Jobbig kväll

Huvva vilken kväll det blev igår.. Strax före 6 då vi var hos Johans föräldrar så började Molly gallskrika, då hörde jag att hela hennes näsa var igentäppt. Hon hade total panik då hon knappt fick nån luft ju, usch så obehagligt. Förstod ju ganska snabbt att vi var tvungna att fara hem, men eftersom att det är nog tråkigt att ta på ytterkläder då hon inte är ledsen från början. Så var det inte lätt.. Det tog sin tid innan vi tog oss iväg. Och hon somnade en stund påväg hem iallafall.
Men då vi kom hem och jag hade tagit av henne kläderna och lagt henne i vagnen så vaknade hon på en stund igen och bara skrek rakt ut. Då kollade jag tempen, men ingen feber. Och sen droppade jag renässans i lillnäsan och sög ut det som gick, men det var jävlat stopp. Jag såg paniken i hennes ögon och fick ju själv panik såklart.. Så jag och Molly grät ikapp där ett tag, så då fick pappa ta över.. :)
Någon mat ville hon inte heller ha förstås, fast än att hon inte hade ätit sen strax före 5. Men det är ju inte så lätt att suga på en flaska med fullt med snor i näsan..
Hursomhelst, efter att hon gråtit konstant i närmare 4 timmar så la jag henne i sängen och satt där inne med henne tills hon tillslut somnade. Och det blev inte förrän efter 10 nångång. Hon var alldeles röd och svullen runt ögonen som hon hade gråtit. Jag ringde akuten också, men där fick jag inget svar.
Hon andades nämligen jättekonstigt.. Det högg som till i bröstet på henne och tjöt. Men det berodde säkert på att hon hade gråtit så mycket. Nog för att jag själv hann tänka en massa hemska tankar, så därför tänkte jag iallafall bli lite lugnad av peronalen på akuten. Men då hon väl hade somnat så slutade hon att låta sådär och var istället "bara" täppt. Så jag tänkte att jag avvaktar.
Inatt har hon faktiskt sovit hela natten, det trodde jag inte. Räknade med att få vara vaken hela natten. Men det var jag ändå. Jag har vaknat minst en gång i timmen och varit upp och lyssnat på henne..
Vaknade även att jag låg och höll om Johan hårt som fan och att han sa "Anna, Anna vad är det?". Och då kom jag på att jag hade drömt en hemsk mardröm. Att jag tappade Molly! Minns inte hur det gick till eller så, minns bara att jag tappade henne i golvet på nått sätt. Usch så hemskt..

Idag var det meningen att vi skulle till Mona och Svea. Men pga igårkväll ville jag inte chansa ifall att det skulle komma tillbaka. Och dessutom så är det ju svinkallt ute igen.. :(
Så det var nog lika bra att vi höll oss inne idag.

Och så en annan sak.. Lamporna var skitfula! Fan. Så stjärnan i fönstret hänger fortfarande kvar här, haha. Näe, jag måste nog ta ner den idag ändå, och så får vi väl använda ficklampa eller nått :)
Ska fara på Mio och kolla på lampor där istället, fast då är det ju bara det att där kostar dom ju inte bara liite mer. Jag som hade tänkt komma undan billigt för en gångs skull. Men det sket sig ju!

Nä nu sover lillan, så jag ska springa ut i garaget och koppla bilen i värmaren.. Vi måste nämligen hämta Johan från jobbet kl 5 idag.
Hörs!

Kommentarer
Postat av: Malla

Jo vår bil går kasst när det är kallt, så jag vill helst inte köra då. Men Linnea hämtade oss så vi for ändå :)

Hoppas Molly är bättre nu!

Vi kan ju höras ang tisdag, måste kolla mig för men det går säkert att ordna ! :)

2010-01-14 @ 21:32:11
URL: http://www.monstermalla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0