Onsdag

Hoppsan, jag har visst glömt nåt i några veckor ;)

Är spyless det här vädret, nu är det nästan så att jag önskar att det ska komma snö nångång, så vi slipper detta regn. Men det lär jag nog ångra att jag har sagt.

Våran lilla tös är inte så kry.. Eller hon är pigg och som hon brukar egentligen, men hennes hosta vill inte ge sig. Hon hostar direkt hon anstränger sig litegrann såsom att gå lite fortare eller att springa såklart. Hon hostar till hon kräks och blir tät i andningen.. Jag är nästan 100% säker på att hon har någon slags astma. Vi har varit till vårdcentralen, men där fick vi inget svar. Blev hemskickade med Cocillana. Har bara gett henne det två gånger innan läggdags för att det är inte på nätterna det är jobbigt, då hostar hon nästan inget alls. Och det säger ju en hel del.. En vanlig förkylningshosta brukar bli värre på nätterna, men inte hennes. Kan det bero på att hon inte rör sig då? Jag tror det.
Det är jävligt frustrerande när man inte blir trodd. Det känns precis som att läkarna bara tänker att man är "ännu en orolig förälder"...
Men efter lite mer stridande väntar vi nu på en tid på barnmottagningen för utredning.
Läkaren som vi var hos förra veckan tyckte att vi skulle vänta hela oktober ut och höra av oss ifall att det fortfarande håller i sig då. Men nej tack. Det kan vara jävligt lång väntetid dit och jag vill få en tid så fort som möjligt så att hon kan börja röra sig som vanligt igen utan att hosta ihjäl sig. På dagis kan hon inte vara heller, och det kan ju bli lite problematiskt. Nåja, det löser sig förhoppningsvis!

Har fått en hel del jobb den här månaden, och det är jättekul! Om jag inte får nåt mer så har jag ändå 10 nätter och 3 dagar, alltså helt okej, med tanke på hur långa passen är! :)
Ska jobba natt inatt och imorgon. Och det sköna med journatt på mitt ställe är att man verkligen får sova, det känns inte direkt som att man jobbat. Faktiskt inte alls. Med andra ord - väldigt lättförtjänta pengar!

Och just ja, Molly pinkade på pottan igår! 2 ggr :) antar att vi borde ta tag i det där nu, när hon ändå verkar vara redo själv. Men vi får se, hon är ju ändå liten än, så jag har ingen brådska.

Nu ska här tvättas, städas och lagas mat medans lillan sover middag... Hejs!

RSS 2.0