Lunch på Thaigarden

Tjoho... Sitter här och håller på att hungra ihjäl, blir ugnstekt lax och potatis till middag. Mums! Är ingen fiskälskare, men det är faktiskt grymt gott.

Idag har Ansa gjort klart det dom skulle göra här för den här gången.. Ihelgen ska Johan riva en vägg, och sen kommer dom tillbaka och ska flytspackla. Sen ska det läggas värmeslinga i golvet och spacklas igen. Och när det är klart, ja då äntligen kan "vi" lägga den svarta glittriga mattan och sen kakla! Så nu är det än en bit bort innan allt är klart, men det närmar sig iaf!:-)

Har varit och lunchat med Anna idag på Thaigarden. Det var himla trevligt att träffa henne igen efter alla dessa veckor... Hon har ju i princip bosatt sig i Stridholm och det är ju inte direkt närmast så!:p
Är dock så himla glad för din skull gumman!




Kommentarer
Postat av: Emilia

Hej! Jo det blev det, om du menar den blommiga? :D Den fastnade vi som för direkt och då är det bäst att ta den. Tycker också den var himla fin! :) Har du hittat någon tapet till hallen? Kram

2009-01-22 @ 16:53:14
URL: http://missmilly.blogg.se/
Postat av: Emilia

Jo! :) Hehe okej, kanske inte är sån brådska för er att hitta tapet. Ni kanske har mycket annat att fixa. Så roligt att få inreda ett hus som man vill! Men var det mesta redat klart innan ni flyttade in?



Ihelgen blir det nog Luleå tror jag, kanske fest :) För dig då?

2009-01-22 @ 18:25:57
URL: http://missmilly.blogg.se/
Postat av: Anna

det var riktigt kul å träffa dig med, förstår inte var tiden rinner iväg då man aldrig hinner ses, men ja ska göra nåra ryck med pluggandet sen kan ja iaf vara ledig på mina lediga dagar och inte bara sitta hemma och försöka plugga!=)

2009-01-22 @ 22:15:00
URL: http://annabergstrom1985.blogg.se/
Postat av: Emilia

Åh det blev säkert jättefint. Himla smart att spraymåla luckor, mycket billigare också och brukar bli lika fint! Allt är så otroligt dyrt, speciellt i kök och badrum. Det drar iväg fort med pengar på småsaker också. Men man får pyssla lite då och då så man inte sliter ihjäl sig heller. :) Man behöver ju inte göra allt på samma gång fastän man alltid vill ha klart allt på en gång! Men det blir nog bra, såg lite bilder du lagt in på huset förut och det verkar fint redan från början. :D



Hehe, jag har inte druckit på flera veckor, dricker väldigt sällan. Tycker inte det är så roligt att gå ut Piteå heller. Men blir grymt roligt då man väl går ut och inte varit ut på ett tag, få träffa folk osv, oftast samma människor man träffar också. Haha :) Men vi får väl se.. Tror det blir lugnt för mig också, är inte så frisk så skönt att bara få ta det lugnt och se Lets Dance! Kollar du på det..? Ha en trevlig helg! Kram kram!

2009-01-22 @ 22:58:48
URL: http://missmilly.blogg.se/
Postat av: Emmeli

Kul att det går framåt med renoveringen!

Lova att lägga upp bilder sen så man får se :)



Hur många sovrum var det?

Och vad ska ni hitta på i helgen? :)

Kramar

2009-01-23 @ 16:02:47
URL: http://emmeliwikman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0