Idiot till granne

Sitter nästan och kvävs här inne. Ett pucko som bor nedanför oss satte just igång och grillade på balkongen! Och eftersom vi bor högst så kommer typ all röklukt hit.. Gick för en stund sen ut på balkongen och hörde då världens skrik "man får ju inte grilla på balkong!!"
Det var en väldigt upprörd tant som sa det! :-)
Hoppas att hon fick honom att sluta grilla. Vet vad det är för kille för han är aldrig heller sen på att ha fest varje helg. Drar hit hur mycket folk som helst och dom springer hejvilt i trapporna och skriker i trapphuset. Mindre trevligt må jag säga, speciellt när man ska upp tidigt dagen efter och det är en omöjlighet att somna. Nä, han ger jag inte mycket för!

Då var det fredag igen! Inte illa :-)
Den här helgen blir dock även den, väldigt lugn.. Idag ska jag fara till mamma, färga hennes ögonfransar och sen blir det nog en obligatorisk blandsallad från ängeln skulle jag tro. Det brukar ofta bli det på fredagar :-)
Några andra planer för helgen har jag inte hunnit göra än, eller jo. Ska sätta i löshår på Emelie, det var väl det enda än så länge.. :-)


Var bara tvungen;) Puss Emelie!

Hoppas alla får en trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Lena

Hehe jadu en gubbe med världens ölkagge :) inte läckert...ja men det blir bra om du far kring 10 för då är du här kring 12.30..kanske vi kan äta lunch på stan och sen gå runt lite :) men du får ju ställa dig på Anders perkering, han ska ju till Piteå ju :)

2008-05-09 @ 21:34:54
URL: http://lena85.blogg.se/
Postat av: Emilia

Jo jag har ett köksbord. :) Fått ett! Men ska nog ha ett annat. Hur stort är erat och hur ser det ut ungefär? :D För jag vill det ska ta lite plats helst.

2008-05-10 @ 15:07:52
Postat av: Emilia

Å, låter fint. :) hur mkt hade ni tänkt ta för det? jag måste typ mäta köket. :)

2008-05-10 @ 20:56:31
Postat av: Emelie

Haha, jag var inte snygg. Ses imorgon vännen. Sovgott!

2008-05-11 @ 21:25:26
Postat av: Emilia

Det stämmer. Hehe :) Jag blev brun i alla fall. Brukar aldrig sola solarium, men nån gång kan det väl vara skönt.



Vi har funderat på det där bordet, men vi tyckte det var för dyrt eftersom vi bara ska ha ett bord för tillfället då vi inte vet hur köket kommer att se ut då vi flyttar från luleå. så det får duga det jag fick utav föräldrarna tror jag. :) tack för att du frågade i alla fall, var sugen på att köpa det! men det är så mycket annat vi behöver som är viktigare. Så jag hoppas du får en köpare tillslut! Det ska nog gå iväg utan problem. Sov sött!

2008-05-13 @ 00:14:38
URL: http://goldenheartt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0