Aldrig mer

Just idag känner jag såhär - Aldrig mer utgång! Och speciellt inte på Challenge. Får väl se hur länge jag håller det, men fan så trist utgången var igår. Sällskapet var klockrent, men för det första fick vi stå i kön från helvetet i närmare 1 TIMME, och tillslut när vi väl kom in så var det ju inte ens kul. Nykter hann jag bli dessutom!
MEN förfesten hos Emelie var iallafall jättetrevlig med spel och surr :) det var verkligen inte igår vi festade ihop, jag och Emelie. Oktober 2008 för att vara exakt :)

Idag har jag faktiskt varit oförskämt pigg, jag steg upp kring 10 med världens huvudvärk, men den gick över efter några kaffekoppar och ett antal glas cola. Så jag orkade t om följa med på kalas idag. Det trodde jag inte skulle ske, men det är ju bra :)
Men nog fan är jag ju trött, riktigt trött. Min plan är att lägga mig nästan samma tid som Molly ikväll. Kanske inte riktigt kl 8 men iallafall 9! Riktigt skönt. 

Nu bjussar jag på lite bilder från gårdagen, sen ska jag kila iväg och fixa lite mat åt lillan!









Tack för en trevlig kväll brudar!


Kommentarer
Postat av: Jennie och Norah

Jag hatar denna jävla kön!Vi stod 40 minuter och ute var det inte alls nå märkvärdigt!Nåja,nu blir det inte fest på väääldigt länge känner jag :)

Kram

2010-01-31 @ 18:33:59
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Malla

Så tjusiga ni var :) synd på kön, man ska fasen stanna på förfesten! :)

2010-01-31 @ 19:02:57
URL: http://monstermalla.blogspot.com
Postat av: Emelie

Håller fullständigt med dig, att stå i kö i en timma är verkligen inte värt det! Tack själv för presenter och en mycket trevlig förfest :) Kraam!

2010-01-31 @ 22:01:32
URL: http://emelielarssons.blogg.se/
Postat av: Jennie Lundgren

Tack själv för en jätte trevlig kväll! Det måste vi snart göra om :) FY tusan för kön dock & utgången som sagt. Förfesterna är alltid bäst :) Kram!!

2010-01-31 @ 22:06:14
URL: http://jennielundgren.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Tack desamma! Det var en himla trevlig förfest:D

2010-02-01 @ 01:16:13
URL: http://enmini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0