Tadaa!



Den här får jag väl lov att bjuda på...:) rund och go! Däremot får ni ursäkta mina "två navlar" som syns ännu tydligare då magen är såhär stor. Man var ung och dum som bestämt skulle ha piercing i naveln fast att den vägrade stanna kvar... Därav det feta ärret :/

Nu ska jag återgå till Desperate!

Kommentarer
Postat av: lea

shit vilken mage du fått=) såg den idag då vart jag ju liten , fast jag tycker jag har en kla, men din är rung o go min är mera neråt=),...ska ni på föräldra utbildningen i morogn , försöker få med mig niklas å se filmen men han var svår...jag ljög å sa att du skulle ta med dig johan så vo får se om jag lyckas=)

2009-06-02 @ 22:53:43
Postat av: Monica

Vilken bula :)



hehe.. inte det. Men vi bor i stort sett grannar ändå. :)

Men vi har då en hyffsat rymlig 3:a iaf på 83 kvadrat, så vi klarar oss än så länge :)



Oj, så perfekt! Vad är det ni renoverar för nåt?

Hur länge har ni bott i huset?



André jobbar som yrkessoldat, så nu är han i Afghanistan ett halvår och jobbar. Tungt att vara ifrån varandra, men vi är van. Först hade vi distansförhållande och sen han har jobbat borta jämt i stort sett iaf, och vi har varit tillsammans i 5 år i juli :) Men nu är han ju borta längre än vanligt, 8 veckor i stöten och sen hemma i 2 veckor och så ska det hålla på till i december. Men det går :)



Är ni nå nervösa inför förlossningen då? :D

2009-06-03 @ 12:43:05
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: Karoline

Haha förstår det. Och jag är inte det minsta avis på din mage ja -ler- Längtar tillbaka till den tiden det är juh så mysigt=)

Hoppas du njuter tiden går allt för fort.

Måste få se lite bilder på huset juh. Kram

2009-06-03 @ 14:05:26
URL: http://carolineceder.blogg.se/
Postat av: Johan

Bollmagen =)

2009-06-03 @ 14:44:06
URL: http://renoveramera.blogg.se/
Postat av: malin

Hej gummsan!hehe joodu,det har han gjort.Jag vet faktiskt inte vad han väger eller hur lång han är,vi ska dit om en vecka på 5 månaders + vaccination.Så det blir himla spännande:)Sist vi var,det var ett tag sen,så vägde han 7 kilo och var 65 cm lång:)han har tänkt bli basketspelare:)vad händer imorrn?sugen på stan?kramar Malin o Liam

2009-06-03 @ 18:22:26
URL: http://dalarsson.blogg.se/
Postat av: malin

hej.Okej:)jag ammade tyvärr bara 2 veckor,hade inte nog "bra" mjölk åt honom,han åt sig inte mätt,vart aldrig nöjd,utan han gick från det ena bröstet till det andra i princip dygnet runt utan att bli mätt och nöjd,så Linda,våran barnsjuksköterska sa att vi skulle börja med ersättning,så vi har hållt på med det sen han var ca 2½ vecka,och då blev han nöjd:)det är ju huvudsaken:)jag kände mig verkligen otillräcklig när jag inte kunde få mitt barn mätt,så det kändes skönt att hon sa att vi skulle börja med ersättningen:)vi kan ju ta nån annan dag då:)kramar

2009-06-03 @ 19:49:38
URL: http://dalarsson.blogg.se/
Postat av: Monica

Härligt med en massa projekt, men som bäst när allt är klart förstås :) Hamnade nog på din sambos blogg och såg en del bilder från huset. Verkligen jättefint! Jag är inte ett dugg avis ;)



Han gillar att leva farligt :P haha.. Nädå, men så sant, inte är det ju det tryggaste jobbet han har, men nån måste ju göra det också :)



Förlossningen kommer säkert gå jättebra och det är verkligen en otrolig upplevelse trots smärtan. Och så får man ju sin belöning till slut. :)

Tänker du ta nån bedövning eller du kanske inte har hunnit fundera på det?





2009-06-03 @ 20:20:18
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: lea

attans att jag inte visste det för då kunde han ju ändå inte ha följt;P tyckte du det var bra då?...jag har ju som sagt inte kvar pappret( är duktig på att kasta saker;P) är det nå mera snart?

2009-06-03 @ 21:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0