Monday morning

Jahapp.. Det var den där helgen det!

Har jobbat natt fredag - lördag. På lördag fm for jag och Molly till stan för att dejta farmor och Johans kusin Marie samt hans moster. Det är något som är lite av en tradition för oss. Marie jobbar utomlands och är inte hemma oftare än 2 ggr per år. Så hennes önskemål brukar ofta vara att fika på kvartersbageriet. Inte mycket begärt och jag har väl aldrig tackat nej till fika?! :)
Efter fikat och stadsrundan for vi hem, jag la ner Molly i sängen och drog själv iväg till Roknäs på 1-års kalas. Ozzy och Johanna följde också med. När jag kom hem blev det tacos till middag och på kvällen fika IGEN, den här gången på Nodo. Mycket trevlig dag!

Igår vaknade vi till liv kring 8. Molly har blivit jätteduktig på att sova på morgonen! Mycket uppskattat :)
Efter frukost och morgonbestyr for vi till Nimbys med Theo och hans föräldrar och Ozzy och hans föräldrar. Ett väldigt hett tips för att aktivera barnen en söndag kan jag tycka. Molly är ju väldigt duktig på att aktivera sig hemma. Men på Nimbys är det tillåtet att klättra. Inte hemma. Undrar förövrigt när hon ska ge sig med det? Jag kan fortfarande inte vända bort blicken från köksbordet så står hon där uppe och gungar lamporna som hänger ovanför! För att vi ska slippa plocka ner henne därifrån hela tiden ligger stolarna på golvet istället. Bra idé tyckte jag. Tills hon började hämta allt annat man kan tänkas stå på och klättrar upp med hjälp av det istället.
I förrgår hittade jag henne ute på bron.. I god tid som tur var! Vi låser dörren såklart.. Men Molly hämtar även då alla tänkbara föremål man kan tänkas stå på, ställer sig på det, och låser upp dörren...
Tänk om hon hade fått lite lugn av mig också, och inte bara Johans damp! ;) nä såklart älskar jag henne precis som hon är!

Förresten. Johanna och Frida var eniga om vem Molly är lik. Lotta på bråkmakargatan. Kom just på det och googlade. Vad tycks? :) jag är då inte beredd att hålla med!






Ska försöka få lite gjort på inlämningen nu. Tiden springer iväg!
Ha en bra dag :)




Kommentarer
Postat av: Malla

haha, låter precis som att du beskriver Nellie :D Inte en lugn stund :)

2011-09-26 @ 21:34:51
URL: http://www.monstermalla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0