nog lika bra att vi höll oss inne idag.

Och så en annan sak.. Lamporna var skitfula! Fan. Så stjärnan i fönstret hänger fortfarande kvar här, haha. Näe, jag måste nog ta ner den idag ändå, och så får vi väl använda ficklampa eller nått :)
Ska fara på Mio och kolla på lampor där istället, fast då är det ju bara det att där kostar dom ju inte bara liite mer. Jag som hade tänkt komma undan billigt för en gångs skull. Men det sket sig ju!

Nä nu sover lillan, så jag ska springa ut i garaget och koppla bilen i värmaren.. Vi måste nämligen hämta Johan från jobbet kl 5 idag.
Hörs!

Titta så söta :)






Våra söta barn! :) Synd att inte Mira också kunde vara med på fotograferingen, men vi får väl göra ett nytt försök nästa gång! Det syns iallafall vilka som kan sitta på riktigt på bilderna... Molly och Theo gled ner lite där på slutet som ni kanske ser :P

Idag har vi alltså varit på mammaträff hos Johanna. Har inte hunnit med så mycket än det än.. Ska till Johans föräldrar på ca en timme och äta. Och sen ska jag hämta ut nå lampor som jag har beställt från Ellos, hoppas hoppas att dom är fina! Hade en gång två hela lampor, en i varje fönster i varsdagsrummet, men då har vi ju en katt. Och han har lyckats riva ner båda dom två i golvet, + en till likadan. Så nu blir det till att limma fast dom eller nåt :)

Nåja, nu ska jag fortsätta att surra med Emelie i telefon, och sen fixa mat till Molly!

Rolig kväll!

Tjoho! Usch vad jag har varit, och är trött idag, somnade nog inte förrän närmare 4 inatt, men som tur var tog Molly en rejäl sovmorgon till 09.50, så det blev ändå nästan 6 timmars sömn iaf :)
Hade en himla trevlig kväll igår, träffade Sofie, Frida & Johanna på Nodo kring halv 8. Vi drack kaffe och surrade som vi brukar.. Men kring 9 fick nån utav dom för sig att dricka vin där, så det gjorde dom. Och lite lulligt blev det visst :P
Så kring 23 när Nodo stängde var ingen särskilt sugen på att fara hem, så då for vi till Sofie och fortsatte där. Då drack även jag litegrann, så Krille fick skjutsa hem mig ca halv 3 inatt.. Men det är kul då det blir sådär spontant! :)
Varför jag inte somnade förrän närmare 4 berodde på att jag saknade Molly så förbannat mycket då jag kom hem. Och saknaden blev ju inte precis mättad när jag fick se henne, skulle helst av allt bara velat plocka upp henne från sängen där hon sov så sött. Men det går ju inte riktigt.. Så jag låg bara och tänkte "SOMNA, så det blir morgon snart..". Men det funkade inte så bra!

Nu hoppas jag att Johan kommer hem från Kalix snart, han har varit dit och spelat match.. Tror att vi ska se Johan Falk filmen som går på tv nu. Jag har ju nämligen inte sett den första!

Nu lite bilder från dom senaste dagarna :)

Molly med sin kompis Theo

Lilleskutt är kul att titta på :)

Nybadad kanin :P

Hela familjen förutom mamma och pappa!

Molly & Nellie

Lilla, lilla Svea :)

Mona och Svea


GRATTIS!!!

Idag har min duktiga Emelie tagit examen - nu är hon färdigutbildad sjuksyrra!!
Jag hoppas att din dag idag har varit, och kommer fortsätta att vara helt underbar :)




Måste bara berätta nåt helt annat också... Igårkväll var det en ÄLG på våran gård. Och en på skruttgården som är mittemot. Givetvis lyckades jag vara ute precis just då, så ni kan ju gissa om jag höll på att tuppa av!? :) Älgen stod ett tag bredvid våran bro på framsidan, och kom från baksidan nerifrån området... Shit vad rädd jag var!

Nu återgår jag till soffan... Trevlig kväll och massa kramar till Emelie!

Mammaträff

Tack för svaren angående mitt hårtappande, har inte hunnit svarat på kommentarerna än, men det kommer :)
Nu känner jag mig mycket lugnare, då det inte bara är jag som drabbats av detta helvete.. :)

Idag har vi varit på mammaträff hos Sofie med Malla, Linnea och Mona. Var kul att få träffa lilla Svea som snart är 3 veckor gammal, och såklart alla dom andra bebisarna som vi inte sett på så länge! Molly hade en lååång konversation med Nellie, eller mest hennes body tror jag :) dom var så söta så!
Annars idag så är mitt humör inte på topp känner jag.. Jag behöver sova! Är så sjuuukt trött. Var längesen jag verkligen fick sova ut och känna mig ordentligt utvilad. Eftersom att Johan är ledig den här veckan så tror jag att han ska få ta en morgon med Molly, men det tar som ändå emot. Är ju så mysigt på morgonen, hur trött jag än är :)
Imorse vaknade sessan 06.00! Så tidigt har hon nog inte vaknat sen jag ammade från bröstet dom första veckorna.. Hon har tjorvat lite till och från hela natten, så jag har fått ge henne tutten ett antal gånger. Får hoppas att den här natten blir bättre och att hon tar tillbaka till sina gamla sovrutiner!

Måste kila nu.. Hör att en liten ledsen bebis har vaknat och är hungrig. Får bjuda på lite bilder nån annan dag! Hejs :)

Flintskalle

Ska strax hoppa in i duschen, men först måste jag skriva om en liten fundering som jag har...

Jag slutade nämligen pumpa för ett par dagar sen, det var med sorg i hjärtat som jag packade undan bröstpumpen, men ändå en lättnad..
Nu till problemet - jag tappar hår! Alltså massor. Nu är det inte hund och katthår som man hittar på golvet, utan mitt! Jag behöver bara dra försiktigt genom håret så lossnar det flera hårstrån! Hjälp!?! Kommer jag att bli flint eller vad tusan är det som händer? Är det någon som har varit med om detta efter att ni slutat amma?

Hoppas på många svar :)

Gravid!

:P hehe, nja inte riktigt.
Men för 1 ÅR sen idag fick vi veta att Molly skulle komma till världen! :)
Det har varit ett år som mest bestått av låååång väntan, och sedan slutade det med att vi fick bli så lyckliga som vi aldrig varit tidigare. Helt underbart. Jag älskar våran dotter så fruktansvärt mycket, ja det gör t o m ont ibland!

Lillhjärtat fick förresten smaka gröt dagen innan nyårsafton... Såhär såg det ut. Kletigt ;)





Gröten for inte bara i munnen :P

Här kommer en annan bild från då hon fick prova hoppgungan.. Ganska för liten för den än :)


Nu har jag bombat färdigt med bilder för idag med! Hejsvejs :)

Senaste dagarna..

Hej! Har haft ganska fullt upp dom senaste dagarna så bloggen har inte hunnits med tyvärr..
Men nu så, kan ju uppdatera er lite om vad som har hänt :)

Nyårsafton :
Hade ett jättetrevligt nyår, om än det blev ganska lugnt. Saknade dock Sofie! Himla synd att hon började må illa JUST den kvällen.. Men men, så kan det ju bli ibland, tyvärr. 
Hursomhelst, vi var i en lokal nedanför Sofies mamma (i dom nyaste hyreshusen ovanför ängeln..). Vi kom dit kring 16.00. Grabbarna badade i poolen mellan 16-18.00 och sedan åt vi trerätters middag kring 18.30. Grymt gott var det! Och kul att vi faktiskt hade lagat maten själv och tagit med varsin grej, istället för att köpa från nåt ställe som vi oftast brukar göra. Tror att vi var 17 pers som åt, om jag inte minns fel. Så vi var ett gäng :) Senare under kvällen kom det även fler folk, men det är ju bara trevligt!
Vi lekte en massa olika lekar, och som vanligt blev det ett jävla liv under dom :P är aldrig kul att förlora!
Efter drygt 10 timmar som vi var där blev jag riiiktigt trött, så vi for hem ca 02.00.
Under hela kvällen saknade jag Molly så sjukt mycket, och jag började inte kunna slappna ordentligt förrän kring 23.00 då hon inte somnade förrän då! Det är så typiskt att hon ska tjorva då man för en gångs skull far bort.. Lillsnuttan.

Nyårsdagen :
Har egentligen inte så mycket att berätta om den dagen. Det enda jag egentligen gjorde var att mysa, busa och pussas med Molly :)
Då hon somnade så la jag henne bredvid mig i soffan och så somnade även jag. Finns inget mysigare än att sova med henne!

Nu kommer det lite bilder från nyår....













Haha.
Det blev visst inte bara lite bilder... Hoppas ni inte hunnit somna ;)

Nu ska vi till mamma och äta middag! Trevlig kväll :)

RSS 2.0