Skrattattack :)



Haha, är hon inte världens sötaste? :)
Synd dock att jag filmade med kameran stående, nu blev ju filmen felvänd. Men det var ju hursomhelst skrattet som var det viktiga.
Måste också ursäkta mig för röran i bakgrunden, johan höll på att koppla in "nya" lampor över köksbordet..
Och även denna gång var det mormor som stod för busandet.. Är lite svårt att både busa och filma samtidigt :)

Kommentarer
Postat av: Jennie och Norah

Men så gudomligt söt!! :)



Ja men då vet jag!Du ska ha all cred till att du lyckades förklara,för jag om någon förstår aldrig när någon gör det :p



Valborgs blir lugnt och stillsamt fredagen.Kolla in någon brasa och mysa med Norah :) Lördagen vet vi inte ännu,ni då?

2010-04-27 @ 12:04:09
URL: http://jennieohlund.blogg.se/
Postat av: Emilia

naw så söt :) nu vill jag också haaaaa bebis!!



tack för tipsen, man får väl se när man väl ligger där och har ont vad man vill ha, säkert allt som bara går, blir nog lustgas iaf och den där för ryggen :P hört en del får dubbelt så ont av den, men det är väl olika.. kan tänka mig det är skönare iaf och min rygg är inte den bästa!



Vi köpte ingen liggdel eller vad heter det.. det är både ligg och sitt, men ingen "korg" i köpte vi, kanske är lite onödigt och den var ju ganska dyr också. får bädda in den istället, funkar lika bra :) hoppas allt är bra med er! kram

2010-04-27 @ 12:05:45
URL: http://missmilly.blogg.se/
Postat av: Linda

Såå söt!! =]

2010-04-27 @ 12:20:09
URL: http://lindta.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hon är bara för söt :)

2010-04-27 @ 13:51:24
URL: http://emelielarssons.blogg.se/
Postat av: Emilia

Jag vet många som tappat alla kilon 1-2 veckor efter förlossningen och en del går ihop direkt dom fött ut ungen. men det där är så olika, jag tänker ju inte bli sjuk men jag har alltid haft lätt för att gå ner och därför tror jag inte det blir några problem, men det kan ju ta längre tid än vad jag tror förstås.. :P



Så ska jag promenera varje dag, blir som en annan sak då man föder nära sommaren, man är ute på ett helt annat sätt och rör sig hela tiden. en del vill inte vara ute med ett nyfött barn men det skadar inte med lite friskluft, däremot ska man inte ha barnet bland folk dom första dagarna för bakterier osv. jag kommer inte hänga på fik som många gör, tycker så synd om barnen som får ligga i vagnen hela dagarna!



jag är inte så noga om hur jag ser ut, men dom säger om man inte försöker att gå ner i början får man aldrig tillbaka sin kropp, man kanske inte exakt får tillbaka sin kropp, en del blir smalare än innan dom blev gravid och en del blir bara knubbigare och får det jobbigare. jag kommer inte bry mig om vad jag väger, men hade varit skönt att få bli av med kilona så fort som möjligt, hur knäppt det än låter! :) i alla fall det som hänger löst, haha! är inget ego, bebis går såklart före!



Nä, hört att citykorgen dom säljer är mest för att tjäna pengar, men bebisen ligger såklart bekvämare säkert, men vi har köpt en åkpåse och fårskinn så den kommer ligga minst lika skönt och mamma använde inte ens korgen till philip, det är så olika, är väl mest besvärligt om den ligger och sover och man vill lyfta ut den från vagnen, men eftersom vi bor så bra kan den få ligga kvar i vagnen tills den vaknat. bara bullshit att bebisen måste vara minst 6 månader innan den får ligga i liggdelen i vagnen, för ryggbesvär osv.. det är ju upp till var och en! går att bädda mysigt i alla fall! :)



Tack så mycket! Önskar det var över nu, så jäkla tungt nu alltså och vill träffa bebis, nog för det är mysigt med gravid mage också, lär nog sakna den.. :) Kramar!

2010-04-27 @ 14:06:15
Postat av: Cissi

Haha, så söt!! =)

2010-04-27 @ 14:42:09
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: Emilia

Aa, jag förstår.. Menade inte att du sagt det är farligt att vara ute och gå, men hört andra sagt man ska hålla sig inne minst 1 vecka efter man fött, men det är upp till var och en tycker jag för nog kommer jag vara ute före det tror jag, om vi båda mår bra. :) blir tokig om jag inte får vara ute! men som sagt, kommer också vara osäker ibörjan, lite nervös redan nu.. många åker redan hem samma dag dom fött och är ute och promenerar, vilket jag kan tycka är väldigt tufft, jag skulle inte våga det, inte med första barnet i alla fall.



Jag kommer inte banta, jag kommer röra på mig och träna då daniel kan ta hand om bebisen. kommer nog också äta som jag alltid gjort, alltid tyckt om att äta, men jag kanske inte kommer att äta lika mycket som jag gjort under graviditeten. :P men som sagt, allt är möjligt och jag MÅSTE inte gå ner på si och så dagar, det är bara ett mål jag har och försöka kan jag göra.. mår inte dåligt om jag inte gått ner mina kilon och jag vet att jag inte kommer att få den kropp jag vill ha direkt, inte på en månad.. och kroppen behöver inte vara så speciell (låter som jag ska banta ner mig och se ut som ett benrangel), bara den inte hänger men det gör det kanske bara på äldre som fött barn, jag vet inte.. brukar inte heller lyssna på vad andra säger :P



Haha, ja det är värd all väntan, om man tittar tillbaka då man fått se och hålla sitt barn.. :-) då kommer jag nog sakna tiden, men det kommer vara underbarare med ett litet barn man burit i 9 månader! helt otroligt! Haha.. många har ändrat sig nu helt plötsligt, jag har en pojkemage enligt alla, men tror inte på det där med pojk och flickmagar.. tror inte på hjärtljuden heller.. om det skulle stämma är det en flicka på hjärtljuden och en pojke på min mage. så kanske blir en tvåkönad! :D det är först nu jag börjat klaga och ha ont, mått så fruktansvärt bra under hela graviditeten så kommer vara bortskämd då man är gravid med andra om jag skulle må betydligt sämre.. och då jag mått så bra har det gått himla fort, men dom säger det är en lång väntan om man går övertid.. så hoppas jag slipper! :) haft jädrans ont, samma tid varje kväll och ondare för varje dag, men nu har det slutat typ.. :/ så känns som jag kommer få gå övertid någon dag, bättre man tänker så, så man inte blir besviken, det är vanligt bland förstföderskor så, men hade varit skönt om man födde NU, idag eller typ dagen man är beräknad hade varit lite roligt.. :P Kramar!

2010-04-27 @ 14:49:23
Postat av: Anonym

vill att vattnet ska gå, visst gick det för dig, åkte du in direkt efter? :) läste att mellan 20-25% går bara vattnet för, inte vanligt!

2010-04-27 @ 14:53:00
Postat av: Anna

Himla sötunge!!!!

2010-04-28 @ 08:41:23
URL: http://annabergstrom1985.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0